Interim AI Marketeer | We Know People

(Interim)
AI Marketeer


“De mogelijkheden zijn grenzeloos, van gepersonaliseerde marketing tot voorspellende analyses, AI is de sleutel tot het krijgen van geweldige inzichten en het stimuleren van buitengewone groei." 

Andrew Ng, medeoprichter Google Brain 

AI is een blijvertje. Ook in het marketing- en communicatielandschap zal (generatieve) AI een blijvende invloed hebben. Het is slim om hierop in te spelen door AI Marketeers toe te voegen aan jouw marketingafdeling. AI Marketeers kunnen onder andere organisch verkeer genereren zonder enorme advertentiebudgetten en zijn in staat om het volledige marketing- en communicatiebeleid te analyseren, te transformeren en te optimaliseren.

Bij We Know People hebben we de oplossing voor bedrijven die digitale marketing- en communicatieprofessionals zoeken: (Interim) AI Marketeers die jouw bedrijf snel helpen met het implementeren van en werken met AI.

Een AI Marketeer levert snel resultaat bij o.a.:  

 • Doelgroepsegmentatie en -analyse
  • Door data-analyse identificeert een Prompt Marketeer patronen in het gedrag, de voorkeuren en de kenmerken van de doelgroep. Ontwikkel hyperpersonaliseerde marketingcampagnes voor specifieke doelgroepen.
 • Contentcreatie
  • AI genereert teksten voor alle marketing uitingen, zoals productbeschrijvingen, e-mailcampagnes en sociale media-berichten.
 • Predictive Analytics
  • AI voorspelt trends en gedragingen op basis van historische data. Optimaliseer je marketingstrategieën en speel in op  behoeften van de doelgroep.
 • Automatisering van marketingprocessen
  • Prompt Marketeers automatiseren repetitieve taken en processen, zoals het versturen van gepersonaliseerde e-mails, het plannen van social media-posts en het optimaliseren van advertentiecampagnes. Dit bespaart tijd voor het team, zodat zij zich kunnen concentreren op strategische taken.

Implementeren van AI in de organisatie 

Voor analyse, selectie en implementatie van AI-tools gelden ongeveer dezelfde stappen als voor de selectie van elke andere software of tooling:

1. Inventariseer behoeften en doelstellingen
2. Selecteer geschikte AI-tools
3. Zet pilotprojecten op
4. Train het team
5. Monitor en optimaliseer voortdurend

Als je graag gebruik wil gaan maken van AI, begeleidt een AI Marketeer je (team) bij alle stappen.

Bemiddeling van Interim AI Marketeers

Een (interim) AI Marketeer is ideaal om snel gebruik te kunnen gaan maken van AI. Zo komt technologie binnen bereik van kleine en grote ondernemingen, die daarmee resultaat en rendement sterk kunnen verbeteren. Meer weten?
Bel met Fenja Nemeth, Manager Interim Bemiddeling:
+31 6 41211421of laat je gegevens achter en ze neemt contact met je op! 

We werken o.a. samen met