Marketing Recruitment | We Know People

Marketing Recruitment

Marketing recruitment

Zoek je online of offline marketeers voor jouw organisatie? Dan helpt We Know People je graag met je marketing recruitment. Als communicatie & marketing recruitment bureau hebben we al veel Nederlandse bedrijven geholpen met het vinden van de juiste professionals. Van interim marketing opdrachten vullen tot fulltimers vinden voor het creëren van een volledig team, wij staan graag voor je klaar. 


Als werving & selectiebureau voor marketingprofessionals hebben we meer dan 10 jaar ervaring met het werven van marketeers. Bedrijven zoals ABN-AMRO, Heineken en Nederlandse Loterij kwamen al bij ons aankloppen voor het snel invullen van belangrijke posities. Zoek jij ook marketeers voor jouw organisatie? Onze marketing recruitment consultants helpen je graag.


Neem contact op

Marketing recruitment bij We Know People

Ben je op zoek naar een online marketing recruitment partner? Of zoek je eerder een werving & selectiebureau dat ook offline marketeers kan werven? In beide gevallen zit je goed bij We Know People. Al meer dan 10 jaar plaatst ons marketing recruitment team de beste marketeers bij onze klanten, zowel voor interim marketing jobs als voor vaste jobs. 


Wij vinden graag de ideale professionals voor jou met de juiste skills en de juiste karaktereigenschappen. Als marketing recruiter vinden we het namelijk heel belangrijk dat de professionals die wij werven goed in het team passen. En wist je dat we ook volledige teams werven? Mocht je bijvoorbeeld hiervoor altijd met een extern marketingbureau hebben gewerkt en nu willen overschakelen naar een eigen marketing team, dan kunnen wij een volledig team werven. 


Onze marketing recruitment professionals kunnen op zoek gaan naar allerlei profielen. Zo hebben we verschillende recruitment teams, zoals:

Ben je hierin geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op! 

Thomas

Meer weten over We Know People en onze werkwijze?

Thomas van Basten Batenburg

Business Development Manager
T:+31618274160
E: Thomas@weknowpeople.nl

Werving & selectie voor marketing professionals

Omdat we al jaren marketing professionals werven, weten we heel goed waar we op moeten letten bij het zoeken naar de ideale match. Uiteraard zijn er heel veel marketing functies waar wij als marketing recruiters voor kunnen werven, en al deze functies hebben specifieke skills. Maar over het algemeen zoeken we hiernaar bij het werven van marketeers:


  • Goed analytisch vermogen
  • Creativiteit om nieuwe campagnes op te zetten
  • Kennis van SEO/ Google Ads/ CRO/ …
  • Kennis van offline marketing
  • Communicatief sterk
  • Agile kunnen werken
  • Kunnen werken met een CMS en andere programma’s

We kunnen zowel echte allrounders werven, die kennis hebben van veel aspecten van marketing, als specialisten. Denk aan een SEO specialist of een e-mailmarketeer. Welk profiel je ook zoekt, als recruitment bureau voor marketing profielen gaan we graag op zoek naar de ideale match. 

Interim Marketing recruitment

We kunnen zowel marketeers werven voor vaste posities als voor interim marketing posities, bijvoorbeeld voor een vervanging tijdens een zwangerschapsverlof. Heeft jouw bedrijf nog enkele interim marketing opdrachten open staan die niet gevuld raken? Dan gaan wij graag voor jou op zoek naar het juiste profiel.

Onze manier van marketing recruitment

Als je met We Know People in zee gaat, dan ben je er zeker van dat wij heel proactief aan de slag gaan om het juiste profiel of de juiste profielen te vinden voor jouw organisatie. We gaan altijd met je in gesprek om zeker te weten welk profiel je zoekt én geven enkel persoonlijk advies. Ook kun je ons altijd bereiken voor vragen. Bij We Know People geloven we dat een goede samenwerking de enige manier is waarop de beste matches worden gemaakt. 


Goed om te weten voor jou als opdrachtgever: wij hebben een groot netwerk van 20.000 marketing- en communicatieprofessionals. Vaak vinden we daar al iemand die op zoek is naar een nieuwe (interim) marketing opdracht, en als dat niet zo is, gaan we actief op zoek. We Know People werd in het verleden al ingehuurd door mooie bedrijven zoals TUI, Blokker en Praxis en we hopen dat we ook jou mogen helpen!

Default

Relatiegedreven

Voor ons staat een persoonlijke aanpak voorop. Daarom is ons advies voor jou op maat gemaakt en inhoudelijk sterk.

Marketing-gespecialiseerd

Onze jarenlange ervaring en focus maken ons toonaangevend in de markt, dit zorgt voor een snel proces en betere kandidaten.

Betrokken community

Met meer dan 20.000 actieve community members in ons netwerk, staan we in direct contact met de beste professionals in de markt.

Actieve aanpak

Wij wachten niet af, maar gaan proactief op zoek. Zo bereiken we de juiste kandidaat voor jouw vacature.

Relatiegedreven

Voor ons staat een persoonlijke aanpak voorop. Daarom is ons advies voor jou op maat gemaakt en sluit het aan op de wensen voor een vervanging bij zwangerschapsverlof.

Actieve aanpak

Wij wachten niet af, maar gaan proactief op zoek naar vervanging bij zwangerschapsverlof. Zo bereiken we de juiste kandidaat voor jouw vacature.