We Know People | Werken bij ons | We Know People

Onze labels

We Know People is een high-end recruitmentbureau met een gespecialiseerd netwerk van +30K professionals in marketing, digital, communicatie en data intelligence. Met meer dan tien jaar ervaring loopt We Know People voorop in gespecialiseerd marketingrecruitment. 


We Know People Group

De We Know People Group is opgericht naar aanleiding van de oprichting van de labels We Know Public en We Know Executives. De We Know People Group is de overkoepelende organisatie van alle drie de labels. 

“De huidige krapte op de arbeidsmarkt zal niet zo snel veranderen. Met de komst van We Know Public en We Know Executives kunnen wij hier voortaan nog beter op inspelen en in iedere situatie maatwerk leveren”- Alette Bastiaansen, Managing Partner We Know People Group.


We Know Public

We Know Public helpt publieke organisaties vooruit en bemiddelt professionals in marketing, communicatie, data en digital die het verschil maken. 

We Know Public is in 2022 opgericht met de missie om publieke organisaties die vooruit willen en gedreven professionals duurzamer aan elkaar te verbinden. We Know Executives

We Know Executives richt zich op de werving en selectie van marketing-, digital, e-commerce en communicatieprofessionals voor posities op senior management en directieniveau.

We Know Executives begrijpt de belangrijke uitdagingen binnen het brede marketing vakgebied. Daarom weet We Know Executives precies wat de nieuwe marketing executive in huis moet hebben. 

Klik hier voor de website van We Know ExecutivesMeer informatie?
Stuur mij een
bericht!

Laura Gorseling