Online Marketing Recruitment | We Know People

Online Marketing Recruitment

Online Marketing Recruitment

In de huidige arbeidsmarkt kan het moeilijk zijn om de juiste profielen te vinden, zowel voor doorlopende posities als voor interim posities. Wij van We Know People kunnen het werven van online marketing professionals daarom helemaal van jou overnemen. Of je nu één persoon zoekt, of een volledig team wilt werven, wij helpen je graag. Als recruitmenbureau gespecialiseerd in online marketing, hebben we al de eer gehad honderden bedrijven te helpen bij hun werving en selectie. Neem contact met ons op - we helpen jouw bedrijf ook graag de ideale match te vinden. 

Neem contact op

Recruitment voor Online Marketeers bij We Know People

In deze online wereld zijn skilled online marketeers onmisbaar voor bedrijven. Maar hen vinden kan lastig zijn… We Know People matcht daarom al jaren toppers in hun vakgebied met bedrijven. Wij presenteren je professionals die de juiste skills hebben, een goed team kunnen vormen én goed in jouw bedrijfscultuur passen. Als recruitmentbureau voor online marketing professionals letten we dus op het volledige plaatje bij het werven van profielen.

Thomas

Meer weten over We Know People en onze werkwijze?

Thomas van Basten Batenburg

Business Development Manager
T:+31618274160
E: Thomas@weknowpeople.nl

Werving & selectie voor Online Marketing

Als werving & selectiebureau voor marketingprofessionals kunnen we op zoek gaan naar zowel interim online marketing professionals als professionals die voor een langere tijd bij je organisatie gaan werken.


Wij zoeken Online Marketeers met de juiste hard en soft skills, zoals bijvoorbeeld:

  • Analytisch vermogen
  • Communicatief sterk zijn
  • Kennis van SEO
  • Kennis van Google Ads
  • Kennis van Community Building
  • Kennis van werken met een CMS en andere tools
  • Agile werken en projectmanagement

Online marketing consultants zijn immers echte “allrounders”. Ze hebben kennis over veel verschillende onderwerpen en zijn graag verantwoordelijk voor het ontwikkelen, beheren en uitvoeren van alle marketing- en communicatieactiviteiten van een organisatie.


Naast “allrounders” in de online marketing, kunnen we ook op zoek gaan naar specifieke online marketing profielen, denk aan SEO specialisten, content specialisten, brand managers en e-mail marketeers. Geïnteresseerd in onze online marketing recruitment? Neem contact met ons op! 

Interim Online Marketing recruitment

Op zoek naar een interim online marketeer voor een vervanging tijdens een zwangerschapsverlof? Of kun je wel een interim online marketing professional gebruiken tijdens de drukke maanden? Dan kunnen wij ook helpen met interim bemiddeling. Door ons grote netwerk van meer dan 20.000 professionals, kunnen wij resultaatgericht op zoek naar een juiste match. Vinden we niemand in ons netwerk, dan gaan we uiteraard proactief op zoek naar de ideale interim online marketeer voor jouw organisatie. 

Recruitment van online marketeers is wat wij al meer dan 10 jaar succesvol doen voor bedrijven zoals TUI en ABN-AMRO. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over onze werkwijze voor online marketing recruitment of als je een samenwerking wilt opstarten.