Team bemiddeling & team samenstelling | We Know People | We Know People

Jouw marketing-dreamteam 

We Know People stelt voor jou het beste marketingteam samen, op vaste of tijdelijke basis. Hierbij kijken we verder dan alleen specialistische kennis.  

Specialistisch, gedreven en aligned 

Wanneer je te maken hebt met een digitale transformatie, innovatieve projecten of explosieve groei, wil je direct een specialistisch en gedreven team aan het werk kunnen zetten. We Know People begrijpt en begeleidt dit proces volledig.

Wij zorgen voor professionals die niet alleen goed binnen jouw bedrijfscultuur passen, maar ook onderling een goed team vormen. Daarbij kijken we niet alleen naar de gewenste vereisten, maar matchen we ook op organisatiecultuur, persoonlijkheid en soft skills. Zonder grote woorden of poespas, maar actief en resultaatgericht gaan wij voor jou aan de slag. Wij zorgen voor het beste marketingteam om jouw uitdagingen te realiseren.

Thomas

Stuur mij een bericht!

Een professioneel netwerk om op te bouwen

Bij bemiddeling van digitale marketingteams maken wij gebruik van onze betrokken community van 20.000+ marketingprofessionals. Voor het samenstellen van het beste team komen wij graag langs om kennis te maken en inzicht te krijgen in jouw recruitmentuitdagingen. 


Waarom
We Know People?

Kwalitatieve kandidaten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent aliquam gravida nunc.

Betrokken community

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent aliquam gravida nunc.

Snelheid in oplevering

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent aliquam gravida nunc.

Concurrerende tarieven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent aliquam gravida nunc.

We werken ook al samen met

Hoe kunnen we jouw organisatie van dienst zijn?

We lichten het graag toe in een persoonlijk gesprek!

Marketing Recruitment

Ten eerste hebben we heel veel kennis over marketing en de marketing jobs die de Nederlandse markt vraagt. Daarom kunnen we heel kritisch werven, wat alleen maar voordelen biedt voor jou. Je wilt immers de beste persoon kunnen aannemen! Daarnaast geloven we in een persoonlijke, professionele en effectieve aanpak. Geen poespas, maar we werken heel resultaatgericht en zoeken naar profielen die passen bij jouw doelen en cultuur. En als derde grote voordeel hebben we al een ontzettend groot netwerk...

Lees meer

Wij nemen de recruitment van (interim) marketingprofielen super serieus. Daarom specialiseren wij ons al meer dan 10 jaar enkel in marketing- en communicatieprofessionals. Je kunt van ons verwachten dat ons marketing recruitment team erg actief op zoek gaat naar de juiste match én dat we enkel kandidaten voorstellen waar we 100% achter staan. Omdat onze Recruitment Consultants worden opgeleid om de functieprofielen te kennen, kunnen we kritisch werven en goed inschatten wat de vaardighede...

Lees meer

Wij zijn erg trots dat we al voor heel mooie organisaties profielen hebben mogen werven. Denk aan Online.nl, NELSON, Keune en Bol.com.Vind jij het moeilijk om talent aan te trekken? Van die goede profielen die ècht bij jullie cultuur passen? Probeer het nogmaals met een partner die hier veel ervaring mee heeft. Wij gaan graag voor je op zoek naar de ideale kandidaat. Van grote organisatie met een eigen marketing team tot marketing bureau, wij werven graag het talent dat jouw organisatie k...

Lees meer

Natuurlijk! Als je op zoek bent naar interim marketing professionals, dan kun je ook bij ons terecht. Er zijn veel marketeers die het best leuk vinden om geregeld van organisatie te wisselen en interims te doen en door hun vele ervaring nemen zij veel kennis mee.

Ben je als marketeer op zoek naar een nieuwe (interim) uitdaging? Bekijk dan onze vacatures! Wie weet vind je wel de job van je dromen.