Marketing Analist Recruitment | We Know People

Marketing Analist Recruitment

Marketing Analist recruitment

Zoek je een marketing analist die jouw marketingdata kan omzetten naar conclusies en een duidelijk plan van aanpak? Dan weet je vast dat de arbeidsmarkt snakt naar deze profielen. Daarom kan het lastig zijn om een (interim) marketing analist te vinden. Bij We Know People nemen we deze zoektocht graag van je over. Ons marketing analist recruitment team komt ter plaatse om te bespreken welk soort profiel je zoekt en gaat daarna proactief op zoek. We kunnen zowel marketing/ data analisten werven voor langdurige posities, als voor interim marketing analist posities.

Geïnteresseerd in onze marketing analist recruitment? Neem snel contact met ons op; we bespreken graag hoe voor jullie aan de slag kunnen gaan.

Neem contact op

Marketing analist recruitment bij We Know People

Bedrijven hebben ontzettend veel data. Maar het is heel zonde als hier niets mee gebeurt! Marketing data analisten kunnen deze data omzetten in allerlei duidelijke conclusies en werkpunten, waarop bijvoorbeeld nieuwe marketingstrategieën kunnen worden gebouwd om bijvoorbeeld meer sales te genereren of meer naamsbekendheid op te bouwen. 

Deze (database) marketing analisten zijn daarom erg gewild in het werkveld. Lukt het je zelf niet om een goede match te vinden voor je vacature? Dan helpen we graag! Werving en selectie is immers waar we goed in zijn. We kunnen één marketing analyst voor je recruiten, maar we kunnen net zo goed een volledig marketing team samenstellen. Neem snel contact met ons op om jouw situatie te bespreken.


We kunnen onder andere deze profielen werven:

 • (interim) Marketing Analist
 • (interim) Customer Marketing Analist
 • (interim) Consultant Marketing Intelligence
 • (interim) Marketing Data Consultant 
 • (interim) Marketing Database Analist


Juist op zoek naar een marketing analist die inzetbaar is via detachering? Dat kan ook! Wij kunnen ook via detachering bijvoorbeeld een database marketing analist of via detachering een customer marketing analist werven. Neem hiervoor contact met ons op! 

Thomas

Meer weten over We Know People en onze werkwijze?

Thomas van Basten Batenburg

Business Development Manager
T:+31618274160
E: Thomas@weknowpeople.nl

Werving & selectie voor marketing analisten en data analisten

Bij We Know People kunnen we professionals werven voor vaste en interim marketing jobs. Als je bij ons een traject start, gaan we altijd eerst op zoek naar wat jouw wensen zijn voor een marketing data analist en welke kwaliteiten je belangrijk acht. Met meer dan 10 jaar ervaring in het werven van marketing en communicatieprofielen, weten we waar we op moeten letten als we kandidaten spreken. 


Zo zijn voor een marketing analist de volgende punten belangrijk:

 • Kennis van dataprogramma's
 • Formuleren van onderzoeksvragen en onderzoeksvoorstellen
 • Goed inzicht
 • Goed kunnen samenwerken met verschillende afdelingen
 • De creativiteit om data te verwerken in invalshoeken
 • Helikopterview om overzicht te houden op projecten
 • Inschattingen maken van kosten

Interim marketing analist recruitment

Bij We Know People kunnen we je helpen als je vaste medewerkers zoekt, maar ook als je voor een interim een topper zoekt die tijdelijk naadloos kan integreren met je organisatie. Wij zoeken graag die interim marketing analist voor jou. Met ons netwerk van meer dan 20.000 professionals kunnen we snel op zoek naar de juiste match. Uiteraard zoeken we ook buiten ons netwerk als de ideale marketing data analist zich niet in ons netwerk bevindt! 

Wij specialiseren ons al jaren in het recruiten van marketing (data) analisten en database marketing analisten, dus we weten precies waar we op moeten letten tijdens het wervingsproces. Wij gaan daarom graag voor je aan de slag.