Marketing vacatures - Media & Reclame | We Know People | We Know People

Marketing- en Communicatie recruitment voor de media branche

Bekijk 0 vacatures

Ben je op zoek naar marketing- en communicatieprofessionals voor jouw organisatie binnen de media en reclamebranche? Dan heb je vast al gemerkt dat je lang niet de enige bent die behoefte heeft aan een (interim) specialist. Wij van We Know People nemen graag de last van je schouders, door de zoektocht over te pakken. Ons Media Recruitmentteam staat klaar om jouw wensen door te nemen en op zoek te gaan naar geschikte kandidaten. Of je nu zoekt naar een online marketeer, of een communicatiespecialist nodig hebt met veel ervaring binnen de branche: wij gaan proactief voor je op zoek en stoppen pas als jij tevreden bent!

Geïnteresseerd in de hulp van ons recruitmentteam? Neem dan contact met ons op; we bespreken graag hoe we aan de slag gaan.
 

Media en Reclame Recruitment

De wereld van media en reclame is groots, maar ook onwijs creatief. Het is dan ook een uitdaging om echte creatievelingen te vinden die jij kunt inzetten voor marketing- en communicatiedoeleinden. De consument is tegenwoordig niet meer snel onder de indruk, waardoor de jacht naar talent die wel weet op te vallen uitdagend is.

Bij We Know People specialiseren we ons op het werven en selecteren van toptalent voor organisaties binnen de mediabranche. Deze sector, die nooit stilstaat, eist namelijk vakmensen die weten hoe je je blijft innoveren om concurrerend te zijn. Ons Media- en Reclame Recruitmentteam heeft een groot netwerk waarin jouw ideale marketing- en/of communicatiemedewerker zich in verstopt. Geef simpelweg door naar welke skills en ervaring jij op zoek bent en zij doen de rest. Neem snel contact met ons op om jouw situatie te bespreken.

Om je alvast een voorproefje te geven - dit zijn de diverse soorten profielen die wij voor je kunnen werven:

Zoek je een tijdelijke media- en reclame medewerker, bijvoorbeeld voor het opvangen van een zwangerschapsverlof? Of zoek je een media- en reclame marketing- en/of communicatiespecialist die je kunt inzetten via detachering? Geen enkel probleem, wij gaan voor je op zoek.  Neem contact met ons op voor interim bemiddeling of vaste bemiddeling! 

Werving en selectie voor de media en reclame branche

Bij We Know People hebben we veel media recruitment expertise in huis. Genoeg om voor jou zowel interim marketing- en communicatiespecialisten binnen de media- en reclamebranche te vinden. We starten altijd bij jou: wat zijn jouw wensen, behoeften en eisen voor de kandidaten? Ons media recruitment team gaat vervolgens aan de slag. Met meer dan 10 jaar ervaring binnen de branche weten zij goed waar ze op moeten letten tijdens de selectieprocedure.

De volgende punten kunnen we op letten bij het werven, als dit bij de soft/hard skills hoort die je zoekt:

  • Strategisch inzicht voor het behalen van doelstellingen, rekening houdend met de huidige markt- en consumententrends
  • Creatief in het bedenken van nieuwe manieren om de aandacht van de consument te trekken
  • Het analytisch vermogen om gegevens te interpreteren en te gebruiken om strategieën snel aan te passen aan de huidige markt.
  • In staat om snel te schakelen met diverse afdelingen.
  • Goed in het managen van (meerdere) projecten
  • Communicatief sterk.

Interim media recruitment: tijdelijke krachten die impact maken

Je hebt niet altijd nieuwe werknemers nodig voor op de lange termijn. Bij tijdelijke uitval, sabbaticals of bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof zoek je juist een interim talent om de balletjes hoog te houden. Als je ons Media en Reclame Recruitment team inschakelt, zullen zij goed met jou om tafel zitten om te achterhalen waar jouw wensen liggen als het gaat om invalkrachten!

Lees meer

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.