Option detail | We Know People

Marketing en communicatie recruitment voor de automotive sector

Bekijk 0 vacatures

Zoek je een marketing en/of communicatie topper die zijn of haar hand niet omdraait voor de automotive branche? Dan ben jij bij We Know People aan het juiste adres. Het vinden van een goede marketingmedewerker in de automotive is lastig. Het is namelijk een populaire en snelle branche. Daarom nemen we deze zoektocht graag van je over. Ons automotive recruitmentteam komt ter plaatse om te bespreken welk soort profiel je zoekt en gaat daarna proactief op zoek. We kunnen werving en selectie uitvoeren voor langdurige posities, als voor interim communicatie posities.

Ben je geïnteresseerd in onze service binnen de automotive recruitment? Neem snel contact met ons op; we bespreken graag hoe we voor jullie aan de slag kunnen gaan.

Neem contact op

Automotive recruitment bij We Know People

Automotive is een specifieke branche waar veel vakkennis en volharding vereist is. Om hier juist over te communiceren en goede marketing/communicatie voor uit te voeren, moet je deze kennis goed onder de knie hebben. De talenten die wij recruiten weten alles over auto’s en de branche hieromheen en kunnen dit naadloos toepassen in hun werkzaamheden. Zo haal je met een automotive marketing specialist bakken met expertise binnen om zo gerichte marketing te voeren. 

Wij kunnen recruiten voor allerlei marketing-, communicatie, data- en e-commerce profielen. Dit soort specialisten zijn vaak erg gewild. Lukt het je zelf niet om een goede match te vinden voor je vacature? Dan helpen we graag! Werving en selectie is immers waar we goed in zijn. We kunnen één automotive topper voor je recruiten, maar we kunnen net zo goed een volledig team vol specialisten samenstellen. Neem snel contact met ons op om jouw situatie te bespreken.

We kunnen onder andere deze profielen werven:

Juist op zoek naar marketing topper in de automotive branche op basis van detachering? Dat kan ook! Wij kunnen ook via detachering talenten binnen de automotive recruiten. Neem hiervoor contact met ons op! 

Werving & selectie voor de automotive

Bij We Know People kunnen we professionals werven voor vaste en interim jobs in de automotive branche. Als je bij ons een traject start, gaan we altijd eerst op zoek naar wat jouw wensen zijn voor een marketing communicatie specialist en welke kwaliteiten je belangrijk vindt. Met meer dan 10 jaar ervaring in recruitment, weten we waar we op moeten letten als we kandidaten spreken. 

Interim automotive recruitment

Bij We Know People kunnen we je helpen als je vaste medewerkers zoekt, maar ook als je voor een interim een topper zoekt die tijdelijk naadloos kan integreren met je organisatie. Wij zoeken graag die interim automotive specialisten voor jou. Met ons netwerk van meer dan 30.000 professionals kunnen we snel op zoek naar de juiste match. Uiteraard zoeken we ook buiten ons netwerk als de ideale kandidaat zich niet in ons netwerk bevindt! 

Wij specialiseren ons al jaren in recruitment binnen de automotive branche, dus we weten precies waar we op moeten letten tijdens het wervingsproces. Wij gaan daarom graag voor je aan de slag.
 

Lees meer

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.