E-Commerce Recruitment | We Know People

E-Commerce Recruitment

E-Commerce Recruitment

Op zoek naar een e-commerce manager die jouw e-commerceprojecten aanstuurt zodat er sales worden gegenereerd? Dan kan dat lastig zijn! Goede e-commerce managers en e-commerce medewerkers zijn erg gewild. Daarom helpen wij je bij We Know People graag in je zoektocht naar marketing recruitment. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de werving en selectie van marketing en communicatieprofielen, dus e-commerce recruitment is ons niet vreemd. 

We hebben een groot netwerk aan professionals én weten als de besten welke skills goede e-commerce managers en medewerkers moeten hebben. Zo kunnen wij heel kritisch werven, zowel voor langdurige posities als interim posities, bijvoorbeeld als je een interim e-commerce manager nodig hebt voor een kort project. Neem contact met ons op en laat ons jouw ideale match werven! 

Neem contact op

E-Commerce Recruitment bij We Know People

Een goede e-commerce manager is een alleskunner die kennis heeft van marketing, maar evengoed kan sparren met developers om snel nieuwe functionaliteiten toe te voegen aan bijvoorbeeld de webshop. Omdat deze professionals veel kennis hebben, zijn ze erg gewild op de arbeidsmarkt. Je moet ze dus kunnen verleiden met een mooi aanbod!


Door onze jarenlange ervaring weten we hoe we dit kunnen doen. Zo kunnen we één e-commerce manager werven, maar we kunnen ook een volledig team samenstellen. Ook voor interim bemiddeling ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een interim e-commerce manager die een project moet leiden? Neem contact met ons op en wij starten meteen jouw e-commerce recruitment proces.


Persoonlijk advies?
Stuur mij een
bericht!

Laura Gorseling

Werving & selectie voor e-commerce professionals

Door onze jaren ervaring met werven in de marketing- en communicatiesector, weten we heel goed wat banen inhouden en welke kwaliteiten de ideale professional heeft. Zo kunnen we heel kritisch werven. Uiteraard gaan we ook met jou in gesprek om te weten te komen welk soort profiel je precies zoekt.

Dit zijn enkele dingen waar wij op letten bij e-commerce recruitment:

  • Hij/zij is bekend met de taken en verantwoordelijkheden van verschillende afdelingen. Denk aan IT, webdevelopment en marketing. En kan deze verschillende afdelingen op de vlotste manier laten samenwerken
  • Hij/zij is een alleskunner met veel kennis van e-commerce tracking programma's
  • Hij/zij ziet e-commerce kansen aan de hand van data en consumentenonderzoek
  • Hij/zij kan goed prioriteiten stellen
  • Hij/zij heeft goed inzicht
  • Hij/zij kent de wensen en behoeften van de klant

Interim e-commerce recruitment


Ben je slechts op zoek naar een interim e-commerce professional, bijvoorbeeld als vervanging tijdens zwangerschapsverlof of voor een tijdelijk project? Ook dan kunnen we je helpen! Veel e-commerce professionals vinden het leuk om tijdelijk voor een werkgever aan de slag te gaan. 

Wij hebben een uitgebreid netwerk van meer dan 30.000 professionals en als we daar geen goede match vinden, gaan we actief op zoek naar een professional die wél een match is. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan een interim e-commerce manager voor een leuk project? Neem dan snel contact met ons op. Onze e-commerce recruiters gaan graag voor je aan de slag!Marketing Recruitment

Ten eerste hebben we heel veel kennis over marketing en de marketing jobs die de Nederlandse markt vraagt. Daarom kunnen we heel kritisch werven, wat alleen maar voordelen biedt voor jou. Je wilt immers de beste persoon kunnen aannemen! Daarnaast geloven we in een persoonlijke, professionele en effectieve aanpak. Geen poespas, maar we werken heel resultaatgericht en zoeken naar profielen die passen bij jouw doelen en cultuur. En als derde grote voordeel hebben we al een ontzettend groot netwerk...

Lees meer

Wij nemen de recruitment van (interim) marketingprofielen super serieus. Daarom specialiseren wij ons al meer dan 10 jaar enkel in marketing- en communicatieprofessionals. Je kunt van ons verwachten dat ons marketing recruitment team erg actief op zoek gaat naar de juiste match én dat we enkel kandidaten voorstellen waar we 100% achter staan. Omdat onze Recruitment Consultants worden opgeleid om de functieprofielen te kennen, kunnen we kritisch werven en goed inschatten wat de vaardighede...

Lees meer

Wij zijn erg trots dat we al voor heel mooie organisaties profielen hebben mogen werven. Denk aan Online.nl, NELSON, Keune en Bol.com.Vind jij het moeilijk om talent aan te trekken? Van die goede profielen die ècht bij jullie cultuur passen? Probeer het nogmaals met een partner die hier veel ervaring mee heeft. Wij gaan graag voor je op zoek naar de ideale kandidaat. Van grote organisatie met een eigen marketing team tot marketing bureau, wij werven graag het talent dat jouw organisatie k...

Lees meer

Natuurlijk! Als je op zoek bent naar interim marketing professionals, dan kun je ook bij ons terecht. Er zijn veel marketeers die het best leuk vinden om geregeld van organisatie te wisselen en interims te doen en door hun vele ervaring nemen zij veel kennis mee.

Ben je als marketeer op zoek naar een nieuwe (interim) uitdaging? Bekijk dan onze vacatures! Wie weet vind je wel de job van je dromen.