CRM Marketing Recruitment | We Know People

CRM Marketing Recruitment

CRM Marketing Recruitment

Zoek je een CRM marketeer voor jouw organisatie die de CRM strategie doorvertaalt naar marketingcampagnes? Dan weet je vast dat dit een gewilde functie is! Daarom helpt We Know People bedrijven graag met het vinden van de juiste match - wij plaatsen graag de ideale fulltime of interim CRM marketeer bij een organisatie. 

Met meer dan 10 jaar ervaring in de werving en selectie van marketing en communicatieprofessionals weten we heel goed welke eigenschappen belangrijk zijn bij het werven van een CRM marketeer of een CRM marketing coördinator. Of je nu op zoek bent naar een interim CRM marketeer of iemand om een functie te vullen voor een langere termijn, wij helpen je graag met marketing recruitment. Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over ons CRM marketing recruitment proces. We kunnen niet wachten om de ideale match voor je te vinden!

CRM Marketing Recruitment bij We Know People

CRM marketeers of Customer Relationship Management marketeers zijn marketeers die het CRM systeem beheren, waarmee je als organisatie de relatie en interacties met (potentiële) klanten beheert. Ze worden daarom ook wel Loyalty Marketeer, Retentie Marketeer, Base Marketeer of Klantgroepmanager genoemd. 

In het CRM systeem zit ontzettend veel waardevolle data, die een goede CRM marketeer kan omzetten naar interessante en converterende campagnes om zo bijvoorbeeld meer winst te genereren of meer naamsbekendheid te krijgen. 

Dit soort marketeers met ervaring vinden kan moeilijk zijn, maar door onze jarenlange ervaring in de branche weten we exact hoe we dit moeten doen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een interim CRM marketeer voor je werven, maar net zo goed een volledig team samenstellen als je een CRM marketing tak wilt opzetten. Wil je graag jouw situatie bespreken met een van onze CRM marketing recruiters? Neem dan contact met ons op!

Persoonlijk advies?
Stuur mij een
bericht!

Laura Gorseling

Thomas van Basten Batenburg

+31 6 18274160
thomas@weknowpeople.nl


Werving & selectie voor CRM Marketeers

Bij We Know People werven we al jaren toptalent op het gebied van marketing en communicatie. Net daarom weten we heel goed wat alle marketing- en communicatiefuncties inhouden en welke kwaliteiten een ideale kandidaat heeft. Zo kunnen we veel beter jouw perfecte fulltime of interim CRM marketeer werven. Uiteraard gaan we ook met je in gesprek zodat we te weten komen welke kwaliteiten je echt zoekt in je ideale kandidaat. 

Dit zijn vaardigheden waar we naar zoeken tijdens ons CRM marketing recruitment proces:

  • Ervaring met het analyseren van data en het omzetten van deze data in campagnes
  • Ervaring met het opzetten van eigen leadgen projecten
  • Ervaring met e-mailprogramma's en het opzetten van e-mailflows
  • Ervaring met social media ads om doelgroepen mee te targetten
  • Ervaring met het (her)activeren van doelgroepen

Interim-bemiddeling voor CRM Marketeers

Zoek je een CRM marketeer die tijdelijk kan bijspringen tijdens de drukke maanden? Of zoek je iemand voor een vervangingspositie tijdens het zwangerschapsverlof van een werknemer? Dan helpen we je bij We Know People graag. 

Met ons uitgebreide netwerk van meer dan 20.000 professionals kunnen we je vaak aan een top interim CRM marketeer matchen. Is dat niet zo, dan gaan we proactief op zoek. 

Zoek jij een goede interim CRM marketeer, maar lukt het je niet om de ideale match te vinden? Neem snel contact met ons op, we helpen je graag.


Marketing Recruitment

Ten eerste hebben we heel veel kennis over marketing en de marketing jobs die de Nederlandse markt vraagt. Daarom kunnen we heel kritisch werven, wat alleen maar voordelen biedt voor jou. Je wilt immers de beste persoon kunnen aannemen! Daarnaast geloven we in een persoonlijke, professionele en effectieve aanpak. Geen poespas, maar we werken heel resultaatgericht en zoeken naar profielen die passen bij jouw doelen en cultuur. En als derde grote voordeel hebben we al een ontzettend groot netwerk...

Lees meer

Wij nemen de recruitment van (interim) marketingprofielen super serieus. Daarom specialiseren wij ons al meer dan 10 jaar enkel in marketing- en communicatieprofessionals. Je kunt van ons verwachten dat ons marketing recruitment team erg actief op zoek gaat naar de juiste match én dat we enkel kandidaten voorstellen waar we 100% achter staan. Omdat onze Recruitment Consultants worden opgeleid om de functieprofielen te kennen, kunnen we kritisch werven en goed inschatten wat de vaardighede...

Lees meer

Wij zijn erg trots dat we al voor heel mooie organisaties profielen hebben mogen werven. Denk aan Online.nl, NELSON, Keune en Bol.com.Vind jij het moeilijk om talent aan te trekken? Van die goede profielen die ècht bij jullie cultuur passen? Probeer het nogmaals met een partner die hier veel ervaring mee heeft. Wij gaan graag voor je op zoek naar de ideale kandidaat. Van grote organisatie met een eigen marketing team tot marketing bureau, wij werven graag het talent dat jouw organisatie k...

Lees meer

Natuurlijk! Als je op zoek bent naar interim marketing professionals, dan kun je ook bij ons terecht. Er zijn veel marketeers die het best leuk vinden om geregeld van organisatie te wisselen en interims te doen en door hun vele ervaring nemen zij veel kennis mee.

Ben je als marketeer op zoek naar een nieuwe (interim) uitdaging? Bekijk dan onze vacatures! Wie weet vind je wel de job van je dromen.