Werving en selectie van marketingprofessionals | We Know People | We Know People

Werving & Selectie,
specialistisch en proactief 

In deze krappe arbeidsmarkt kan het juiste talent vinden een behoorlijke zoektocht zijn. Wij zorgen dat jij focus kunt houden op je eigen doelen door het werven van marketingprofessionals volledig te verzorgen.

Gespecialiseerd in marketingtalent 

Ben jij op zoek naar een professional op het gebied van marketing, digital, communicatie of data voor jouw team of organisatie? Dan helpen wij je graag!

Wij werven en selecteren het juiste marketingtalent. Daarbij staat een persoonlijke, professionele en effectieve aanpak voorop. Ook kijken we naar de doelen, ambities en bedrijfscultuur van jouwbedrijf. Zonder grote woorden of poespas, maar actief en resultaatgericht gaan wij voor je aan de slag. Zo leveren wij kandidaten die écht het verschil maken voor je team en organisatie. 

Laura Gorseling


                             Meer weten ?

Thomas van Basten Batenburg

Business Development Manager
+31618274160
Thomas@weknowpeople.nl

Actief en betrokken

Voor het werven en selecteren van de juiste marketingprofessionals zetten wij ons gespecialiseerde kennis en netwerk in de marketingbranche in. Zo matchen wij de beste marketingexperts en organisaties op basis van persoonlijkheid, soft skills en organisatiecultuur. 


Waarom
We Know People?

Kwalitatieve kandidaten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent aliquam gravida nunc.

Betrokken community

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent aliquam gravida nunc.

Snelheid in oplevering

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent aliquam gravida nunc.

Concurrerende tarieven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent aliquam gravida nunc.

We werken ook al samen met

Neem direct contact met ons op!

Een partnership met We Know People betekent de volgende stap voor de groei van jouw organisatie. Ons team staat klaar om je te leren kennen!.

Contact mogelijkheden  
Bel mij terug

Marketing Recruitment

Ten eerste hebben we heel veel kennis over marketing en de marketing jobs die de Nederlandse markt vraagt. Daarom kunnen we heel kritisch werven, wat alleen maar voordelen biedt voor jou. Je wilt immers de beste persoon kunnen aannemen! Daarnaast geloven we in een persoonlijke, professionele en effectieve aanpak. Geen poespas, maar we werken heel resultaatgericht en zoeken naar profielen die passen bij jouw doelen en cultuur. En als derde grote voordeel hebben we al een ontzettend groot netwerk...

Lees meer

Wij nemen de recruitment van (interim) marketingprofielen super serieus. Daarom specialiseren wij ons al meer dan 10 jaar enkel in marketing- en communicatieprofessionals. Je kunt van ons verwachten dat ons marketing recruitment team erg actief op zoek gaat naar de juiste match én dat we enkel kandidaten voorstellen waar we 100% achter staan. Omdat onze Recruitment Consultants worden opgeleid om de functieprofielen te kennen, kunnen we kritisch werven en goed inschatten wat de vaardighede...

Lees meer

Wij zijn erg trots dat we al voor heel mooie organisaties profielen hebben mogen werven. Denk aan Online.nl, NELSON, Keune en Bol.com.Vind jij het moeilijk om talent aan te trekken? Van die goede profielen die ècht bij jullie cultuur passen? Probeer het nogmaals met een partner die hier veel ervaring mee heeft. Wij gaan graag voor je op zoek naar de ideale kandidaat. Van grote organisatie met een eigen marketing team tot marketing bureau, wij werven graag het talent dat jouw organisatie k...

Lees meer

Natuurlijk! Als je op zoek bent naar interim marketing professionals, dan kun je ook bij ons terecht. Er zijn veel marketeers die het best leuk vinden om geregeld van organisatie te wisselen en interims te doen en door hun vele ervaring nemen zij veel kennis mee.

Ben je als marketeer op zoek naar een nieuwe (interim) uitdaging? Bekijk dan onze vacatures! Wie weet vind je wel de job van je dromen.