Waar ben je naar op zoek?

Lars van Duijvenvoorde Search Consultant We Know People

Lars van Duijvenvoorde

Search Consultant

Lars van Duijvenvoorde - Search Consultant

Wat ik doe bij We Know People
Ik ben een van de werkstudenten van We Know People. Mijn belangrijkste taak is het uitvoeren van searches voor de consultants van We Know People. Dat houdt in dat ik in onze database en via externe platforms op zoek ga naar geschikte kandidaten voor onze vacatures. 

Hoe ik jou als professional help
In principe begint het wervingsproces bij de searchers. Wij zijn nanemlijk verantwoordelijk voor het zoeken naar de juiste kandidaten. Mocht je aansluiten op het profiel, dan ben ik een van de personen die jouw profiel aandraagt bij een van onze recruiters. Dat lukt mij alleen wel als je goed vindbaar bent. Dus ook meteen mijn gouden tip: zorg dat je zoveel mogelijk (duidelijke) informatie op je profiel. Op die manier ben ik in staat om jou te vinden! 

Waarom ik doe wat ik doe
Ik vind het ontzettend leuk om te zoeken naar een naald in een hooiberg. Soms krijgen we vacatures met hele specifieke eisen. Het vinden van de juiste voor dat soort vacatures zie ik echt als een echte uitdaging. Als het mij lukt om de juiste match te maken, dan krijg ik daar een echte kick en dat zorgt natuurlijk ook voor een hoop energie

Ik als merk
Mensen in mijn directe omgeving omschrijven mij vaak met de volgende kenmerken: sociaal, iemand met overzichtelijke planningen, een vriendelijk karakter, iemand die kritisch durft te zijn, iemand met veel ambitie en iemand die zeer gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen. 

Mijn levensmotto
What doesn't kill you makes you stronger.

Iets verrassends over mij
Ik vind het erg leuk om te koken, maar ik ruik en proef helemaal niks.

 

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.

Jobalert aanmaken