Communicatie Recruitment | We Know People

Communicatie Recruitment

Communicatie Recruitment

Ben je op zoek naar (interim) communicatie profielen? Dan kan het zijn dat dit lastig is - de markt is immers momenteel nogal oververhit. Daarom nemen wij graag de recruitment voor communicatieprofessionals voor je over. Of je nu een interim communicatieadviseur zoekt, of een communicatiemanager voor een langere periode, wij vinden graag de ideale match voor jouw bedrijf. Wij kunnen trouwens ook een volledig team werven! Ideaal als je een communicatie-afdeling wilt opzetten. Ons communicatie recruitment-team staat voor je klaar.

Neem contact op

Recruitment voor Communicatieprofessionals bij We Know People

Goede werknemers zoeken, voor zowel externe als interne communicatie, kan lastig zijn. Gelukkig specialiseren wij ons bij We Know People al meer dan 10 jaar in de werving en selectie van marketing- en communicatieprofessionals. Hierdoor hebben we niet alleen een uitgebreid netwerk met communicatie professionals die we je kunnen voorstellen, we begrijpen ook volledig welke skills nodig zijn voor elk bedrijf en welke persoonlijkheden goed bij een bepaalde bedrijfscultuur passen. Als het op communicatie recruitment aankomt, ben je bij ons aan het juiste adres. We kunnen zowel interim communicatie functies als vaste functies werven.

Thomas

Meer weten over We Know People en onze werkwijze?

Thomas van Basten Batenburg

Business Development Manager
T:+31618274160
E: Thomas@weknowpeople.nl

Werving & selectie voor communicatieprofielen

Op zoek naar een interim communicatie professional? Of meerdere communicatie profielen om een team mee op te bouwen? Wat je ook zoekt, wij helpen je graag om je (interne) communicatie vacature(s) op te vullen. 

Ons communicatie recruitment team zoekt personen met de juiste skills, denk aan: 

  • Goede taalvaardigheid
  • Goed in het omgaan met pers
  • Kennis van vormgeving
  • Goed in samenwerken
  • Goed analytisch inzicht
  • Omgaan met stressvolle situaties

Tijdens je ‘communicatie recruitment’ proces nemen wij de tijd om er echt achter te komen wat je bedrijf zoekt van de communicatieprofessionals. Zo krijgen we een goed beeld van de personen die we willen voorstellen. Bij We Know People zoeken we altijd naar de juiste match, zowel bij een tijdelijke opdracht (denk aan een vervanging bij zwangerschapsverlof) als bij een vacature voor een langdurige baan.

Interim Communicatie recruitment

Moet je tijdelijk enkele communicatie vacatures vullen maar vind je geen goede kandidaten? En heb je bijvoorbeeld écht behoefte aan een interim communicatieadviseur of een interim hoofd communicatie? Ook dan helpen we je graag! Omdat we ons al tien jaar specialiseren in communicatie en online marketing recruitment hebben we een netwerk van meer dan 20.000 professionals. Daarin zoeken we eerst naar een match voor de interim communicatie vacature, daarna gaan we actief op zoek. 

Communicatie recruitment is waar wij goed in zijn. Neem snel contact met ons op om jouw situatie te bespreken! We matchen je graag met jouw ideale interim communicatie professional.