Interim bemiddeling | interim recruitment | We Know People | We Know People

Tijdelijke professionals, altijd goed geregeld

Wij leveren de beste interim-marketing-professionals waarmee jij je team of organisatie tijdelijk kunt versterken. Wij gaan actief voor jou op zoek en ontzorgen je tijdens én na het hele search-traject. 

Interim-bemiddeling


Heb je tijdelijk extra marketingondersteuning nodig binnen je bedrijf? Of wil je op korte termijn marketing-gespecialiseerde kennis in huis halen?

Het vinden en plaatsen van de juiste interim-professionals komt voornamelijk neer op toegang tot een gespecialiseerd netwerk. Met meer dan 20.000 professionals in onze community, hebben wij een antwoord op elk vraagstuk binnen marketing, digital, communicatie of data. Zonder grote woorden of poespas, maar actief en resultaatgericht gaan wij voor jou aan de slag. Een persoonlijke, professionele en effectieve aanpak staan daarbij voorop.

Laura Gorseling

Meer info?
Stuur mij een
bericht!

Fenja Nemeth

Teamlead Interim Bemiddeling
T: +31622277157
E: Fenja@weknowpeople.nl

Ontdek hoe onze specialistische kennis leidt tot een snelle oplossing

Bij interim-bemiddeling maken wij gebruik van onze betrokken community. Dankzij ons grote netwerk van marketingprofessionals, weten we binnen 48 uur de juiste kandidaat aan jouw organisatie voor te stellen. 


Waarom
We Know People?

Relatie gedreven

Doordat voor ons een persoonlijke connectie voorop staat, is ons advies voor jou op maat en inhoudelijk sterk.

Marketing gespecialiseerd

Onze jarenlange ervaring en focus maakt ons toonaangevend in de markt, dit zorgt voor een snel proces en betere kandidaten.

Betrokken community

Meer dan 15.000 ervaren marketing professionals denken mee en zorgen zo voor een hogere kwaliteit kandidaten voor jouw bedrijf.

Actieve aanpak

Doordat we niet afwachten maar pro actief zoeken en hunten, bereikt jouw vacature de juiste persoon voor de job.

We werken ook al samen met

Hoe kunnen we jouw organisatie van dienst zijn?

We lichten het graag toe in een persoonlijk gesprek!

Marketing Recruitment

Ten eerste hebben we heel veel kennis over marketing en de marketing jobs die de Nederlandse markt vraagt. Daarom kunnen we heel kritisch werven, wat alleen maar voordelen biedt voor jou. Je wilt immers de beste persoon kunnen aannemen! Daarnaast geloven we in een persoonlijke, professionele en effectieve aanpak. Geen poespas, maar we werken heel resultaatgericht en zoeken naar profielen die passen bij jouw doelen en cultuur. En als derde grote voordeel hebben we al een ontzettend groot netwerk...

Lees meer

Wij nemen de recruitment van (interim) marketingprofielen super serieus. Daarom specialiseren wij ons al meer dan 10 jaar enkel in marketing- en communicatieprofessionals. Je kunt van ons verwachten dat ons marketing recruitment team erg actief op zoek gaat naar de juiste match én dat we enkel kandidaten voorstellen waar we 100% achter staan. Omdat onze Recruitment Consultants worden opgeleid om de functieprofielen te kennen, kunnen we kritisch werven en goed inschatten wat de vaardighede...

Lees meer

Wij zijn erg trots dat we al voor heel mooie organisaties profielen hebben mogen werven. Denk aan Online.nl, NELSON, Keune en Bol.com.Vind jij het moeilijk om talent aan te trekken? Van die goede profielen die ècht bij jullie cultuur passen? Probeer het nogmaals met een partner die hier veel ervaring mee heeft. Wij gaan graag voor je op zoek naar de ideale kandidaat. Van grote organisatie met een eigen marketing team tot marketing bureau, wij werven graag het talent dat jouw organisatie k...

Lees meer

Natuurlijk! Als je op zoek bent naar interim marketing professionals, dan kun je ook bij ons terecht. Er zijn veel marketeers die het best leuk vinden om geregeld van organisatie te wisselen en interims te doen en door hun vele ervaring nemen zij veel kennis mee.

Ben je als marketeer op zoek naar een nieuwe (interim) uitdaging? Bekijk dan onze vacatures! Wie weet vind je wel de job van je dromen.