Branding Recruitment | We Know People

Branding Recruitment

Branding Recruitment

Goede brand marketeers of brand managers zijn ontzettend belangrijk voor een organisatie. Zij zorgen er immers voor dat jouw merk ‘een gezicht’ heeft en dat de branding centraal staat in alle processen van de organisatie. Zo zet hij/zij een merk echt op de markt. Nu zijn brand managers en marketeers jammer genoeg niet altijd makkelijk te vinden… Dat weten we bij We Know People maar al te goed, vooral op het gebied van marketing recruitment. Daarom werven we graag de ideale fulltime of interim brand manager/marketeer voor jouw organisatie. 

Omdat we meer dan 10 jaar ervaring hebben in de werving en selectie van marketing en communicatieprofessionals, weten we als de beste waar we op moeten letten bij het werven van branding professionals. Ook luisteren we goed naar welk profiel jouw organisatie zoekt. Enkel zo kunnen we de ideale kandidaat voor je werven. 

Branding Recruitment bij We Know PeopleEen brand manager is als verantwoordelijke voor het uitbouwen van een merk of het op de markt brengen van een merk/product, een belangrijke persoon in een organisatie. Daarom is het maar al te logisch dat je iemand zoekt met de juiste kwaliteiten en/of ervaring. Zo’n persoon kan moeilijk te vinden zijn, maar wij kunnen hierbij helpen!


We kunnen één brand manager werven, maar net zo goed een volledig team werven; ideaal als je bijvoorbeeld een branding team wilt opzetten. We werven zowel fulltime en parttime posities als interim posities, bijvoorbeeld voor zwangerschapsvervanging.

Persoonlijk advies?
Stuur mij een
bericht!

Laura Gorseling

Werving & selectie voor Brand Marketeers

Al meer dan 10 jaar is We Know People hét werving & selectie en interim-bemiddeling bureau voor bedrijven die professionals zoeken voor marketing- en communicatiefuncties. Net daarom kunnen we heel gericht werven en weten we als de besten welke skillset een goede brand manager nodig heeft. Daarnaast gaan we altijd met je in gesprek om 100% duidelijk te weten welk profiel je zoekt voor je organisatie.

Zo zoeken we onder meer deze kwaliteiten als we (interim) Brand Managers werven:

  • Ervaring met het creëren/beheren van een merkidentiteit
  • Kennis van online/offline advertenties
  • Kennis van vormgeving
  • Ervaring met marktonderzoek
  • Ervaring met werken met budgetten

Interim-Bemiddeling voor Brand Marketeers

Zoek je een interim brand manager die verantwoordelijk is om een nieuw product op de markt te brengen? Of heb je een interim brand marketeer nodig om tijdelijk in te vallen voor een zwangere werknemer? Dan helpen we je graag bij We Know People! 

We hebben een netwerk van meer dan 30.000 professionals die we kunnen consulteren, maar als daar geen match uitkomt, gaan we uiteraard snel en proactief op zoek naar de persoon die wel aan alle eisen voldoet. Wij blijven zoeken tot we de ideale persoon hebben gevonden. 

Ben je op zoek naar een partij die de recruitment voor branding specialisten op zich kan nemen? Dan heb je de juiste pagina gevonden! Neem snel contact met ons op, we helpen je graag.