Toerisme recruitment | Marketing functies | We Know People | We Know People

Werving en selectie van marketing talent voor toerisme en recreatie industrie

Bekijk 0 vacatures

Ben jij op zoek naar een marketing- en/of communicatie topper die met plezier aan de slag gaat in de toerisme en recreatie branche? Dan ben je bij We Know People aan het juiste adres. Het vinden van een goede marketing professional is immers lastig. Daarom nemen wij de werving en selectie van je over zodat jij toch een professional vindt met passie en ervaring in de toerisme- en recreatie wereld. Ons Toerisme Recruitment Team komt graag met je in gesprek om te achterhalen naar welk profiel je zoekt en gaat vervolgens aan de slag met het vinden van de juiste kandidaat. Wij helpen bij zowel het werven van vaste talenten als voor interim talenten.

Ben je geïnteresseerd in onze service binnen toerisme recruitment? Neem snel contact met ons op; we bespreken graag hoe we voor jullie aan de slag kunnen gaan.

De werving en selectie bij We Know People
Als marketing en communicatie specialist in de toerismebranche is het belangrijk goed op de hoogte te zijn van de behoeften en trends in de industrie. Er is veel vakkennis en creativiteit vereist binnen de functie – ook om deze toe te passen in de marketing- en communicatiewerkzaamheden. Wij zorgen er bij de werving en selectie van marketing talenten in de toerismebranche voor dat ze niet alleen de vereiste kennis hebben binnen de sector, maar dit ook naadloos toepassen in het werk. Zo weet je zeker dat je tot een talent komt dat geheel aansluit bij jouw organisatie en sector waarin je opereert.

Heb jij moeite om een goede match te vinden voor jouw openstaande vacature? Dan helpen wij je in je zoektocht naar een marketing- en communicatieprofessional in de toerisme industrie. Werving en selectie is immers waar we goed in zijn. We kunnen één toerisme topper voor je recruiten, maar ook net zo goed een compleet team van specialisten voor je samenstellen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact met ons op om jouw situatie en een goede aanpak te bespreken.

Zo kunnen we onder andere de volgende profielen werven: 

Ben je juist op zoek naar een marketing topper in de toerisme & recreatie branche op basis van detachering? Dat kan ook! Wij kunnen ook via detachering talenten binnen toerisme recruiten. Neem hiervoor contact met ons op.

Recruitment binnen toerisme & recreatie
Bij We Know People hebben we veel expertise in het werven van professionals – voor zowel vaste als interim-functies in de toerisme- & recreatie branche. Wanneer je met ons samenwerkt, is ons eerste doel om jouw specifieke wensen en de gewenste skills en eisen voor een marketing- en/of communicatiespecialist in kaart te brengen. Met 
meer dan 10 jaar ervaring in recruitment begrijpen we precies waar we op moeten letten bij het praten met potentiële kandidaten. En natuurlijk bij het vinden van de perfecte match voor jouw organisatie.

Interim marketing specialist in toerisme industrie?
Je kunt niet alleen bij We Know People terecht voor de zoektocht naar vaste werknemers. Ook wanneer je op zoek bent naar een interim marketing- en communicatiespecialist voor je organisatie helpen we je. Wij gaan graag aan de slag met het zoeken naar interim toerisme en recreatie specialisten voor jou. Dit doen we met ons netwerk van meer dan 30.000 professionals, waarmee we snel de juiste match met jouw organisatie kunnen vinden. Bevind je match zich niet in ons netwerk? Ook dan stoppen wij niet totdat wij de perfecte kandidaat vinden die aansluit op jouw specifieke wensen.

Wij specialiseren ons al jaren in recruitment binnen de toeristische branche, dus we weten precies waar we op moeten letten tijdens het wervings- en selectieproces. Wij gaan daarom graag voor je aan de slag!

Lees meer

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.