Snel op zoek naar specifieke kennis?
We Know People

Interim bemiddeling

Heb jij snel specifieke kennis nodig binnen jouw team? 

Wij helpen je graag bij het werven van de juiste professionals voor de opdracht. WeKnowPeople is een specialistisch recruitmentbureau. We zijn al jaren actief in de vakgebieden marketing, digital, data intelligence en communicatie. Onze Recruitment Consultants zijn gespecialiseerd in een specifiek vakgebied. 

Wil jij meer informatie ontvangen over onze werkwijze?

Bekijk onze werkwijze

Of neem direct contact op via
023 - 2000 100 of info@weknowpeople.nl

Actief meedenken

Tijdens een (speed) call nemen wij met jou de opdracht door en stellen jou specifieke vragen. Zodra de rol helder is gaan wij voor jou aan de slag. We zorgen dat de opdracht uit gaat onder onze community van 15.000 marketing professionals, wij nemen actief contact op met passende kandidaten en gaan actief op zoek binnen LinkedIn. Door deze combinatie weten wij vaak parels te presenteren, die andere bureaus niet hadden kunnen vinden. 

Voordelen van werken met WeKnowPeople

  • Binnen 24-48 uur geschikte kandidaten
  • Kandidaten die jezelf niet had kunnen vinden
  • Ontzorgen jou op financieel vlak

Doordat onze Recruitment Consultants gespecialiseerd zijn in een specifiek vakgebied kunnen ze je perfect adviseren. 

Direct jouw opdracht uitzetten

Nelitza Oduber

Talent Acquisition Manager bij Relay42

WeKnowPeople heeft ons goed en snel geholpen bij het invullen van een strategische positie in digital marketing. We zijn erg tevreden over de samenwerking en werkwijze.

Waarom WeKnowPeople

Betrokken community
Onze naam zegt het al: We Know People. We hebben een grote community van betrokken professionals die we allemaal persoonlijk kennen. 
Kwaliteit
Je krijgt van ons geen stapels cv’s: we stellen alleen de professionals voor die perfect bij jouw opdracht passen qua werkervaring, ambitie én persoonlijkheid.
Snelheid
We sturen jou binnen 1-3 werkdagen een shortlist.

Tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven:

Voor interim bemiddeling variëren tarieven van 60-140 euro per uur. Als bedrijf betaal je alleen WeKnowPeople: wij handelen de facturatie met de interim professional af. Zo houden we de betalingen voor jouw organisatie simpel en overzichtelijk.

Opdracht uitzetten

Inschrijven

Staat jouw nieuwe uitdaging er niet tussen? Schrijf je dan in en wie weet benaderen wij jou binnenkort met de juiste uitdaging.

Inschrijven


 

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close