Over werken

Lees hier al onze blogs over werken, de arbeidsmarkt en trends & nieuws.

Mensen verbinden. Dat doen we niet alleen via recruitment, maar ook door positieve, inhoudelijke en inspirerende content te delen.

Things that inspire us ~ Haarlemmer Mark Woerde

Kulve 6-4-2018 12:02
Categorieën: Bioscoop

Soms zie je beelden die je raken en een rol van betekenis blijven spelen in je hoofd. Wij delen elke week zo'n beeld: ''To make the difference''. Deze week is de video van Haarlemmer Mark Woerde. Hij kreeg vorige maand de 'Global Business & Interfaith Peace Medal' van de VN uitgereikt. Hij maakte de video met wereldleiders. Het doel: de kloof tussen religies overbruggen. 

  1. Waarom het ons inspireerde?

In een artikel van RTL zei Mark het volgende over de video: 

"Het was een bijzonder avontuur. Na mijn bezoek aan de ayatollah werd bijvoorbeeld mijn telefoon gehackt. Dat schijnt normaal te zijn als je eerst met Israël en dan met Iran contact hebt. En de aartsbisschop van Canterbury interviewde ik op dezelfde dag als de aanslag op de Westminster Bridge, even verderop."

Later voegde haar daar nog een oproep aan marketing en digital professionals aan toe: 

"Ik wil de creatievelingen in de reclameindustrie oproepen om hun talenten voor iets goeds te gebruiken. We kunnen zo veel meer dan alleen spullen verkopen. We moeten onze creativiteit gebruiken om een betere wereld te maken voor onze kinderen en toekomstige generaties."

Prachtig! 

"Ik wil de creatievelingen in de reclameindustrie oproepen om hun talenten voor iets goeds te gebruiken"

Reageer

Deel dit artikel
WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close