Interim recruitment | We Know People | We Know People

Interim recruitment

Wij leveren de beste interim-marketing-professionals, met een no cure no pay benadering, waarmee jij je team of organisatie tijdelijk kunt versterken. Bij interim recruitment gaan wij  actief voor jou op zoek en ontzorgen je tijdens én na het hele search-traject!

Tijdelijke professionals via onze interim recruitment service

Ben je op zoek naar tijdelijke marketingondersteuning voor jouw bedrijf? Wil je op korte termijn marketing-gespecialiseerde kennis in huis halen? Dan zit je bij ons goed. Het vinden en inzetten van de juiste interim-professionals houdt in dat je toegang moet hebben tot een gespecialiseerd netwerk. En dat hebben wij via onze interim recruitment service!

Met meer dan 20.000 professionals in onze community hebben wij het antwoord op elk marketing-, digital-, communicatie- of data-gerelateerd vraagstuk. Bij interim recruitment gaan wij actief en resultaatgericht voor jou aan de slag, zonder grote woorden of poespas. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en effectief, waarbij we via interim recruitment streven naar directe oplossingen voor jouw behoeften.

Waarom kiezen voor interim recruitment?

Interim recruitment biedt een gemakkelijke oplossing voor directe personeelsbehoeften en het bereiken van specifieke doelen. Of je nu tijdelijk ondersteuning nodig hebt voor je huidige team, snel een team moet opzetten, ambitieuze projecten wilt starten, op zoek bent naar op maat gemaakte expertise, of strategische advies wilt, wij zijn er om jou te helpen via onze community met interim recruitment.

Laura Gorseling

Meer info?
Stuur mij een
bericht!

Fenja Nemeth

Manager Interim Bemiddeling
T: +31641211421
E: Fenja@weknowpeople.nl

Digitale kennismaking

Binnen 30 minuten maken we kort kennis met elkaar waarin we zaken als expertise, tarief en beschikbaarheid bespreken. Indien het nodig is nog verder met elkaar door te praten, bijvoorbeeld concreet voor een opdracht, plannen we direct een vervolgafspraak in. Ervaring vereist binnen het (digital) marketing- en communicatiedomein. Op een zelf te kiezen moment maak je binnen 30 minuten kennis met een interim-consultant. Je wordt vervolgens opgenomen in onze netwerkpoule. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hieronder om zelf een afspraak in te plannen.

We werken ook al samen met

Onze specialistische kennis leidt tot een snelle oplossing

Bij interim recruitment maken wij gebruik van onze betrokken community. Dankzij ons grote netwerk van marketingprofessionals, weten we binnen 48 uur de juiste kandidaat aan jouw organisatie voor te stellen. 


Waarom
We Know People?

Relatiegedreven

Voor ons staat een persoonlijke aanpak voorop. Daarom is ons advies voor jou op maat gemaakt en inhoudelijk sterk.

Marketing-gespecialiseerd

Onze jarenlange ervaring en focus maken ons toonaangevend in de markt, dit zorgt voor een snel proces en betere kandidaten.

Betrokken community

Met meer dan 30.000 actieve community members in ons netwerk, staan we in direct contact met de beste professionals in de markt.

Actieve aanpak

Wij wachten niet af, maar gaan proactief op zoek. Zo bereiken we de juiste kandidaat voor jouw vacature.

Hoe kunnen we jouw organisatie van dienst zijn?

We lichten het graag toe in een persoonlijk gesprek!

Marketing Recruitment

Ten eerste hebben we heel veel kennis over marketing en de marketing jobs die de Nederlandse markt vraagt. Daarom kunnen we heel kritisch werven, wat alleen maar voordelen biedt voor jou. Je wilt immers de beste persoon kunnen aannemen! Daarnaast geloven we in een persoonlijke, professionele en effectieve aanpak. Geen poespas, maar we werken heel resultaatgericht en zoeken naar profielen die passen bij jouw doelen en cultuur. En als derde grote voordeel hebben we al een ontzettend groot netwerk...

Lees meer

Wij nemen de recruitment van (interim) marketingprofielen super serieus. Daarom specialiseren wij ons al meer dan 10 jaar enkel in marketing- en communicatieprofessionals. Je kunt van ons verwachten dat ons marketing recruitment team erg actief op zoek gaat naar de juiste match én dat we enkel kandidaten voorstellen waar we 100% achter staan. Omdat onze Recruitment Consultants worden opgeleid om de functieprofielen te kennen, kunnen we kritisch werven en goed inschatten wat de vaardighede...

Lees meer

Wij zijn erg trots dat we al voor heel mooie organisaties profielen hebben mogen werven. Denk aan Online.nl, NELSON, Keune en Bol.com.Vind jij het moeilijk om talent aan te trekken? Van die goede profielen die ècht bij jullie cultuur passen? Probeer het nogmaals met een partner die hier veel ervaring mee heeft. Wij gaan graag voor je op zoek naar de ideale kandidaat. Van grote organisatie met een eigen marketing team tot marketing bureau, wij werven graag het talent dat jouw organisatie k...

Lees meer

Natuurlijk! Als je op zoek bent naar interim marketing professionals, dan kun je ook bij ons terecht. Er zijn veel marketeers die het best leuk vinden om geregeld van organisatie te wisselen en interims te doen en door hun vele ervaring nemen zij veel kennis mee.

Ben je als marketeer op zoek naar een nieuwe (interim) uitdaging? Bekijk dan onze vacatures! Wie weet vind je wel de job van je dromen.