Content Marketing Recruitment | We Know People

Content Marketing Recruitment

Content Marketing Recruitment

Alhoewel velen denken ‘dat ze wel een tekst kunnen schrijven’, is een goede copywriter zijn/haar gewicht in goud waard. Een goede copywriter of content marketeer weet exact welke strategie te gebruiken om potentiële klanten te overtuigen, op ads/buttons te laten klikken en te laten converteren. Hiervoor is hij of zij niet vies van wat neuromarketing trucjes. Net daarom kan het lastig zijn om een copywriter of content marketeer met ervaring aan te werven. 

Ons content marketing recruitment team helpt je graag uit de brand. Bij We Know People zijn we al meer dan 10 jaar dé partner op het gebied van werving en selectie van marketing en communicatieprofessionals. We hielpen al bedrijven zoals Green Choice, ING en Bol.com. Op zoek naar een partner voor content marketing recruitment? Wij helpen je graag. 

Content Marketing Recruitment bij We Know People

Een goede copywriter weet dat B2B-bedrijven anders in de markt moeten gezet worden dan B2C-bedrijven. En dat de hele customer journey verschillende touchpoints heeft waarvoor er content moet gemaakt worden. En dat de 4 MBTI-types verschillende triggers hebben, die moeten worden geïmplementeerd op een website. Met andere woorden: een goede content marketeer weet hoe hij of zij z’n schouders moet zetten onder een contentproject. 

Net daarom zijn deze profielen erg gewild en dus vaak lastiger te werven. Wij helpen je graag met je content marketing recruitment en werven met plezier copywriters/content marketeers die qua expertise perfect passen binnen jouw team en jouw organisatie. We kunnen een of meerdere content marketing professionals werven, maar evengoed een team samenstellen van de beste (content)marketing profielen voor jouw organisatie. Denk aan een team met een contentspecialist, een B2B marketeer, een B2C marketeer en een data marketeer

Persoonlijk advies?
Stuur mij een
bericht!

Laura Gorseling

Werving & selectie voor Content Marketeers

Door onze 10+ jaar ervaring in de werving en selectie van marketing- en communicatieprofielen weten de professionals van We Know People maar al te goed naar welke expertise ze moeten zoeken voor copywriters. Daarnaast is een samenwerking een heel persoonlijk proces: wij geven enkel persoonlijk advies en komen ook op locatie om écht te weten te komen welk profiel je zoekt, wat de cultuur van het bedrijf is en welke kwaliteiten belangrijk zijn in de ideale match. 

De expertises waar we onder andere naar zoeken bij Content Marketeers:

  • Correct en foutloos kunnen schrijven
  • Oog voor detail
  • Communicatief sterk
  • Creatieve oplossingen kunnen bedenken
  • Ervaring met Customer Journey
  • Ervaring met SEO-teksten schrijven
  • Ervaring met CRO-shortcopy
  • Ervaring met overtuigende technieken implementeren

Interim Content Marketeers


We werven niet alleen copywriters voor bedrijven die iemand voor een lange tijd in dienst willen nemen, we doen ook aan
interim bemiddeling. Ideaal als je bijvoorbeeld een content marketing professional zoekt voor een zwangerschapsvervanging. We gaan altijd heel proactief op zoek naar de ideale match, zodat je snel een copywriter kan verwelkomen. 

Geïnteresseerd in onze content marketing recruitment? Neem dan contact met ons op, we gaan graag aan de slag voor jouw organisatie