Direct Marketing Recruitment | We Know People

Direct Marketing Recruitment

Direct Marketing Recruitment

Op zoek naar een direct marketing specialist? Dan kan je merken dat dit lastig is op de huidige arbeidsmarkt. Direct marketeers zijn vaak creatieve duizendpoten die allerlei marketingcampagnes op poten kunnen zetten via e-mail, mobiele platformen, social media en meer. Net daarom zijn ze zo gewild. Bij We Know People weten we hoe we deze mensen kunnen vinden én overtuigen om voor jouw organisatie aan de slag te gaan. Onze direct marketing recruitment professionals gaan graag voor je op zoek naar de ideale kandidaat. 

Met meer dan 10 jaar ervaring in de werving en selectie van marketing en communicatieprofessionals, kennen we de markt als de besten. Én weten we waarop we moeten letten als we direct marketing professionals werven. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Direct Marketing Recruitment bij We Know People
Een direct marketing professional probeert direct in contact te treden met potentiële klanten via verschillende paden waarop hij/zij de doelgroep kan bereiken. Denk aan adressen, telefoonnummers, e-mailadressen en social mediaprofielen. Het doel van direct marketeers is om de doelgroep aan te zetten tot actie, denk aan het bellen naar een bepaald nummer of het bezoeken van een website. 

Als professionals in het werven van marketingprofielen, kunnen we zowel één direct marketing professional werven, maar even goed een volledig team werven. Zo kunnen we een volledig direct marketing team opzetten, maar ook een algemeen team met meerdere marketing profielen, denk aan een CRM marketing profiel, een marketing analist en een allround online marketeer. We werven zowel voor langdurige posities als voor interim posities, bijvoorbeeld als je behoefte hebt aan direct marketing recruitment voor een zwangerschapsvervanging.

Persoonlijk advies?
Stuur mij een
bericht!

Laura Gorseling

Werving & selectie voor Direct Marketeers

Al meer dan tien jaar zijn wij van We Know People de partner voor organisaties die op zoek zijn naar recruitment en interim bemiddeling voor marketing en communicatieprofielen. Dat zorgt ervoor dat wij heel goed weten wat organisaties verwachten van kandidaten voor bepaalde rollen. Zo kunnen we gericht werven. Daarnaast geloven wij in de persoonlijke aanpak: al ons advies is persoonlijk en we gaan voor het werven met je in gesprek om helemaal zeker te zijn welk profiel je precies zoekt.

Zo kunnen we deze skills uitvragen voor Direct Marketeers:

  • Ervaring met e-mailmarketing
  • Ervaring met telemarketing
  • Ervaring met adverteren in kranten, tijdschriften, zoekmachines, radio en televisie.
  • Ervaring met Social Media

Interim Direct Marketing recruitment


Op zoek naar een interim direct marketeer? Ook dan kunnen we je helpen bij We Know People. We hebben een uitgebreid netwerk aan professionals in de marketing- en communicatiebranche en gaan graag binnen (en buiten!) dat netwerk op zoek naar de ideale match, of dat nu voor een long-term of interim functie is. We blijven zoeken tot we de ideale match hebben gevonden.

Wij leveren gegarandeerd binnen 48 uur een geschikte freelancer voor jouw organisatie en bij ons geldt voor interim-bemiddeling: no cure, no pay.

Tevreden klanten zoals Action en ABN-AMRO raden ons aan!