Marketing vacatures in de bouw en vastgoed | We Know People | We Know People

Marketing- en communicatierecruitment voor de bouw en vastgoedsector

Bekijk 0 vacatures

Zoek je een marketing en/of communicatie topper die zijn hand niet omdraait voor de bouw en vastgoed? Dan ben jij bij We Know People aan het juiste adres. Het vinden van een goede marketing- of communicatiemedewerker in de bouw is lastig. Daarom nemen we deze zoektocht graag van je over. Ons bouw- en vastgoed recruitmentteam komt ter plaatse om te bespreken welk soort profiel je zoekt en gaat daarna proactief op zoek. We kunnen werving en selectie uitvoeren voor langdurige posities, als voor interim communicatie posities.

Ben je geïnteresseerd in onze service binnen de bouw en vastgoed recruitment? Neem snel contact met ons op; we bespreken graag hoe jullie aan de slag kunnen gaan.

Neem contact op

Marketing- en communicatierecruitment voor de bouw- en vastgoedsector bij We Know People

De bouw en vastgoed is een specifieke branche waar veel vakkennis vereist is. Om hier juist over te communiceren en goede marketing voor uit te voeren, moet je deze kennis goed onder de knie hebben. De talenten die wij recruiten weten alles over bouw en vastgoed en kunnen dit naadloos toepassen in hun werkzaamheden of staan ervoor open om hierover bij te leren. 

Deze bouw- en vastgoed marketeers/communicatiespecialisten zijn daarom dan ook erg gewild. Een goede match vinden voor je openstaande vacature, kan dus een lastige klus zijn. We helpen je daarom ook graag hierbij! Werving en selectie is immers waar we experts in zijn. We kunnen één bouw- en vastgoed topper voor je recruiten, maar we kunnen net zo goed een volledig team vol specialisten samenstellen die gelijk voor je aan de slag kunnen. Neem snel contact met ons op om jouw wensen en behoeftes te bespreken.

We kunnen onder andere deze profielen werven:

Juist op zoek naar bouw en vastgoed topper op basis van detachering? Dat kan ook! Wij kunnen ook via detachering talenten binnen het vastgoed en bouw recruiten. Neem hiervoor contact met ons op! 

Werving & selectie voor de bouw en vastgoed

Bij We Know People kunnen we professionals werven voor vaste en interim jobs in de bouw en vastgoed. Als je bij We Know People een traject start, starten we eerst onze zoektocht naar wat voor een marketing communicatie specialist je zoekt en welke kwaliteiten je belangrijk vindt. Met meer dan 10 jaar ervaring in recruitment, weten we precies hoe we iemand kunnen vinden die aan je wensen voldoet. 

Interim bouw en vastgoed recruitment

Bij We Know People staan we voor je klaar als je vaste medewerkers zoekt, maar ook als je op zoek bent naar een interim topper die, tijdelijk, naadloos aan het werk kan binnen je organisatie. Wij zoeken graag die interim bouw- en vastgoed specialisten voor jou. Met ons grote netwerk van ruim 30.000 professionals, kunnen we zonder moeite op zoek naar de juiste match. Uiteraard zoeken we ook buiten ons netwerk als de ideale kandidaat zich niet in ons netwerk bevindt! 

Wij specialiseren ons al jaren in recruitment binnen de bouw en vastgoed, dus we weten precies waar we op moeten letten tijdens het wervingsproces. Wij gaan daarom graag voor je aan de slag.

Lees meer

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.