Marketing en communicatie recruitment in de industriesector | We Know People

Marketing en communicatie recruitment in de industriesector

Bekijk 0 vacatures

Bij We Know People zijn we gespecialiseerd in de werving & selectie van marketing professionals, zo ook in de industriesector. Onze recruiters hebben een uitgebreid netwerk en begrijpen de wensen en behoeften van de werkgevers. Zoek je een marketing-, communicatie of e-commerce profiel voor jouw bedrijf? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij We Know People helpen we je graag met het vinden van de geschikte kandidaat voor jouw openstaande vacature. Ons recruitmentteam komt bij je langs om het gewenste profiel te bespreken en gaat daarna direct aan de slag. We recruiten zowel marketing communicatie specialisten voor langdurige posities, maar ook interim marketing posities voor de industriesector. 

Geïnteresseerd in onze marketing recruitment voor de industriesector? Wacht niet langer en neem direct contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste marketing- en communicatie werknemers voor jouw organisatie. 

Neem contact op

Industrie recruitment bij We Know People

We weten dat het werven van het juiste marketing- en communicatietalent een complex en tijdrovend proces kan zijn, en we begrijpen dat je je als organisatie niet altijd volledig kunt richten op het voeren van sollicitatieprocedures. Bij We Know People willen we je hier graag bij helpen!

We zijn een gespecialiseerd recruitmentbureau dat zich richt op het vinden van het beste marketing-, communicatie- en e-commerce talent voor jouw organisatie. Door te kijken naar de doelen, ambities en bedrijfscultuur van jouw bedrijf, vinden we kandidaten die niet alleen over de juiste vaardigheden en ervaring beschikken, maar ook naadloos passen in jouw organisatie.

Onze persoonlijke, professionele en effectieve aanpak staat centraal in alles wat we doen. We geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en kandidaten, waarbij we ons richten op het leveren van kwaliteit en het voldoen aan jouw verwachtingen en behoeften. Wij nemen graag de last van het wervingsproces uit handen, zodat jij je kunt concentreren op de groei en ontwikkeling van jouw organisatie.

Interim marketing en communicatie werknemer

Bij We Know People zijn we niet alleen gespecialiseerd in het werven van kandidaten voor langdurige functies, maar ook in het selecteren van interim industrie professionals voor marketing- en communicatiebanen. Een interim industrie medewerker kan een ideale oplossing zijn wanneer er sprake is van langdurige ziekte van een medewerker of je behoefte hebt aan zwangerschapsvervanging

Wanneer we interim medewerkers werven, houden we rekening met verschillende factoren. Zo vinden we het van groot belang dat de kandidaat een ruime ervaring en expertise heeft in het vakgebied, zodat ze snel kunnen inspelen op de specifieke behoeften van de organisatie. Ook hechten we veel waarde aan de soft skills van de kandidaat, zoals communicatievaardigheden, teamspirit en flexibiliteit. Dit zijn immers essentiële eigenschappen voor een succesvolle samenwerking met de opdrachtgever.

Bij We Know People hebben we een groot netwerk van meer dan 30.000 marketingspecialisten met ruime ervaring op het gebied van marketing en communicatie in de industriesector. Of het nu gaat om branding, digital marketing, PR of content creatie, in onze pool hebben we altijd een geschikte kandidaat. We weten waar we op moeten letten tijdens het wervingsproces en we gaan dan ook graag voor je aan de slag om de juiste marketing specialist te vinden die bij jouw organisatie past!
 

Lees meer

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.