We Know People | Werken bij ons | We Know People

You make the difference 

Recruitment bij We Know People gaat over karakters leren kennen en bedrijfsculturen begrijpen. Daar hebben we mensen voor nodig die doelgericht, energiek en persoonlijk zijn.


Een cultuur om in te groeienOns werk bestaat uit het achterhalen van iemands talent en drijfveren. We stimuleren je om deze in te zetten in je werk. Hierdoor groei je als persoon en als team, en komt de bedrijfscultuur tot bloei! We maken niet alleen sterke connecties met opdrachtgevers, maar juist ook met elkaar. Verschillende karakters kleuren onze mensen, maar ook onze organisatie en cultuur. Wij stimuleren ownership. Het zien en grijpen van kansen, om je werk op je eigen manier vorm te geven binnen onze organisatie. We geven je de ruimte om te zijn wie je nu bent en bieden je mogelijkheden om verder te groeien. Ben jij energiek, doelgericht, persoonlijk en oprecht? Bekijk dan snel onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie.


Interesse?
Stuur mij een
bericht!

Laura Gorseling

Plan een digitale kennismaking met onze Talent Development Specialist

Hi, ik ben Hester, de Talent Development Specialist bij We Know People! Dit betekent dat ik continu bezig ben met de groei van onze eigen werknemers, maar dus ook op zoek ben naar nieuwe collega's. Bij We Know People staan we altijd open voor nieuw talent. Ben jij het talent dat ons team wil versterken? Plan dan hieronder een afspraak met mij in om kennis te maken en samen de mogelijkheden bekijken.

Jouw volgende stap bij We Know People

Vanuit de oude Union chocoladefabriek wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Wanneer je start in ons team merk je direct de open en persoonlijke sfeer. We zijn doelgericht, vinden diepgang in ons werk en vinden het belangrijk om successen samen te vieren. 


Wij werken onder andere samen met: