SEO Recruitment | We Know People

SEO Recruitment

SEO Recruitment

Wil je goed scoren in de zoekmachine, dan is Search Engine Optimization ontzettend belangrijk. En het is even belangrijk om een SEO-specialist in-house te hebben. Maar deze professionals zijn erg gewenst op de arbeidsmarkt. Dat ontdek je snel als je een (interim) SEO-specialist wil werven. Ons SEO recruitment team helpt je graag uit de brand. Met meer dan 10 jaar ervaring in de werving van marketing en communicatieprofielen, hebben we een heel groot netwerk van meer dan 30.000 professionals én weten we precies voor welke kwaliteiten we moeten werven. 

Ons marketing recruitmentteam staat klaar om voor jou de SEO-specialist met algemene of specifieke kennis te werven. Of je nu op zoek bent naar een allrounder of een interim SEO-specialist die zich toelegt op technische SEO, wij helpen je graag. In het verleden heeft ons SEO recruitment team al kandidaten geplaatst bij grote organisaties zoals Bol.com en Heineken!   

SEO Recruitment bij We Know People

Om goed te scoren in de zoekmachine, is het belangrijk dat je SEO goed staat. Je Google My Business profiel moet correct ingevuld zijn, je on-page moet correct zijn, je site moet technisch goed scoren en snel genoeg laden, je pagina’s moeten goede content bevatten en ranken op de juiste keywords… Er zijn veel dingen waar een SEO-specialist werk aan kan hebben. Een goede SEO-specialist zorgt ervoor dat alles goed staat én is altijd klaar om actie te nemen als Google uit het niets een nieuwe update uitrolt. Hij of zij kent uiteraard je doelgroep en kan er perfect op inspelen met de juiste USP’s op de pagina’s en in de meta titel en descriptions. 

Bij We Know People weten we dus heel goed welke kennis een SEO-specialist moet hebben en kunnen hier heel specifiek op werven. Ons SEO recruitment team kan ook een volledig team werven; want veel SEO-specialisten laten het schrijven van content over aan Contentspecialisten. Wij werven graag het ideale team voor jouw organisatie zodat je altijd goed scoort in de zoekresultaten.

Persoonlijk advies?
Stuur mij een
bericht!

Laura Gorseling

Oscar Voskuil

+31 6 43029898
Oscar@weknowpeople.nl


Werving & selectie voor SEO-specialisten

Omdat we meer dan 10 jaar ervaring hebben met het werven van marketing- en communicatieprofessionals, weten onze SEO recruiters naar welke kennis en ervaring ze moeten doorvragen tijdens het wervingsproces. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jouw nieuwe SEO-specialist een goede match is met de cultuur van jouw organisatie, dus we gaan altijd persoonlijk het gesprek met je aan. Enkel zo komen we te weten welke eigenschappen je belangrijk vindt in de ideale kandidaat. 

Dit zijn dingen waar we op doorvragen als SEO recruiters:

  • Hoeveel ervaring heeft de kandidaat?
  • Heeft de kandidaat een goed analytisch vermogen?
  • Heeft de kandidaat ervaring met CMS'en en de basis van HTML?
  • Kan de kandidaat zoekwoordenonderzoeken en technische analyses maken en hieruit prioriteitenlijsten maken?

Interim SEO recruitment

Wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor interim bemiddeling? Ook als je op zoek bent naar een interim SEO-specialist, bijvoorbeeld omdat je een vervanger zoekt voor een zwangerschapsverlof, dan kunnen we je helpen. 

Wij hebben een uitgebreid netwerk aan marketing- en communicatieprofessionals die vaak op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en als we daar geen ideale match vinden, dan gaan we proactief op zoek naar een andere professional die wel een mooie match is. Neem contact met ons op voor meer informatie!