We Know People | Bart Spring in 't Veld | We Know People
Bart Spring in 't Veld Recruitment Consultant We Know People

Bart Spring in 't Veld

Recruitment Consultant Interim-Bemiddeling

Bart Spring in 't Veld - Recruitment Consultant Interim-Bemiddeling

Wat ik doe bij We Know People 
Bij We Know People ben ik momenteel werkzaam als Junior Recruiter. Ik ben als recruiter actief voor de interimtak binnen We Know People. Hiervoor heb ik een warm netwerk met freelancers gecreëerd om op die manier zo snel mogelijk aan de wens van de opdrachtgevers te voldoen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het uitdraaien van rapportages vanuit ons ATS-systeem Otys zoals de Recruitment KPI’s. 

Hoe ik jou als professional help 
Ik help mijn collega's bij de search om de juiste vacature voor jou te vinden. Een vacature die niet alleen past bij jouw talenten, maar ook bij jouw persoonlijkheid.

Waarom ik doe wat ik doe
Ik heb in 2016 gekozen voor de opleiding Humanresourcemanagement omdat ik werkzaam wilde zijn in een branche waarin mens centraal staat. Dit sluit perfect aan bij de de organisatie We Know People omdat zij continu met kandidaten en opdrachtgevers sparren om de perfecte match te vinden. 

Ik als merk
Mensen omschrijven mij als een betrouwbare, sociale, humorvolle en sportieve kerel! 

Mijn levensmotto
Je kan het zelf zo leuk maken als je wilt.

Iets verrassends over mij
Ik heb tijdens de coronaperiode met mijn vrienden een camper gekocht en deze volledig gestript en opnieuw opgebouwd om vervolgens door heel Nederland te touren en hopelijk straks door grote delen van Europa! 

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.

Jobalert aanmaken