Marketing- en Communicatie recruitment voor de telecom branche | We Know People

Ben je op zoek naar een ervaren marketing- en communicatiespecialist in de telecombranche? Bij We Know People helpen we je graag verder. Het vinden van een geschikte professional in deze sector kan namelijk een uitdaging zijn. Daarom nemen wij graag de werving en selectie voor je uit handen, zodat je een professional kunt vinden met passie en expertise in de telecomwereld. Ons Telecom Recruitment Team staat klaar om met je in gesprek te gaan en te begrijpen welk profiel je zoekt. Vervolgens zetten we ons in om de juiste kandidaat voor je te vinden. We bieden ondersteuning bij zowel het aantrekken van vaste talenten als interim-professionals.

Ben je geïnteresseerd in onze diensten op het gebied van telecom recruitment? Neem snel contact met ons op; we bespreken graag hoe we je kunnen helpen bij het vinden van de juiste persoon voor jouw organisatie.

De werving en selectie bij We Know People
Ons Telecom Recruitment Team begrijpt als geen ander hoe groot het belang is van de juiste marketing specialist - een die ook op de hoogte is van de behoeften en trends binnen de telecombranche. Vooral omdat de ontwikkelingen zich alsmaar blijven toenemen in deze branche, waardoor het belangrijk is dat een marketing- en communicatie specialist hiervan goed op de hoogte is. Daarom zorgen wij er bij de werving en selectie van jouw talent er specifiek voor dat we talenten trekken die niet alleen kennis hebben over het marketing vakgebied, maar ook alle ins en outs weet van de telecomwereld. Op die manier kunnen we garanderen dat je een professional vindt die geheel aansluit bij jouw organisatie en sector waarin je opereert.

Merk jij dat je moeite hebt om een goede match te vinden tijdens jouw recruitment in de telecom voor een marketing topper? Dan helpen wij je graag in je zoektocht naar een match met kennis in de telecomwereld. Werving en selectie is immers waar we goed in zijn. Zo kun je bij ons terecht voor één marketing- en communicatie professional, maar ook voor het recruiten van een compleet team van specialisten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op om jouw situatie te bespreken. Dan is het aan ons om met de juiste aanpak het passende talent te vinden.

Zo kunnen we onder andere de volgende profielen werven: 

Ben je juist op zoek naar een marketing topper in de telecom branche op basis van detachering? Dat kan ook! Wij kunnen ook via detachering talenten binnen toerisme recruiten. Neem hiervoor contact met ons op.

Recruitment binnen telecom
Wanneer je bezig bent met recruitment binnen telecom naar een marketing- en communicatie professional, ben je bij We Know People aan het juiste adres. Wij hebben veel expertise in het werven van professionals in de telecombranche. Met meer dan 10 jaar ervaring in recruitment weten wij precies hoe wij het werving en selectieproces moeten aanpakken en de juiste kandidaten met organisaties matchen. We luisteren altijd naar jouw specifieke wensen en de skills en eisen die jij wenst in een marketing talent. Op basis daarvan vinden wij de perfecte match voor jouw organisatie.

Interim marketing specialist in telecom branche?
Niet alleen voor vaste medewerkers kun je bij We Know People terecht. Wij helpen je ook bij het vinden van een interim marketing- en communicatiespecialist voor jouw organisatie. Dit doen we binnen verschillende branches, zo ook in de telecom branche. Met ons netwerk van meer dan 30.000 professionals gaan wij aan de slag met het vinden van de juiste match met jouw organisatie. Vind je jouw match niet binnen ons netwerk? Ook dan geven wij niet op. Wij gaan net zolang door totdat we de perfecte kandidaat vinden die geheel aansluit op jouw specifieke wensen.

Wij specialiseren ons al jaren in recruitment binnen de telecom branche, dus we weten precies waar we op moeten letten tijdens het wervings- en selectieproces. Wij gaan daarom graag voor je aan de slag!

Lees meer

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.