Communicatie recruitment | We Know People | Relatiegedreven | We Know People

Communicatie Recruitment

Communicatie Recruitment


Ben je op zoek naar (interim) communicatie profielen? Dan kan het zijn dat dit lastig is - de markt is immers momenteel nogal oververhit. Daarom nemen wij graag de recruitment voor communicatieprofessionals voor je over. Of je nu een interim communicatieadviseur zoekt, of een communicatiemanager voor een langere periode, wij vinden graag de ideale match voor jouw bedrijf. Wij kunnen ook een volledig team werven! Ideaal als je een communicatie-afdeling wilt opzetten. Ons communicatie recruitment-team staat voor je klaar.

Recruitment voor Communicatieprofessionals bij We Know People


Goede werknemers zoeken, voor zowel externe als interne communicatie, kan lastig zijn. Gelukkig zijn wij bij We Know People al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in marketing recruitment en werving en selectie van communicatieprofessionals. Hierdoor hebben we niet alleen een uitgebreid netwerk met communicatie professionals die we je kunnen voorstellen, we begrijpen ook volledig welke skills nodig zijn voor elk bedrijf en welke persoonlijkheden goed bij een bepaalde bedrijfscultuur passen. Als het op communicatie recruitment aankomt, ben je bij ons aan het juiste adres. We kunnen zowel interim communicatie functies als vaste functies werven.


Persoonlijk advies?
Stuur mij een
bericht!

Laura Gorseling

Werving & selectie voor communicatieprofessionals

Op zoek naar een interim communicatie professional? Of meerdere communicatie profielen om een team mee op te bouwen? Wat je ook zoekt, wij helpen je graag om je (interne) communicatie vacature(s) op te vullen. 

Ons communicatie recruitment team zoekt personen met de juiste skills, denk aan: 

  • Goede taalvaardigheid
  • Goed in het omgaan met pers
  • Kennis van vormgeving
  • Goed in samenwerken
  • Goed analytisch inzicht
  • Omgaan met stressvolle situaties

Tijdens dit ‘communicatie recruitment’ proces nemen wij de tijd om er echt achter te komen wat je bedrijf zoekt van de communicatieprofessionals. Zo krijgen we een goed beeld van de personen die we willen voorstellen. Bij We Know People zoeken we altijd naar de juiste match, zowel bij een tijdelijke opdracht (denk aan een vervanging bij zwangerschapsverlof) als bij een vacature voor een langdurige baan.

Interim communicatie recruitment


Moet je tijdelijk enkele communicatie vacatures vullen maar vind je geen goede kandidaten? En heb je bijvoorbeeld écht behoefte aan een interim communicatieadviseur of een interim hoofd communicatie? Ook dan helpen we je graag! Omdat we ons al tien jaar specialiseren in communicatie en online marketing recruitment hebben we een netwerk van meer dan 30.000 professionals. Daarin zoeken we eerst naar een match voor de interim communicatie vacature, daarna gaan we actief op zoek. 

Communicatie recruitment is waar wij goed in zijn. Neem snel contact met ons op om jouw situatie te bespreken! We matchen je graag met jouw ideale interim communicatie professional.


Marketing Recruitment

Ten eerste hebben we heel veel kennis over marketing en de marketing jobs die de Nederlandse markt vraagt. Daarom kunnen we heel kritisch werven, wat alleen maar voordelen biedt voor jou. Je wilt immers de beste persoon kunnen aannemen! Daarnaast geloven we in een persoonlijke, professionele en effectieve aanpak. Geen poespas, maar we werken heel resultaatgericht en zoeken naar profielen die passen bij jouw doelen en cultuur. En als derde grote voordeel hebben we al een ontzettend groot netwerk...

Lees meer

Wij nemen de recruitment van (interim) marketingprofielen super serieus. Daarom specialiseren wij ons al meer dan 10 jaar enkel in marketing- en communicatieprofessionals. Je kunt van ons verwachten dat ons marketing recruitment team erg actief op zoek gaat naar de juiste match én dat we enkel kandidaten voorstellen waar we 100% achter staan. Omdat onze Recruitment Consultants worden opgeleid om de functieprofielen te kennen, kunnen we kritisch werven en goed inschatten wat de vaardighede...

Lees meer

Wij zijn erg trots dat we al voor heel mooie organisaties profielen hebben mogen werven. Denk aan Online.nl, NELSON, Keune en Bol.com.Vind jij het moeilijk om talent aan te trekken? Van die goede profielen die ècht bij jullie cultuur passen? Probeer het nogmaals met een partner die hier veel ervaring mee heeft. Wij gaan graag voor je op zoek naar de ideale kandidaat. Van grote organisatie met een eigen marketing team tot marketing bureau, wij werven graag het talent dat jouw organisatie k...

Lees meer

Natuurlijk! Als je op zoek bent naar interim marketing professionals, dan kun je ook bij ons terecht. Er zijn veel marketeers die het best leuk vinden om geregeld van organisatie te wisselen en interims te doen en door hun vele ervaring nemen zij veel kennis mee.

Ben je als marketeer op zoek naar een nieuwe (interim) uitdaging? Bekijk dan onze vacatures! Wie weet vind je wel de job van je dromen.