Plan een digitale kennismaking | We Know People | We Know People

Digitale kennismaking

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Daar komen we graag achter tijdens een digitale kennismaking! Plan een afspraak in met één van onze medewerkers. Binnen 30 minuten maken we kennis en ontdekken we waar we onze krachten kunnen bundelen.

Met team Business Development

We Know People levert toptalent op het gebied van marketing, digital, communicatie of data met diepgang en karakter. Passend bij de ambities en cultuur van jouw organisatie. We beschikken over een netwerk van meer dan 30.000 (digital) marketing- en communicatieprofessionals. Ben jij als organisatie op zoek naar collega's om jouw organisatie te versterken en wil je meer weten over de mogelijkheden? Via onderstaande knop kies je zelf een datum en tijd voor een korte digitale kennismaking.

Met team interim

Binnen 30 minuten maken we kort kennis met elkaar waarin we zaken als expertise, tarief en beschikbaarheid bespreken. Indien het nodig is nog verder met elkaar door te praten, bijvoorbeeld concreet voor een opdracht, plannen we direct een vervolgafspraak in. Ervaring vereist binnen het (digital) marketing- en communicatiedomein. Op een zelf te kiezen moment maak je binnen 30 minuten kennis met een interim-consultant. Je wordt vervolgens opgenomen in onze netwerkpoule. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hieronder om zelf een afspraak in te plannen.

Met onze People & Culture Manager

Hi, ik ben Hester, de People & Culture Manager bij We Know People!  Dit betekent dat ik continu bezig ben met de groei van onze eigen werknemers, maar dus ook op zoek ben naar nieuwe collega's. Bij We Know People staan we altijd open voor nieuw talent.  Ben jij het talent dat ons team wil versterken? Plan dan hieronder een afspraak met mij in om kennis te maken en samen de mogelijkheden bekijken.