Thomas van Basten Batenburg | Business Development Haarlem | We Know People
Thomas van Basten Batenburg Business Development Manager We Know People

Thomas van Basten Batenburg

Business Development Manager

Thomas van Basten Batenburg - Business Development Manager

Wat ik doe bij We Know People
Bij We Know People ben ik verantwoordelijk voor de groei van de organisatie aan de opdrachtgeverszijde. Mijn taak is onder andere om commercieel gedreven organisaties aan ons te verbinden. We brengen deze organisaties in contact met de best passende (digital) marcom-professionals om zo verdere groei te realiseren. Dit doe ik uiteraard niet alleen, maar met behulp van ons geweldige marketingteam en onze toprecruiters.

Hoe ik jou als professional help
Iedere organisatie die wil groeien, heeft eigenlijk maar één echte uitdaging: het vinden van de juiste mensen. Het succes van jouw organisatie wordt grotendeels bepaald door de kwaliteit van jouw (marketing)medewerkers. Ik kan jou als (groeiende) organisatie in contact brengen met de beste marcom-specialisten die voor jou noodzakelijk zijn om verdere groei te realiseren. 

Waarom ik doe wat ik doe
In mijn vorige carrière als Sales Consultant heb ik enorm veel datagedreven en marketinggedreven organisaties mogen bezoeken en leren kennen. De meeste energie haalde ik uit de vele gesprekken met de mensen achter deze organisaties. Relaties opbouwen om samen succesvol te worden.

Ik kwam er toen al snel achter dat een bedrijf pas echt kan excelleren met de juiste mensen aan boord. Dit gegeven spreekt mij enorm aan; hoe kan je als organisatie ervoor zorgen dat je continu omgeven bent met de beste mensen die jou gaan helpen je missie te volbrengen? 

En dat is waarom ik doe wat ik doe.

Ik als merk
Mensen omschrijven mij als een empathische, betrouwbare, commerciële, loyale en sportieve vent!

Mijn levensmotto
Geniet van de kleine dingen in het leven.

Iets verrassends over mij
Je zou me zomaar kunnen spotten in de duinen met een verrekijker om mijn nek op zoek naar dat ene zeldzame vogeltje. 

Contact
Kortom, wil je met mij sparren over de mogelijkheden bij het vinden van de juiste professional? Schroom niet contact op te nemen, bij We Know People halen we graag het beste in mensen naar boven!

Thomas
Business Development Manager

T: 06 182 741 60
E: Thomas@weknowpeople.nl

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.

Jobalert aanmaken