Interim Prompt Marketeer | We Know People

(Interim) Prompt Marketeer


“De mogelijkheden zijn grenzeloos, van gepersonaliseerde marketing tot voorspellende analyses, AI is de sleutel tot het krijgen van geweldige inzichten en het stimuleren van buitengewone groei." 

Andrew Ng, medeoprichter Google Brain 

(Generative) AI is dé baanbrekende innovatie die een blijvende impact zal hebben op het marketing- en communicatielandschap. Prompt Marketeers maken het verschil door, zonder hoge advertentiebudgetten, snel organisch verkeer te genereren met bijvoorbeeld nieuwsbrieven en blogs. Ook kan je met AI je gehele marketing- en communicatiebeleid  analyseren, transformeren en optimaliseren. 

Als specialist in het aantrekken van digitale marketing- en communicatieprofessionals, biedt We Know People uitkomst: Interim Prompt Marketeers die jouw bedrijf snel helpen met het implementeren van en werken met AI.

Een Prompt Marketeer levert snel resultaat bij o.a.:  

 • Doelgroepsegmentatie en -analyse
  • Door data-analyse identificeert een Prompt Marketeer patronen in het gedrag, de voorkeuren en de kenmerken van de doelgroep. Ontwikkel hyperpersonaliseerde marketingcampagnes voor specifieke doelgroepen.
 • Contentcreatie
  • AI genereert teksten voor alle marketing uitingen, zoals productbeschrijvingen, e-mailcampagnes en sociale media-berichten.
 • Predictive Analytics
  • AI voorspelt trends en gedragingen op basis van historische data. Optimaliseer je marketingstrategieën en speel in op  behoeften van de doelgroep.
 • Automatisering van marketingprocessen
  • Prompt Marketeers automatiseren repetitieve taken en processen, zoals het versturen van gepersonaliseerde e-mails, het plannen van social media-posts en het optimaliseren van advertentiecampagnes. Dit bespaart tijd voor het team, zodat zij zich kunnen concentreren op strategische taken.

Implementeren van AI in de organisatie 

Voor analyse, selectie en implementatie van AI-tools gelden ongeveer dezelfde stappen als voor de selectie van elke andere software of tooling:

1. Inventariseer behoeften en doelstellingen
2. Selecteer geschikte AI-tools
3. Zet pilotprojecten op
4. Train het team
5. Monitor en optimaliseer voortdurend

Als je graag gebruik wil gaan maken van AI, begeleidt een Prompt Marketeer je (team) bij alle stappen.

Bemiddeling van Interim Prompt Marketeers

Een (interim) Prompt Marketeer is ideaal om snel gebruik te kunnen gaan maken van AI. Zo komt technologie binnen bereik van kleine en grote ondernemingen, die daarmee resultaat en rendement sterk kunnen verbeteren. Meer weten?
Bel met Fenja Nemeth, Manager Interim Bemiddeling:
+31 6 41211421of laat je gegevens achter en ze neemt contact met je op! 

We werken o.a. samen met