Cosmetica recruiment | Health & Beauty | We Know People | We Know People

Marketing- en communicatie recruitment voor de cosmeticasector

Bekijk 0 vacatures

Zoek je een topper in de wereld rondom cosmetica die alles weet over skincare, schoonheidsbehandelingen en make-up én ook alles weet over marketing, communicatie of e-commerce? Dan ben jij bij We Know People aan het juiste adres. Het vinden van een goede marketing/communicatie medewerker in de cosmeticabranche is lastig. Daarom nemen we deze zoektocht graag van je over. Ons cosmetica recruitmentteam komt ter plaatse om te bespreken welk soort profiel je zoekt en gaat daarna proactief op zoek. We kunnen werving en selectie uitvoeren voor langdurige posities, als voor kortlopende interim posities.

Ben je geïnteresseerd in onze marketing/communicatie recruitment voor de cosmetica sector? Neem snel contact met ons op; we bespreken graag hoe jullie aan de slag kunnen gaan.

Cosmetica recruitment bij We Know People

De cosmeticabranche is een specifieke branche. Als je hiervoor bijvoorbeeld advertenties moet opzetten, is het belangrijk dat je verstand hebt van de verschillende producten van de organisatie. Het kan even duren voordat je alle kennis hierover onder de knie hebt! 

De cosmetica talenten die wij recruiten weten alles over beauty en cosmetica of vinden het leuk om voor een cosmeticamerk te werken. Daarnaast hebben ze uiteraard veel kennis over marketing, communicatie, data of e-commerce. 

Als je problemen hebt met het vinden van geschikte kandidaten voor je vacature, staan wij graag voor je klaar om te helpen! Het werven en selecteren van geschikte kandidaten is namelijk ons specialisme. Of je nu op zoek bent naar een enkele topper binnen de cosmetica-industrie, of naar een volledig team van specialisten, wij kunnen je helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om jouw specifieke situatie te bespreken.

We kunnen onder andere deze profielen werven:

Juist op zoek naar cosmetica topper op basis van detachering? Dat kan ook! Wij kunnen ook via detachering talenten binnen de beauty en cosmetica branche recruiten. Neem hiervoor contact met ons op! 

Werving & selectie voor de cosmeticasector

Bij We Know People kunnen we professionals werven voor vaste en interim jobs in de cosmetica. Als je bij ons een traject start, gaan we altijd eerst op zoek naar wat jouw wensen zijn voor een cosmetica specialist en welke kwaliteiten je belangrijk vindt. Met meer dan 10 jaar ervaring in recruitment, weten we waar we op moeten letten als we kandidaten spreken. 

Interim recruitment voor de cosmetica sector

Bij We Know People bieden we hulp bij het zoeken naar zowel vaste medewerkers als interim-krachten die naadloos kunnen integreren in jouw organisatie. Wij helpen je graag bij het vinden van geschikte interim cosmetica specialisten. Met ons uitgebreide netwerk van meer dan 30.000 professionals kunnen we snel op zoek gaan naar de juiste match. En als de ideale kandidaat voor jouw e-commerce functie zich niet binnen ons netwerk bevindt, dan zoeken we daarbuiten!

Wij specialiseren ons al jaren in recruitment binnen de cosmetica, dus we weten precies waar we op moeten letten tijdens het wervingsproces. Wij gaan daarom graag voor je aan de slag.
 

Lees meer

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.