Marketing Analist Recruitment | We Know People

Marketing Analist Recruitment

Marketing Analist recruitment

Zoek je een marketing analist die jouw marketingdata kan omzetten naar conclusies en een duidelijk plan van aanpak? Dan weet je vast dat de arbeidsmarkt snakt naar deze profielen. Daarom kan het lastig zijn om een (interim) marketing analist te vinden. Bij We Know People nemen we graag deze zoektocht naar marketing recruitment van je over. Ons marketing analist recruitment team komt ter plaatse om te bespreken welk soort profiel je zoekt en gaat daarna proactief op zoek. We kunnen zowel marketing/ data analisten werven voor langdurige posities, als voor interim marketing analist posities.

Geïnteresseerd in onze marketing analist recruitment? Neem snel contact met ons op; we bespreken graag hoe voor jullie aan de slag kunnen gaan.

Marketing analist recruitment bij We Know People

Bedrijven hebben ontzettend veel data. Maar het is heel zonde als hier niets mee gebeurt! Marketing data analisten kunnen deze data omzetten in allerlei duidelijke conclusies en werkpunten, waarop bijvoorbeeld nieuwe marketingstrategieën kunnen worden gebouwd om bijvoorbeeld meer sales te genereren of meer naamsbekendheid op te bouwen. 

Deze (database) marketing analisten zijn daarom erg gewild in het werkveld. Lukt het je zelf niet om een goede match te vinden voor je vacature? Dan helpen we graag! Werving en selectie is immers waar we goed in zijn. We kunnen één marketing analyst voor je recruiten, maar we kunnen net zo goed een volledig marketingteam samenstellen. Neem snel contact met ons op om jouw situatie te bespreken.

We kunnen onder andere deze profielen werven:

 • (interim) Marketing Analist
 • (interim) Customer Marketing Analist
 • (interim) Consultant Marketing Intelligence
 • (interim) Marketing Data Consultant 
 • (interim) Marketing Database Analist

Persoonlijk advies?
Stuur mij een
bericht!

Laura Gorseling

Thomas van Basten Batenburg

+31 6 18274160
thomas@weknowpeople.nl


Werving & selectie voor Marketing- en Data-analisten

Bij We Know People kunnen we professionals werven voor vaste en interim marketing jobs. Als je bij ons een traject start, gaan we altijd eerst op zoek naar wat jouw wensen zijn voor een marketing data analist en welke kwaliteiten je belangrijk acht. Met meer dan 10 jaar ervaring in het werven van marketing en communicatieprofielen, weten we waar we op moeten letten als we kandidaten spreken. 

Zo zijn voor een marketing analist de volgende punten belangrijk:

 • Kennis van dataprogramma's
 • Formuleren van onderzoeksvragen en onderzoeksvoorstellen
 • Goed inzicht
 • Goed kunnen samenwerken met verschillende afdelingen
 • De creativiteit om data te verwerken in invalshoeken
 • Helikopterview om overzicht te houden op projecten
 • Inschattingen maken van kosten

Interim Marketing Analist Recruitment


Bij We Know People kunnen we je helpen als je vaste medewerkers zoekt, maar ook als je voor een interim een topper zoekt die tijdelijk naadloos kan integreren met je organisatie. Wij zoeken graag die interim marketing analist voor jou. Met ons netwerk van meer dan 30.000 professionals kunnen we snel op zoek naar de juiste match. Uiteraard zoeken we ook buiten ons netwerk als de ideale marketing data analist zich niet in ons netwerk bevindt! 

Wij specialiseren ons al jaren in het recruiten van marketing (data) analisten en database marketing analisten, dus we weten precies waar we op moeten letten tijdens het wervingsproces. Wij gaan daarom graag voor je aan de slag.

Marketing Recruitment

Ten eerste hebben we heel veel kennis over marketing en de marketing jobs die de Nederlandse markt vraagt. Daarom kunnen we heel kritisch werven, wat alleen maar voordelen biedt voor jou. Je wilt immers de beste persoon kunnen aannemen! Daarnaast geloven we in een persoonlijke, professionele en effectieve aanpak. Geen poespas, maar we werken heel resultaatgericht en zoeken naar profielen die passen bij jouw doelen en cultuur. En als derde grote voordeel hebben we al een ontzettend groot netwerk...

Lees meer

Wij nemen de recruitment van (interim) marketingprofielen super serieus. Daarom specialiseren wij ons al meer dan 10 jaar enkel in marketing- en communicatieprofessionals. Je kunt van ons verwachten dat ons marketing recruitment team erg actief op zoek gaat naar de juiste match én dat we enkel kandidaten voorstellen waar we 100% achter staan. Omdat onze Recruitment Consultants worden opgeleid om de functieprofielen te kennen, kunnen we kritisch werven en goed inschatten wat de vaardighede...

Lees meer

Wij zijn erg trots dat we al voor heel mooie organisaties profielen hebben mogen werven. Denk aan Online.nl, NELSON, Keune en Bol.com.Vind jij het moeilijk om talent aan te trekken? Van die goede profielen die ècht bij jullie cultuur passen? Probeer het nogmaals met een partner die hier veel ervaring mee heeft. Wij gaan graag voor je op zoek naar de ideale kandidaat. Van grote organisatie met een eigen marketing team tot marketing bureau, wij werven graag het talent dat jouw organisatie k...

Lees meer

Natuurlijk! Als je op zoek bent naar interim marketing professionals, dan kun je ook bij ons terecht. Er zijn veel marketeers die het best leuk vinden om geregeld van organisatie te wisselen en interims te doen en door hun vele ervaring nemen zij veel kennis mee.

Ben je als marketeer op zoek naar een nieuwe (interim) uitdaging? Bekijk dan onze vacatures! Wie weet vind je wel de job van je dromen.