We Know People | Werken bij ons | We Know People

We Know People Group

De We Know People Group heeft 3 gespecialiseerde labels: We Know People, We Know Public en We Know Executives. 

“De huidige krapte op de arbeidsmarkt zal niet zo snel veranderen. Wij blijven de grootste specialist op het gebied van recruitment van marketing- en communicatieprofessionals. Met We Know Public en We Know Executives geven wij recruitment voor publieke organisaties en het hoogste segment ook maatwerk”- Alette Bastiaansen, Managing Partner We Know People Group.


We Know Public

We Know Public helpt publieke organisaties vooruit en bemiddelt professionals in marketing, communicatie, data en digital die het verschil maken. 

We Know Public is in 2022 opgericht met de missie om publieke organisaties die vooruit willen en gedreven professionals duurzamer aan elkaar te verbinden. We Know Executives

We Know Executives richt zich op de werving en selectie van marketing-, digital, e-commerce en communicatieprofessionals voor posities op senior management en directieniveau.

We Know Executives begrijpt de belangrijke uitdagingen binnen het brede marketing vakgebied. Daarom weet We Know Executives precies wat de nieuwe marketing executive in huis moet hebben. 

Klik hier voor de website van We Know Executives