Interim recruitment - No cure, No pay | We Know People

Interim recruitment

Wij leveren de beste interim-marketing-professionals, met een no cure no pay benadering, waarmee jij je team of organisatie tijdelijk kunt versterken. Bij interim recruitment gaan wij  actief voor jou op zoek en ontzorgen je tijdens én na het hele search-traject!

Tijdelijke marketing professionals via onze interim recruitment service

Interim recruitment biedt een gemakkelijke oplossing voor directe personeelsbehoeften en het bereiken van specifieke doelen. Of je nu tijdelijk ondersteuning nodig hebt voor je huidige team, snel een team moet opzetten, ambitieuze projecten wilt starten, op zoek bent naar op maat gemaakte expertise, of strategische advies wilt, wij zijn er om jou te helpen via onze community met interim recruitment.

Met meer dan 20.000 professionals in onze community hebben wij binnen 48 uur een kandidaat voor elke marketing-, digital-, communicatie- of data-functie. Bij interim recruitment gaan wij actief en resultaatgericht voor jou aan de slag, zonder grote woorden of poespas en op basis van No Cure No Pay. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en effectief, waarbij we een directe oplossing voor jouw behoeften leveren.


Interim marketing in verschillende branches

In welke branche je ook actief bent, bij We Know People begrijpen we de cruciale rol van interim marketingprofessionals. Ontdek hoe wij jouw wervingsproces verlichten!  Klik hieronder voor meer informatie over specifieke branches en vind het perfecte interim marketingtalent voor jouw organisatie.


We Know People werkt o.a. voor

Laura Gorseling


Fenja Nemeth

Manager Interim Bemiddeling
T: +31641211421
E: Fenja@weknowpeople.nl