Over ons | We Know People | De beste marketingprofessionals | We Know People

Over ons

Wij zijn We Know People, een high-end recruitmentbureau met een gespecialiseerd netwerk van +30K professionals in marketing, digital, communicatie en data intelligence. Samen maken we sterke connecties die elkaar verder helpen groeien. 

“Companies thrive when people flourish”

Bij We Know People weten we dat recruitment gaat over echte connecties maken. Onze drive en passie is het creëren van nieuwe relaties waarbij de klik verdergaat dan praktische zaken en ervaring. Recruitment done right noemen we dat. We kijken verder dan het cv en maken een match op cultuur, karakter en ambitie. Door onze professionele ervaring te combineren met betrokkenheid en kennis van wat mensen beweegt en motiveert, maken we het verschil voor onze partners en de groei van hun bedrijf.


Met meer dan 10 jaar ervaring en een netwerk van meer dan 30.000 marketingspecialisten, loopt We Know People voorop in gespecialiseerd marketingrecruitment. Partners als Ahold, Heineken, ABN AMRO, L’Oréal en PON vertrouwen op de persoonlijke en pragmatische aanpak van We Know People als recruitmentpartner. We Know People maakt niet alleen het verschil in snelheid en specialisme, maar juist ook in het maken van echte connecties op basis van cultuur, karakter en ambitie.


Maak kennis met het team

Alette Bastiaansen

Managing Partner We Know People Group

Bart Spring in 't Veld

Recruitment Consultant Interim-Bemiddeling

Bjarne de Lange

Stagiair Marketing

Coco Bastiaansen

Kantoorhond

Cyrille Bastiaansen

Managing Partner We Know People Group

Danielle de Lange

Recruitment Consultant Werving & Selectie

Derek Zonjee

Recruitment Consultant Werving & Selectie

Dorien Beernink

Online Content Specialist

Fenja Nemeth

Manager Interim-Bemiddeling

Florian Mulder

Recruitment Consultant We Know Public

Hester Slegt

People & Culture Manager

Idse Termaat

Search Consultant

Jacqueline Ben Hammou

HR-medewerker

James Bastiaansen

Kantoorhond

Jelle Nieuwenstein

Recruitment Consultant Interim-Bemiddeling

Joep van de Voort

Manager Werving & Selectie We Know Public

Karin van Oostrom

Manager Werving & Selectie

Lars van Duijvenvoorde

Search Consultant

Laura Gorseling

Recruitment Consultant Werving & Selectie

Majella Mulder

Manager Interim-Bemiddeling We Know Public

Manon Boer

Manager Werving & Selectie We Know Executives

Mats de Voijs

Search Consultant

Mirjam Brons

Officemanager

Mirjam Uit de Bulten

Finance & HR Manager

Romy van Oostveen

Recruitment Consultant Werving & Selectie

Rosa Beentjes

Online Marketeer

Sean Sijtzema

Business Developer

Siebe Klijn

Search Consultant

Thijs Zwagerman

Junior Marketeer

Thomas van Basten Batenburg

Business Development Manager

Thomas

Stuur mij een
bericht!

Jacqueline Ben Hammou

Jacqueline@weknowpeople.nl

Veelgestelde vragen over We Know People

Onze kennis en ervaring, gecombineerd met ons uitgebreide netwerk aan marketing en communicatie professionals, maakt ons anders dan andere marketing recruitment bureaus op de markt. We Know People is geen online marketing recruitment bureau die de eerste de beste profielen aan je voorstelt. Nee, we gaan op zoek naar dé match voor jouw organisatie.  Al onze Recruitment Consultants worden opgeleid en getraind om de markt als de beste te kennen. Welke functietitel je ook zoekt, wij w...

Lees meer

We Know People heeft meer dan 11 jaar ervaring als communicatie en marketing recruitment bureau. In die tijd hebben we tal van organisaties geholpen, van Bol.com tot De Nederlandse Loterij en de Heineken Group. Ook onze hulp nodig om skilled professionals te vinden? Neem dan snel contact met ons op.   

Wij vinden logisch dat jouw traject snel van start gaat als je met ons contact opneemt. Zodra de voorwaarden zijn afgestemd, neemt een van onze Recruitment Consultants contact met je op om een persoonlijke afspraak te maken. Tijdens dat gesprek gaan we écht op zoek naar je wensen en geven we nog wat meer uitleg over onze werkwijze. In ieder geval: we zetten snel stappen - niemand wil een online marketing recruiter die weken niet van zich laat horen! 

Zoals hierboven al vermeld, hebben we meer dan 10 jaar ervaring én hebben we een uitgebreid netwerk met meer dan 20.000 actieve community members die we kunnen matchen aan jouw vacature.  Dit kun je van ons verwachten als jouw online marketing recruiter: Kennis van het vakgebied: Al onze Recruitment Consultants worden opgeleid om de inhoud van verschillende functietitels te kennen om zo kritisch te kunnen kijken naar profielen. Persoonlijke aanpak: Als marketing recruitment...

Lees meer

Wij werven professionals in het brede marketingvakgebied. Dus van online tot offline marketing tot data en communicatie. We kunnen zowel een specifiek profiel werven als een volledig team samenstellen.  Dit zijn enkele functietitels die we kunnen werven:   Webredacteur Communicatiespecialist Brandmanager Digital marketeer Communicatieadviseur Marketingmanager Woordvoerder Campagnemanager Social media manager Social advertising specialist Contentmarketeer...

Lees meer

We zijn erg trots op de klanten waarvoor we al hebben mogen werken. Van verzekeraars tot bedrijven in de zakelijke dienstverlening, van retailbedrijven tot banken … we helpen iedereen met veel plezier. Enkele klanten waar we erg trots op zijn, zijn Action, Holland Casino, ABN AMRO, Praxis en Ohra. Ben jij ook op zoek naar een online marketing recruiter die skilled professionals kan voordragen of een volledig team kan sourcen? We Know People gaat graag voor je aan de slag. Neem direct c...

Lees meer

Ja, je kunt bij ons ook terecht voor interim-bemiddeling. Op zoek naar professionals die voor een kortere periode inzetbaar zijn? Neem dan snel contact met ons op, we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.  

Dat is mogelijk! Bekijk zeker onze vacatures - wie weet zit er wat bij voor jou! Je kunt natuurlijk ook lid worden van ons netwerk, mogelijk stellen we dan in de toekomst interessante functies aan je voor.