Vervanging voor zwangerschapsverlof nodig? Bekijk de opties! | We Know People

Vervanging bij zwangerschapsverlof

Tijdens het zwangerschapsverlof van een communicatie of marketingprofessional is het van groot belang dat het werk tijdelijk wordt overgenomen door een vakbekwame vervanger. Wij bieden de helpende hand. Passend bij de ambities en cultuur van jouw organisatie. No cure no pay. 

Interim bij zwangerschapsverlof

Bij We Know People snappen we erg goed dat de tijdelijke vervanging van zwangerschapsverlof zo soepel mogelijk moet verlopen. Daarom gaan wij op zoek naar de perfecte vervanging waarbij je de garantie krijgt dat de invaller een professional is die snel ingewerkt is én de gehele periode zal afmaken.


Snel zwangerschapsvervanging, no cure no pay.

Gaat een (digital) marketing- of communicatie medewerker met zwangerschapsverlof? Dan wil jij snel vervanging geregeld hebben. Hierbij biedt het inschakelen van een interim professional uitkomst. We Know People helpt je hier graag bij. Zo denken we graag met je mee over de mogelijkheden voor zwangerschapsvervanging die het beste bij jouw bedrijf passen. Wij vinden vervanging die perfect bij de functie past én matcht binnen de cultuur en het huidige team in jouw organisatie. Binnen 72 uur kunnen wij al geschikte kandidaten voorstellen. Toch niet wat je zoekt? No cure, no pay.

Fenja Nemeth

Meer info?
Stuur mij een
bericht!

Fenja Nemeth

Manager Interim Bemiddeling
T: +31641211421
E: Fenja@weknowpeople.nl

Waarom We Know People voor vervanging bij zwangerschapsverlof?

Relatiegedreven

Voor ons staat een persoonlijke aanpak voorop. Daarom is ons advies voor jou op maat gemaakt en inhoudelijk sterk.

Marketing-gespecialiseerd

Onze jarenlange ervaring en focus maken ons toonaangevend in de markt, dit zorgt voor een snel proces en betere kandidaten.

Betrokken community

Met meer dan 20.000 actieve community members in ons netwerk, staan we in direct contact met de beste professionals in de markt.

Actieve aanpak

Wij wachten niet af, maar gaan proactief op zoek. Zo bereiken we de juiste kandidaat voor jouw vacature.