Database Marketing Recruitment | We Know People

Database Marketing Recruitment

Database Marketing Recruitment

Zoek je een (interim) marketing database analist? Dan merk je vast dat dit lastig kan zijn. In de huidige arbeidsmarkt is het een erg gewilde functie, wat ervoor zorgt dat het lastig kan zijn om een database marketing analist te vinden. Gelukkig kunnen wij jou daarbij helpen! Met meer dan 10 jaar ervaring in het werven van marketing- en communicatieprofielen en met een netwerk van meer dan 30.000 professionals, weten we precies hoe we jouw ideale (interim) database marketing analist kunnen werven. 

Onze database marketing recruitment professionals gaan graag voor je op zoek naar de ideale match qua kennis én qua karakter voor jouw organisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Database marketing recruitment bij We Know People

Een database marketing analist is altijd op zoek naar nieuwe inzichten in de database van een organisatie, als in de externe markt, om op basis van deze analyses marketingactiviteiten op te zetten. Denk aan specifieke campagnes, maar ook direct mailings en Ads-trajecten. Een goede database marketing analist ontdekt erg veel over de doelgroep in de database en weet daarna exact hoe hij/zij die doelgroep moet bereiken en activeren.

Ons database marketing recruitment team helpt je graag de ideale match voor jouw organisatie te vinden. Wist je trouwens dat we ook aan ‘team bemiddeling’ doen? Met andere woorden: we kunnen ook een volledig team voor je werven. Ideaal als je bijvoorbeeld voor een kort project een interim database marketing analist zoekt, maar ook een interim SEO-specialist en een contentspecialist. Welk team je ook voor ogen hebt, ons online marketing recruitment team gaat graag voor je aan de slag. Je kunt bij ons terecht als je vaste posities probeert te vullen, maar evengoed als je interim opdrachten open hebt staan, bijvoorbeeld voor een zwangerschapsvervanging.

Persoonlijk advies?
Stuur mij een
bericht!

Laura Gorseling

Werving & selectie voor database marketeers

Werving & selectie voor database marketeers

Op zoek naar recruiters die voor jou database marketeers kunnen werven? Bij We Know People zit je goed. We zijn al meer dan 10 jaar dé partner voor bedrijven die goed gekwalificeerde marketing- en communicatieprofielen zoeken en dit werk graag uit handen geven. Bij We Know People werven we heel gericht: we bespreken samen wat je belangrijk vindt in een (interim) database marketing analist en welke kwaliteiten belangrijk zijn voor de functie én voor het goed functioneren van het team. Zo kunnen wij gericht werven. Deze persoonlijke aanpak met persoonlijk advies werkt het best. 

Zo kunnen we deze skills uitvragen voor database marketing analisten: 

  • Analytisch vermogen en kruisverbanden kunnen leggen + analyses kunnen doorvertalen naar campagnes 
  • Opzetten van campagnes 
  • Ervaring met rapportering 
  • Advies kunnen geven aan andere marketing teams

Interim database marketing recruitment

Op zoek naar een partner voor interim recruitment? Wij helpen je graag. Met onze ervaring en grote netwerk aan professionals, kunnen we vaak binnen 48 uur een passende kandidaat voorstellen. 

Vinden we niet direct een database marketeer in ons eigen netwerk die tijd heeft in een interim opdracht, dan gaan we proactief op zoek naar de ideale match. Tevreden klanten zoals ABN-Amro en Keune raden ons aan!