Marketing Recruitment | We Know People

Marketing Recruitment

Marketing recruitment

Zoek je online of offline marketeers voor jouw organisatie? Dan helpt We Know People je graag met je marketing recruitment. Als communicatie & marketing recruitmentbureau hebben we al veel Nederlandse bedrijven geholpen met het vinden van de juiste professionals. Van interim marketing opdrachten vullen tot fulltimers vinden voor het creëren van een volledig team, wij staan graag voor je klaar. 

Als werving & selectiebureau voor marketingprofessionals hebben we meer dan 10 jaar ervaring met het werven van marketeers. Bedrijven zoals Koninklijke Jumbo, Heineken en de Nederlandse Loterij kwamen al bij ons aankloppen voor het snel invullen van belangrijke posities. Zoek jij ook marketeers voor jouw organisatie? Onze marketing recruitment consultants helpen je graag.

Marketing recruitment bij We Know People

Ben je op zoek naar een online marketing recruitment partner? Of zoek je eerder een werving & selectiebureau dat ook offline marketeers kan werven? In beide gevallen zit je goed bij We Know People. Al meer dan 10 jaar plaatst ons marketing recruitment team de beste marketeers bij onze klanten, zowel voor interim marketing jobs als voor vaste jobs. 

Wij vinden graag de ideale professionals voor jou met de juiste skills en de juiste karaktereigenschappen. Als marketing recruiter vinden we het namelijk heel belangrijk dat de professionals die wij werven goed in het team passen. En wist je dat we ook volledige teams werven?

Mocht je bijvoorbeeld hiervoor altijd met een extern marketingbureau hebben gewerkt en nu willen overschakelen naar een eigen marketingteam, dan kunnen wij een volledig team werven. 

Onze marketing-recruitmentprofessionals kunnen op zoek gaan naar allerlei profielen. Zo werven wij bijvoorbeeld de volgende profielen:

Ben je hierin geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op! 

Persoonlijk advies?
Stuur mij een
bericht!

Laura Gorseling

Thomas van Basten Batenburg

+31 6 18274160
thomas@weknowpeople.nl

Werving & selectie voor marketing professionalsOmdat we al jaren marketingprofessionals werven, weten we heel goed waar we op moeten letten bij het zoeken naar de ideale match. Uiteraard zijn er heel veel marketingfuncties waar wij als marketingrecruiters voor kunnen werven en al deze functies hebben specifieke skills. Maar over het algemeen zoeken we hiernaar bij het werven van marketeers:

  • Goed analytisch vermogen
  • Creativiteit om nieuwe campagnes op te zetten
  • Kennis van SEO/ Google Ads/ CRO
  • Kennis van offline marketing
  • Communicatief sterk
  • Agile kunnen werken
  • Kunnen werken met een CMS en andere programma’s

We kunnen zowel echte allrounders werven, die kennis hebben van veel aspecten van marketing, als specialisten. Denk aan een SEO specialist of een e-mailmarketeer. Welk profiel je ook zoekt, als recruitmentbureau voor marketingprofielen gaan we graag op zoek naar de ideale match. 


Interim-Bemiddeling Marketing Recruitment

We kunnen zowel marketeers werven voor vaste posities als voor interim marketing posities, bijvoorbeeld voor een vervanging tijdens een zwangerschapsverlof

Het inzetten van freelance marketing-professionals biedt een oplossing voor allerlei soorten veranderingen in de (arbeids)markt óf biedt uitkomst bij specifieke projecten zoals zwangerschapsverlof, overlap naar een vaste invulling van een vacature. Ook is extra capaciteit denkbaar in het geval van groei of reorganisatie. Flexibele inzetbaarheid, nauwkeurig maatwerk binnen jouw organisatie en een hoge mate van productiviteit; het tijdelijk inhuren van een freelancer heeft overduidelijk vele voordelen.

Overtuigd geraakt van de toegevoegde waarde van freelancers? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij leveren gegarandeerd binnen 48 uur een geschikte freelancer voor jouw organisatie en bij ons geldt voor interim-bemiddeling: no cure, no pay.


Onze manier van Marketing Recruitment

Als je met We Know People in zee gaat, dan ben je er zeker van dat wij heel proactief aan de slag gaan om het juiste profiel of de juiste profielen te vinden voor jouw organisatie. We gaan altijd met je in gesprek om zeker te weten welk profiel je zoekt én geven enkel persoonlijk advies. Ook kun je ons altijd bereiken voor vragen. Bij We Know People geloven we dat een goede samenwerking de enige manier is waarop de beste matches worden gemaakt. 

Goed om te weten voor jou als opdrachtgever: wij hebben een groot netwerk van meer dan 30.000 marketing- en communicatieprofessionals. 


Vaak vinden we daar al iemand die op zoek is naar een nieuwe (interim) marketing opdracht, en als dat niet zo is, gaan we actief op zoek. We Know People werd in het verleden al ingehuurd door mooie bedrijven zoals TUI, Blokker en Praxis en we hopen dat we ook jou mogen helpen!

Marketing Recruitment

Ten eerste hebben we heel veel kennis over marketing en de marketing jobs die de Nederlandse markt vraagt. Daarom kunnen we heel kritisch werven, wat alleen maar voordelen biedt voor jou. Je wilt immers de beste persoon kunnen aannemen! Daarnaast geloven we in een persoonlijke, professionele en effectieve aanpak. Geen poespas, maar we werken heel resultaatgericht en zoeken naar profielen die passen bij jouw doelen en cultuur. En als derde grote voordeel hebben we al een ontzettend groot netwerk...

Lees meer

Wij nemen de recruitment van (interim) marketingprofielen super serieus. Daarom specialiseren wij ons al meer dan 10 jaar enkel in marketing- en communicatieprofessionals. Je kunt van ons verwachten dat ons marketing recruitment team erg actief op zoek gaat naar de juiste match én dat we enkel kandidaten voorstellen waar we 100% achter staan. Omdat onze Recruitment Consultants worden opgeleid om de functieprofielen te kennen, kunnen we kritisch werven en goed inschatten wat de vaardighede...

Lees meer

Wij zijn erg trots dat we al voor heel mooie organisaties profielen hebben mogen werven. Denk aan Online.nl, NELSON, Keune en Bol.com.Vind jij het moeilijk om talent aan te trekken? Van die goede profielen die ècht bij jullie cultuur passen? Probeer het nogmaals met een partner die hier veel ervaring mee heeft. Wij gaan graag voor je op zoek naar de ideale kandidaat. Van grote organisatie met een eigen marketing team tot marketing bureau, wij werven graag het talent dat jouw organisatie k...

Lees meer

Natuurlijk! Als je op zoek bent naar interim marketing professionals, dan kun je ook bij ons terecht. Er zijn veel marketeers die het best leuk vinden om geregeld van organisatie te wisselen en interims te doen en door hun vele ervaring nemen zij veel kennis mee.

Ben je als marketeer op zoek naar een nieuwe (interim) uitdaging? Bekijk dan onze vacatures! Wie weet vind je wel de job van je dromen.

Relatiegedreven

Voor ons staat een persoonlijke aanpak voorop. Daarom is ons advies voor jou op maat gemaakt en inhoudelijk sterk.

Marketing-gespecialiseerd

Onze jarenlange ervaring en focus maken ons toonaangevend in de markt, dit zorgt voor een snel proces en betere kandidaten.

Betrokken community

Met meer dan 20.000 actieve community members in ons netwerk, staan we in direct contact met de beste professionals in de markt.

Actieve aanpak

Wij wachten niet af, maar gaan proactief op zoek. Zo bereiken we de juiste kandidaat voor jouw vacature.

Relatiegedreven

Voor ons staat een persoonlijke aanpak voorop. Daarom is ons advies voor jou op maat gemaakt en sluit het aan op de wensen voor een vervanging bij zwangerschapsverlof.

Actieve aanpak

Wij wachten niet af, maar gaan proactief op zoek naar vervanging bij zwangerschapsverlof. Zo bereiken we de juiste kandidaat voor jouw vacature.