Marketing vacatures - Zorg | We Know People | We Know People

Recruiter gezocht voor een marketeer in de zorg?

Bekijk 0 vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of interim marketing- en communicatiespecialist voor jouw organisatie in de zorg? Dan kan het werven van de juiste specialist een uitdaging zijn. Maar geen zorgen! Bij We Know People staan we klaar om de werving en selectie voor jouw organisatie in de zorg uit handen te nemen. Ons gespecialiseerde Zorg Marketing Recruitment Team doet er alles aan om jou te laten matchen met de perfecte kandidaat. Wij luisteren naar jouw wensen en gaan vervolgens actief aan de slag met de recruitment van een marketeer binnen de zorg.

Of je nu op zoek bent naar een gedreven online marketeer die digitale strategieën kan ontwikkelen of een communicatiespecialist met bewezen ervaring in de zorgsector, wij zijn er om jouw zoektocht te vergemakkelijken. We stoppen pas als jij tevreden bent met de match.

Vind jouw marketeer in de zorg met het recruitment team van We Know People
Het is ideaal als je een marketeer vindt met kennis over specifiek jouw branche. Maar vooral in de zorgsector is het haast cruciaal om iemand te vinden die niet enkel kennis heeft over het marketing vakgebied. Ook dient de marketing- en communicatiespecialist bekend te zijn met de specifieke uitdagingen en trends die spelen in de zorgbranche. Ons Recruitment Team voor de zorg begrijpt dit als geen ander. Daarom zorgen wij er altijd voor dat we je in contact brengen met een kandidaat die de juiste expertise over marketing heeft én toegevoegde waarde kan bieden als het gaat om de juiste kennis over de zorgsector.

Ben je benieuwd hoe ons Recruitment Team aan de slag gaat met het werving en selectie proces en wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden en versterken jouw organisatie graag met de juiste marketing specialist binnen de zorg.

Marketing- en communicatiespecialist in de zorg: onze recruitment
Bij We Know People zijn we gespecialiseerd in het werven en selecteren van toptalent voor organisaties binnen de zorgsector. Deze specifieke sector vereist professionals met de nodige kennis die weten hoe ze vooroplopend blijven. Ons Media- en Reclame Recruitment team beschikt over een uitgebreid netwerk waarin jouw ideale marketing- en/of communicatiemedewerker zich schuilhoudt. Geef simpelweg aan welke vaardigheden en ervaring je zoekt, en zij gaan aan de slag om de perfecte match te vinden. Aarzel niet om snel contact met ons op te nemen om jouw situatie te bespreken. Wij luisteren naar je wensen en vinden altijd de perfecte match voor jouw organisatie.

Om je een voorproefje te geven, geven we hieronder enkele profielen die we voor je kunnen werven:

  • Marketing analisten: dit zijn experts in het analyseren van markttrends, consumentengedrag en marketingprestaties om strategieën te optimaliseren.
  • E-mail marketeers: dit zijn specialisten in het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve e-mailcampagnes om de betrokkenheid van het publiek te vergroten.
  • SEO-specialisten: dit zijn deskundigen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie die websites optimaliseren voor betere zichtbaarheid in zoekmachines.

Of je nu een interim marketing topper in de zorg zoekt, bijvoorbeeld voor het opvangen van zwangerschapsverlof, of een marketing- en/of communicatiespecialist voor detachering, wij staan voor je klaar. We gaan graag voor je op zoek naar de perfecte kandidaat. Neem contact met ons op voor zowel interim- als vaste bemiddeling!

Het team van We Know People staat klaar voor jouw marketing recruitment.
 

Lees meer

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.