Besteed juist nu jouw recruitment uit aan ons! | We Know People

Waarom je recruitment juist nú moet uitbesteden

28 juni 2023

Met een enorm tekort aan geschikte arbeidskrachten is het invullen van openstaande vacatures lastiger dan ooit. Het neemt veel tijd in beslag om de perfecte kandidaat te vinden én te binden. Zeker in een kandidatenmarkt is dat lastiger, want voor hen liggen de banen voor het oprapen. Recruitment uitbesteden kan een interessante optie zijn wanneer je op zoek bent naar een (interim) professional. Waarom dat is leggen we je uit in deze blog!

Recruitment Done Right
De gespannen arbeidsmarkt laat meer dan ooit zien dat het niet zo gemakkelijk is om de juiste match te maken. Om dit succesvol te kunnen doen is er specialistische kennis van de branche én recruitment nodig om de juiste kandidaten te vinden. Het inschakelen van een gespecialiseerd recruitmentbureau biedt dan uitkomst. Als high- end specialistisch recruitmentbureau bemiddelen wij bij We Know People digital, marketing, communicatie en data professionals bij onze opdrachtgevers vanuit een persoonlijke, professionele en effectieve aanpak. Daarnaast beschikken we over een netwerk van meer dan 20.000 (interim) marketing professionals in onze (interim) bemiddeling. 

Als extern recruitmentbureau kijken wij met een open, kritische en frisse blik naar de functie- en kandidaatprofielen van jouw organisatie. Allemaal met als doel om zo snel mogelijk die geschikte marketing kandidaat te vinden die jouw team kan gaan ondersteunen bij het realiseren van de marketingdoelstellingen. 

Next Level Recruitment
Doordat wij een specialistisch recruitmentbureau zijn voor marketingtalent kennen wij de markt op onze duim. Wij ontzorgen jou bij al jouw recruitment vraagstukken op zowel vaste als tijdelijke basis en helpen je bij het vinden van de juiste digital, marketing, data intelligence en communicatie professionals. Daarvoor maken wij gebruik van onze community van 20.000+ professionals. We matchen niet alleen op cv, maar ook op ambitie, karakter en bedrijfscultuur. In onze werkwijze leggen wij uit hoe we dat doen. 

Voordelen van onze dienstverlening
Juist doordat de arbeidsmarkt verhit is ligt er ontzettend veel werk dat gedaan moet worden. Je krijgt te maken met een spanningsveld, want je hebt extra handen nodig om het werk af te krijgen, maar je hebt gewoonweg geen tijd om op zoek te gaan naar (tijdelijk extra) versterking voor je team. Een recruitmentbureau heeft die tijd, kennis en expertise wel in huis. Simpelweg omdat het onze kerntaak is.  

Wat ons als We Know People onderscheidt is dat we een langetermijnrelatie met onze opdrachtgevers belangrijk vinden. We adviseren en ondersteunen je graag op allerlei manieren. Bij We Know People zijn we betrokken en gaan we actief aan de slag met jouw recruitmentvraagstuk. Daarnaast zijn we een specialistisch recruitmentbureau dat verschillende vormen van bemiddeling aanbiedt binnen de marketingbranche. Dit zorgt ervoor dat wij een brede kennis hebben van de markt. Met een community van meer dan 20.000 digital, marketing, communicatie en data professionals zit die passende (interim) kandidaat er vrijwel altijd bij! 

Ben je overtuigd geraakt van de meerwaarde van het inschakelen van een recruitmentbureau en onze werkwijze? Wil je meer weten over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze Recruitment Consultants. Wij maken graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.