Vervanging voor zwangerschapsverlof nodig? Bekijk de opties! | We Know People

Vervanging bij zwangerschapsverlof

Tijdens het zwangerschapsverlof van een communicatie of marketingprofessional is het van groot belang dat het werk tijdelijk wordt overgenomen door een vakbekwame vervanger. Wij bieden de helpende hand. Passend bij de ambities en cultuur van jouw organisatie. No cure no pay. 

Interim bij zwangerschapsverlof

Bij We Know People snappen we erg goed dat de tijdelijke vervanging van zwangerschapsverlof zo soepel mogelijk moet verlopen. Daarom gaan wij op zoek naar de perfecte vervanging waarbij je de garantie krijgt dat de invaller een professional is die snel ingewerkt is én de gehele periode zal afmaken.


Snel zwangerschapsvervanging, no cure no pay.

Gaat een (digital) marketing- of communicatie medewerker met zwangerschapsverlof? Dan wil jij snel vervanging geregeld hebben. Hierbij biedt het inschakelen van een interim professional uitkomst. We Know People helpt je hier graag bij. Zo denken we graag met je mee over de mogelijkheden voor zwangerschapsvervanging die het beste bij jouw bedrijf passen. Wij vinden vervanging die perfect bij de functie past én matcht binnen de cultuur en het huidige team in jouw organisatie. Binnen 72 uur kunnen wij al geschikte kandidaten voorstellen. Toch niet wat je zoekt? No cure, no pay.

Fenja Nemeth

Meer info?
Stuur mij een
bericht!

Fenja Nemeth

Manager Interim Bemiddeling
T: +31641211421
E: Fenja@weknowpeople.nl

Ontdek hoe onze specialistische kennis leidt tot een snelle oplossing

Bij interim-bemiddeling maken wij gebruik van onze betrokken community. Dankzij ons grote netwerk van marketingprofessionals, weten we binnen 72 uur de juiste kandidaat aan jouw organisatie voor te stellen. No cure, no pay.


Waarom We Know People voor vervanging bij zwangerschapsverlof?

Relatiegedreven

Voor ons staat een persoonlijke aanpak voorop. Daarom is ons advies voor jou op maat gemaakt en inhoudelijk sterk.

Marketing-gespecialiseerd

Onze jarenlange ervaring en focus maken ons toonaangevend in de markt, dit zorgt voor een snel proces en betere kandidaten.

Betrokken community

Met meer dan 20.000 actieve community members in ons netwerk, staan we in direct contact met de beste professionals in de markt.

Actieve aanpak

Wij wachten niet af, maar gaan proactief op zoek. Zo bereiken we de juiste kandidaat voor jouw vacature.

Snel zwangerschapsvervanging, zo geregeld

Gaat een marketing medewerker met zwangerschapsverlof? Dan wil jij snel vervanging geregeld hebben. Hierbij biedt het inschakelen van een interim professional uitkomst. We Know People helpt je hier graag bij. Zo denken we graag met je mee over de mogelijkheden voor zwangerschapsvervanging die het beste bij jouw bedrijf passen. Wij vinden vervanging die perfect bij de functie past én matcht binnen de cultuur en het huidige team in jouw organisatie.

We werken ook al samen met

Hoe kunnen we jouw organisatie van dienst zijn?

We lichten het graag toe in een persoonlijk gesprek!

Marketing Recruitment

Ten eerste hebben we heel veel kennis over marketing en de marketing jobs die de Nederlandse markt vraagt. Daarom kunnen we heel kritisch werven, wat alleen maar voordelen biedt voor jou. Je wilt immers de beste persoon kunnen aannemen! Daarnaast geloven we in een persoonlijke, professionele en effectieve aanpak. Geen poespas, maar we werken heel resultaatgericht en zoeken naar profielen die passen bij jouw doelen en cultuur. En als derde grote voordeel hebben we al een ontzettend groot netwerk...

Lees meer

Wij nemen de recruitment van (interim) marketingprofielen super serieus. Daarom specialiseren wij ons al meer dan 10 jaar enkel in marketing- en communicatieprofessionals. Je kunt van ons verwachten dat ons marketing recruitment team erg actief op zoek gaat naar de juiste match én dat we enkel kandidaten voorstellen waar we 100% achter staan. Omdat onze Recruitment Consultants worden opgeleid om de functieprofielen te kennen, kunnen we kritisch werven en goed inschatten wat de vaardighede...

Lees meer

Wij zijn erg trots dat we al voor heel mooie organisaties profielen hebben mogen werven. Denk aan Online.nl, NELSON, Keune en Bol.com.Vind jij het moeilijk om talent aan te trekken? Van die goede profielen die ècht bij jullie cultuur passen? Probeer het nogmaals met een partner die hier veel ervaring mee heeft. Wij gaan graag voor je op zoek naar de ideale kandidaat. Van grote organisatie met een eigen marketing team tot marketing bureau, wij werven graag het talent dat jouw organisatie k...

Lees meer

Natuurlijk! Als je op zoek bent naar interim marketing professionals, dan kun je ook bij ons terecht. Er zijn veel marketeers die het best leuk vinden om geregeld van organisatie te wisselen en interims te doen en door hun vele ervaring nemen zij veel kennis mee.

Ben je als marketeer op zoek naar een nieuwe (interim) uitdaging? Bekijk dan onze vacatures! Wie weet vind je wel de job van je dromen.