Marketing vacatures - Transport & Logistiek | We Know People | We Know People

Marketing- en communicatie recruitment voor de transport en logistieksector

Bekijk 0 vacatures

Zoek je een topper in de transportwereld die alles weet over logistiek en die zonder moeite strakke planningen en tijdschema's in elkaar draait? Dan ben jij bij We Know People aan het juiste adres. Het vinden van een goede marketing/communicatie medewerker in de transport kan soms lastig zijn. Daarom nemen we deze zoektocht graag van je over. Ons transport logistiek recruitmentteam komt ter plaatse om te bespreken welk soort profiel je zoekt en gaat daarna proactief op zoek. We kunnen werving en selectie uitvoeren voor langdurige posities, als voor interim transport & logistiek posities.

Ben je geïnteresseerd in onze transport en logistiek recruitment? Neem snel contact met ons op; we bespreken graag hoe jullie aan de slag kunnen gaan.

Transport logistiek recruitment bij We Know People

De transportwereld is een specifieke branche waar veel expertise en vastberadenheid voor nodig is. Om hier effectief over te communiceren en succesvolle marketing- en communicatiestrategie te implementeren, is het belangrijk om deze kennis volledig te beheersen. De talenten die wij werven hebben uitgebreide kennis over de transportsector en zijn in staat deze naadloos toe te passen in hun werk. Hierdoor kun je een schat aan expertise binnenhalen met een logistieke marketing specialist om gerichte marketingcampagnes te voeren.

Marketing en communicatie talenten zijn erg schaars binnen de transportwereld, daarom is het soms lastig goede kandidaten te vinden. Als het je zelf niet lukt om de geschikte kandidaat te vinden, dan helpen we graag! Werving en selectie is immers waar we gespecialiseerd in zijn. We kunnen één marketing specialist voor je transportbedrijf recruiten, maar we kunnen net zo goed een volledig marketingteam samenstellen. Neem snel contact met ons op om jouw situatie te bespreken.

We kunnen onder andere deze profielen werven voor een langere periode of voor de vervanging van een zwangerschap:

Juist op zoek naar transport logistiek medewerker op basis van detachering? Dat kan ook! Wij kunnen ook via detachering bijvoorbeeld interim transport logistiek medewerker recruiten. Neem hiervoor contact met ons op! 

Werving & selectie voor transport logistiek

Bij We Know People kunnen we professionals werven voor vaste en interim logistieke jobs in de transportbranche. Als je bij ons een traject start, gaan we altijd eerst op zoek naar wat jouw wensen zijn voor een marketing en communicatie specialist en welke kwaliteiten je belangrijk acht. Met meer dan 10 jaar ervaring in logistieke werving en selectie, weten we waar we op moeten letten als we kandidaten spreken. 

Interim transport en logistiek recruitment

Bij We Know People kunnen we je helpen als je vaste medewerkers zoekt, maar ook als je voor een interim een topper zoekt die tijdelijk naadloos kan integreren met je organisatie. Wij zoeken graag die interim logistieke professional met kennis van marketing en communicatie voor jou. Met ons netwerk van meer dan 30.000 professionals kunnen we snel op zoek naar de juiste match. Uiteraard zoeken we ook buiten ons netwerk als de ideale kandidaat zich niet in ons netwerk bevindt! 

Wij specialiseren ons al jaren in marketing- en communicatie recruitment in de transport- en logistiekwereld, dus we weten precies waar we op moeten letten tijdens het wervingsproces. Wij gaan daarom graag voor je aan de slag.

Lees meer

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.