We Know People | Fenja Nemeth | We Know People
Fenja Nemeth Manager Interim Bemiddeling We Know People

Fenja Nemeth

Manager Interim-Bemiddeling

Fenja Nemeth - Manager Interim-Bemiddeling

Wat ik doe bij We Know People
Als Teamlead Interim Bemiddeling ben ik verantwoordelijk voor de invulling van alle interim-opdrachten binnen We Know People. Daarbij onderhoud ik actief contact met ons kandidaten- en opdrachtgeversnetwerk én vergoot ik de naamsbekendheid van onze interim-dienstverlening. We hebben een gezonde (interim-)groeiambitie voor de komende jaren.

Hoe ik jou als professional help
Waarschijnlijk spreken we elkaar momenteel vooral telefonisch. Samen kijken we naar de opdracht, de opdrachtgever en alle andere aspecten die van belang zijn. Natuurlijk heb ik al gekeken of de opdracht past bij wat je bij me hebt aangegeven qua wensen, eisen en fit met je persoonlijkheid. Als je start houden we de gehele periode goed contact met elkaar en zeker ook erna! 

Waarom ik doe wat ik doe
Het samenbrengen van organisatie, opdracht en de interimmer – de snelheid die daarbij hoort – past ontzettend goed bij mij. Ik vind het heerlijk om onder tijdsdruk dingen voor elkaar te krijgen. Korte lijnen, schakelen op verschillende niveaus, onderhouden van een actief netwerk: ik krijg er energie van. 

Ik als merk
Straight forward, eager, gefocust, ondernemend, sportief en betrouwbaar. 

Mijn levensmotto
From motion comes emotion (#AnthonyRobins) én ik heb/houd vrijwel altijd vertrouwen, look at the bright side. 

Iets verrassends over mij
Ik heb acht jaar viool gespeeld als kind en zonder ooit aan yoga te hebben gedaan, raak ik (nog steeds) met platte handen de grond aan.

Contact
Kortom, wil je met mij sparren over de mogelijkheden bij het vinden van de juiste interimmer? Ben je op zoek naar een nieuwe opdracht? Neem dan snel contact met mij op.

Fenja
Teamlead Interim Bemiddeling

T: +31 6 41211421
E: Fenja@weknowpeople.nl

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.

Jobalert aanmaken