Online marketing recruitment passend bij jouw organisatie | We Know People

Online Marketing Recruitment

Online Marketing Recruitment


In de huidige arbeidsmarkt kan het moeilijk zijn om de juiste profielen te vinden, zowel voor doorlopende posities als voor interim posities. Wij van We Know People kunnen het werven van online marketing professionals daarom helemaal van jou overnemen. Of je nu één persoon zoekt, of een volledig team wilt werven, wij helpen je graag. Als recruitmentbureau gespecialiseerd in online marketing, hebben we al de eer gehad honderden bedrijven te helpen bij hun werving en selectie. 

Neem contact met ons op - we helpen jouw bedrijf ook graag de ideale match te vinden. 

Recruitment voor Online Marketeers bij We Know PeopleIn deze online wereld zijn skilled online marketeers onmisbaar voor bedrijven. Maar hen vinden kan lastig zijn… We Know People matcht daarom al jaren toppers in hun vakgebied met bedrijven. Wij presenteren je professionals die de juiste skills hebben, een goed team kunnen vormen én goed in jouw bedrijfscultuur passen. Als recruitmentbureau voor online marketing professionals letten we dus op het volledige plaatje bij het werven van profielen.


Persoonlijk advies?
Stuur mij een
bericht!

Laura Gorseling

Werving & selectie voor Online Marketeers

Als werving & selectiebureau voor marketingprofessionals kunnen we op zoek gaan naar zowel interim online marketing professionals als professionals die voor een langere tijd bij je organisatie gaan werken.

Wij zoeken Online Marketeers met de juiste hard en soft skills, zoals bijvoorbeeld:

  • Analytisch vermogen
  • Communicatief sterk zijn
  • Kennis van SEO
  • Kennis van Google Ads
  • Kennis van Community Building
  • Kennis van werken met een CMS en andere tools
  • Agile werken en projectmanagement

Online marketing consultants zijn immers echte “allrounders”. Ze hebben kennis over veel verschillende onderwerpen en zijn graag verantwoordelijk voor het ontwikkelen, beheren en uitvoeren van alle marketing- en communicatieactiviteiten van een organisatie.

Naast “allrounders” in de online marketing, kunnen we ook op zoek gaan naar specifieke online marketing profielen, denk aan SEO specialisten, content specialisten, brand managers en e-mail marketeers. Geïnteresseerd in onze online marketing recruitment? Neem contact met ons op! 

Interim online marketing recruitment


Op zoek naar een interim online marketeer voor een
vervanging tijdens een zwangerschapsverlof? Of kun je wel een interim online marketing professional gebruiken tijdens de drukke maanden? Dan kunnen wij ook helpen met interim bemiddeling. Door ons grote netwerk van meer dan 30.000 professionals, kunnen wij resultaatgericht op zoek naar een juiste match. Vinden we niemand in ons netwerk, dan gaan we uiteraard proactief op zoek naar de ideale interim online marketeer voor jouw organisatie. 

Recruitment van online marketeers is wat wij al meer dan 10 jaar succesvol doen voor bedrijven zoals TUI en ABN-AMRO.

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over onze werkwijze voor online marketing recruitment of als je een samenwerking wilt opstarten.
Marketing Recruitment

Ten eerste hebben we heel veel kennis over marketing en de marketing jobs die de Nederlandse markt vraagt. Daarom kunnen we heel kritisch werven, wat alleen maar voordelen biedt voor jou. Je wilt immers de beste persoon kunnen aannemen! Daarnaast geloven we in een persoonlijke, professionele en effectieve aanpak. Geen poespas, maar we werken heel resultaatgericht en zoeken naar profielen die passen bij jouw doelen en cultuur. En als derde grote voordeel hebben we al een ontzettend groot netwerk...

Lees meer

Wij nemen de recruitment van (interim) marketingprofielen super serieus. Daarom specialiseren wij ons al meer dan 10 jaar enkel in marketing- en communicatieprofessionals. Je kunt van ons verwachten dat ons marketing recruitment team erg actief op zoek gaat naar de juiste match én dat we enkel kandidaten voorstellen waar we 100% achter staan. Omdat onze Recruitment Consultants worden opgeleid om de functieprofielen te kennen, kunnen we kritisch werven en goed inschatten wat de vaardighede...

Lees meer

Wij zijn erg trots dat we al voor heel mooie organisaties profielen hebben mogen werven. Denk aan Online.nl, NELSON, Keune en Bol.com.Vind jij het moeilijk om talent aan te trekken? Van die goede profielen die ècht bij jullie cultuur passen? Probeer het nogmaals met een partner die hier veel ervaring mee heeft. Wij gaan graag voor je op zoek naar de ideale kandidaat. Van grote organisatie met een eigen marketing team tot marketing bureau, wij werven graag het talent dat jouw organisatie k...

Lees meer

Natuurlijk! Als je op zoek bent naar interim marketing professionals, dan kun je ook bij ons terecht. Er zijn veel marketeers die het best leuk vinden om geregeld van organisatie te wisselen en interims te doen en door hun vele ervaring nemen zij veel kennis mee.

Ben je als marketeer op zoek naar een nieuwe (interim) uitdaging? Bekijk dan onze vacatures! Wie weet vind je wel de job van je dromen.