E-mail Marketing Recruitment | We Know People

E-mail Marketing Recruitment

E-mail Marketing Recruitment

E-mailmarketing kan zo’n ontzettend handige marketingtool zijn om klanten opnieuw naar je website of webshop te lokken. Een goede e-mail marketeer weet precies wat klanten triggert om zo’n e-mail open te klikken en is dan ook zijn gewicht in goud waard. Echter, je kan merken dat deze lastig te vinden zijn in de gekke huidige arbeidsmarkt. 

Daarom nemen we graag deze zoektocht van je over. We Know People heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de werving van marketing en communicatieprofielen. Met andere woorden: we weten hoe we moeten werven voor een (interim) e-mail marketeer én waar we de beste profielen kunnen vinden. We hebben al succesvol professionals geplaatst bij bedrijven als Action, Heineken en TUI. We gaan ook graag voor jou aan de slag met e-mail marketing recruitment!

E-mail recruitment bij We Know People

Als je een grote database hebt aan e-mailadressen, dan is het een kunst om die mensen keer op keer weer te activeren om een bepaalde actie te ondernemen, zoals contact opnemen of producten kopen. Veel mensen krijgen dagelijks tientallen marketing e-mails in hun mailbox, dus het is een echte kunst om te testen wat goed werkt bij jouw doelgroep en daar een strategie op uit te bouwen,

Een e-mailmarketeer met ervaring kan daarom lastig te werven zijn. Wij helpen graag. Wij zoeken de e-mailmarketeers met de juiste ervaring én de juiste persoonlijkheden om goed in je team te passen. Wil je net een volledig team werven? Dat kan ook met onze ‘team bemiddeling’-dienst. We kunnen een team aan e-mailmarketeers samenstellen, maar net zo goed een volledig marketing team met bijvoorbeeld een SEO marketeer, database marketeer en een ads marketeer. Onze marketing recruitment specialisten staan graag voor je klaar!

Persoonlijk advies?
Stuur mij een
bericht!

Laura Gorseling

Thomas van Basten Batenburg

+31 6 18274160
thomas@weknowpeople.nl


Werving & selectie voor
e-mailmarketeers

Omdat we meer dan 10 jaar ervaring hebben in het werven van marketing- en communicatieprofessionals, weten onze e-mail marketing recruiters naar welke kennis en ervaring ze moeten doorvragen bij het werven van e-mailmarketeers. Uiteraard gaan we ook met jou een persoonlijk gesprek aan, om helemaal zeker te weten wat jij belangrijk vindt in een nieuwe werknemer.  

Hier letten we onder andere op:

  • Ervaring met e-mailmarketing programma's
  • Ervaring met Analytics en een goed analytisch vermogen
  • Ervaring met het creatief bedenken van campagnes en opdelen van doelgroepen
  • Indien nodig: kennis van copywriting, kennis van KPI-koppelingen, kennis van HTML/CSS, kennis van Photoshop etc.

Interim e-mail recruitment


Overtuigd geraakt van de toegevoegde waarde van freelancers? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij leveren gegarandeerd binnen 48 uur een geschikte freelancer voor jouw organisatie en bij ons geldt voor interim-bemiddeling: no cure, no pay.

Neem contact met ons op voor meer informatie.