CRM Marketing Recruitment | We Know People

CRM Marketing Recruitment

CRM Marketing Recruitment

Zoek je een CRM marketeer voor jouw organisatie die de CRM strategie doorvertaalt naar marketingcampagnes? Dan weet je vast dat dit een gewilde functie is! Daarom helpt We Know People bedrijven graag met het vinden van de juiste match - wij plaatsen graag de ideale fulltime / interim / detachering CRM marketeer bij een organisatie. 


Met meer dan 10 jaar ervaring in de werving en selectie van marketing en communicatieprofessionals weten we heel goed welke eigenschappen belangrijk zijn bij het werven van een CRM marketeer of een CRM marketing coƶrdinator. Of je nu op zoek bent naar een detachering CRM marketeer, een interim CRM marketeer of iemand om een functie te vullen voor een langere termijn, wij helpen je graag. Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over ons CRM marketing recruitment proces. We kunnen niet wachten om de ideale match voor je te vinden!

Neem contact op

CRM Marketing Recruitment bij We Know People

CRM marketeers of Customer Relationship Management marketeers zijn marketeers die het CRM systeem beheren, waarmee je als organisatie de relatie en interacties met (potentiĆ«le) klanten beheert. Ze worden daarom ook wel Loyalty Marketeer, Retentie Marketeer, Base Marketeer of Klantgroepmanager genoemd. 

In het CRM systeem zit ontzettend veel waardevolle data, die een goede CRM marketeer kan omzetten naar interessante en converterende campagnes om zo bijvoorbeeld meer winst te genereren of meer naamsbekendheid te krijgen. 

Dit soort marketeers met ervaring vinden kan moeilijk zijn, maar door onze jarenlange ervaring in de branche weten we exact hoe we dit moeten doen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een interim CRM marketeer voor je werven, maar net zo goed een

volledig team samenstellen

als je een CRM marketing tak wilt opzetten. Wil je graag jouw situatie bespreken met een van onze CRM marketing recruiters? Neem dan contact met ons op!

Thomas

Meer weten over We Know People en onze werkwijze?

Thomas van Basten Batenburg

Business Development Manager
T:+31618274160
E: Thomas@weknowpeople.nl

Werving & selectie voor CRM Marketeers

Bij We Know People werven we al jaren toptalent op het gebied van marketing en communicatie. Net daarom weten we heel goed wat alle marketing- en communicatiefuncties inhouden en welke kwaliteiten een ideale kandidaat heeft. Zo kunnen we veel beter jouw perfecte fulltime / interim / detachering CRM marketeer werven. Uiteraard gaan we ook met je in gesprek zodat we te weten komen welke kwaliteiten je echt zoekt in je ideale kandidaat. 

Dit zijn vaardigheden waar we naar zoeken tijdens ons CRM marketing recruitment proces:

  • Ervaring met het analyseren van data en het omzetten van deze data in campagnes
  • Ervaring met het opzetten van eigen leadgen projecten
  • Ervaring met e-mailprogramma's en het opzetten van e-mailflows
  • Ervaring met social media ads om doelgroepen mee te targetten
  • Ervaring met het (her)activeren van doelgroepen

Interim CRM Marketeer recruitment

Zoek je een CRM marketeer die tijdelijk kan bijspringen tijdens de drukke maanden? Of zoek je iemand voor een vervangingspositie tijdens het zwangerschapsverlof van een werknemer? Dan helpen we je bij We Know People graag. 

Met ons uitgebreide netwerk van meer dan 20.000 professionals kunnen we je vaak aan een top interim CRM marketeer matchen. Is dat niet zo, dan gaan we proactief op zoek. 

Zoek jij een goede interim CRM marketeer, maar lukt het je niet om de ideale match te vinden? Neem snel contact met ons op, we helpen je graag.