Interim recruitment - No cure, No pay | We Know People

Interim recruitment

Wij leveren de beste interim-marketing-professionals, op basis van No Cure No Pay, waarmee jij je team of organisatie tijdelijk kunt versterken. Bij interim recruitment gaan wij  actief voor jou op zoek en ontzorgen je tijdens én na het hele search-traject!

Tijdelijke marketing professionals via onze interim recruitment service

Interim recruitment biedt een gemakkelijke oplossing voor directe personeelsbehoeften en het bereiken van specifieke doelen. Of je nu tijdelijk ondersteuning nodig hebt voor je huidige team, snel een team moet opzetten, ambitieuze projecten wilt starten, op zoek bent naar op maat gemaakte expertise, of strategische advies wilt, wij zijn er om jou te helpen via onze community met interim recruitment.

Met meer dan 22.000 professionals in onze community hebben wij binnen 48 uur een kandidaat voor elke marketing-, digital-, communicatie- of data-functie. Bij interim recruitment gaan wij actief en resultaatgericht voor jou aan de slag, zonder grote woorden of poespas en op basis van No Cure No Pay. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en effectief, waarbij we een directe oplossing voor jouw behoeften leveren.


Interim marketing in verschillende branches

In welke branche je ook actief bent, bij We Know People begrijpen we de cruciale rol van interim marketingprofessionals. Ontdek hoe wij jouw wervingsproces verlichten!  Klik hieronder voor meer informatie over specifieke branches en vind het perfecte interim marketingtalent voor jouw organisatie.

Plan een digitale kennismaking

Tijdens deze speeddate maken we binnen 15 minuten kort kennis met elkaar waarin we zaken als expertise, tarief en beschikbaarheid bespreken. Indien het nodig is nog verder met elkaar door te praten, bijvoorbeeld concreet voor een opdracht, plannen we direct een vervolgafspraak in. Ervaring is vereist binnen het (digital) marketing- en communicatiedomein als ook beschikbaarheid op korte termijn. Op een zelf te kiezen moment maak je kennis met een interim-consultant. Je wordt vervolgens opgenomen in onze netwerkpoule. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hieronder om zelf een afspraak in te plannen.

Linken via LinkedIn met Bart en Fenja is altijd een goed idee!


We Know People werkt o.a. voor

Laura Gorseling


Fenja Nemeth

Manager Interim Bemiddeling
T: +31641211421
E: Fenja@weknowpeople.nl