Marketing- en communicatie recruitment voor Fast Moving Consumer Goods | We Know People

Marketing- en communicatie recruitment voor Fast Moving Consumer Goods

Bekijk 1 vacatures

FMCG Recruitment

Ben je op zoek naar marketing- en communicatieprofessionals binnen de Fast Moving Consumer Goods branche? Dan heb je vast al gemerkt dat je lang niet de enige bent die behoefte heeft aan een (interim) specialist. Wij van We Know People nemen graag de last van je schouders, door de zoektocht over te pakken. Ons FMCG Recruitment team staat klaar om jouw wensen door te nemen en op zoek te gaan naar geschikte kandidaten. Of je nu zoekt naar een FMCG marketeer, of een data-analist nodig hebt met veel ervaring binnen de branche: ze gaan proactief voor je op zoek en stoppen pas als jij tevreden bent!

Geïnteresseerd in de hulp van ons FMCG Recruitment team? Neem dan contact met ons op; we bespreken graag hoe we aan de slag gaan.

FMCG Recruitment bij We Know People

De FMCGmarkt is onwijs variërend en staat nooit stil. De hoge omloopsnelheid en korte levensduur van de Fast Moving Consumer Goods zijn een uitdaging. Om de veeleisende consument van nu goed te bedienen, zijn ervaren en flexibele professionals nodig. Hoe wees je de trends voor? Door direct te schakelen naar de veranderende wensen en behoeften binnen de markt. 

Bij We Know People richten we ons op het werven en selecteren van top talent voor organisaties die actief zijn in de FMCG-sector. We zien in dat deze sector áltijd in beweging is en dat organisaties moeten blijven innoveren om concurrerend te blijven. Daarom zijn juiste mensen essentieel. Ons FMCG Recruitment team is een kei in het vinden van kandidaten met de juiste vaardigheden op marketing- en communicatievlak die heel goed gaan op een uitdagende en dynamische omgeving. Neem snel contact met ons op om jouw situatie te bespreken.

Dit is slechts een greep uit de verschillende profielen die we voor je kunnen werven:

Juist op zoek naar een FMCG marketing- en/of communicatiespecialist die inzetbaar is via detachering? Dat kan ook! Wij graven diep in ons netwerk om de ideale profielen voor jou te selecteren. Neem contact met ons op! 

Werving en selectie FMCG Recruitment

Bij We Know People hebben we de expertise om zowel vaste als interim marketing- en communicatieprofessionals binnen de FMCG branche te werven. Wanneer je met ons samenwerkt, beginnen we altijd met het in kaart brengen van jouw wensen en eisen voor de geschikte kandidaat. Ons FMCG Recruitment team beschikt over meer dan 10 jaar aan ervaring in het vinden van de juiste marketing- en communicatieprofielen, waardoor zij precies weten waar ze op moeten letten tijdens de selectieprocedure.

Zo zijn voor een marketing- en communicatie specialist binnen de FMCG markt de volgende punten belangrijk:

  • Strategisch inzicht voor het behalen van doelstellingen, rekening houdend met de huidige markt- en consumententrends
  • Creatief in het bedenken van nieuwe manieren om de aandacht van de consument te trekken
  • Het analytisch vermogen om gegevens te interpreteren en te gebruiken om strategieën snel aan te passen aan de huidige markt.
  • In staat om snel te schakelen met diverse afdelingen.
  • Goed in het managen van (meerdere) projecten
  • Communicatief sterk.

Interim FMCG Recruitment

Bij We Know People kunnen we professionals werven voor vaste en interim jobs. Als je bij ons een traject start, gaan we altijd eerst op zoek naar wat jouw wensen zijn voor een FMCG professional en welke kwaliteiten je belangrijk acht. Met meer dan 10 jaar ervaring in het werven van marketing en communicatieprofielen, weten we waar we op moeten letten als we kandidaten spreken. 

Of zoek je vervanging voor een collega met zwangerschapsverlof? Dan is een tijdelijke kracht de ideale oplossing. Bij We Know People gaan we graag voor je aan de slag met interim-bemiddeling

Lees meer

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.