Tech Marketing Recruitment | We Know People

Tech Marketing Recruitment

Tech Marketing Recruitment

Ben je op zoek naar een ervaren marketing- en communicatiespecialist voor jouw organisatie in de tech-sector? Bij We Know People begrijpen we dat het werven van de juiste marketingprofessional in de technologische branche een uitdaging kan zijn. Geen zorgen! Onze gespecialiseerde tech marketing recruiters staan paraat om de werving en selectie voor jouw organisatie in de tech-sector uit handen te nemen. Of je nu een gedreven online marketeer zoekt met expertise in digitale strategieën of een communicatiespecialist met bewezen ervaring in de tech-industrie, wij zorgen ervoor dat je gematcht wordt met de perfecte kandidaat.!

Tech Recruitment bij We Know People

Een tech recruiter is verantwoordelijk voor het vinden en werven van technische kandidaten voor een organisatie. Dat is een ruim begrip, want het gaat om recruiters met kennis op het gebied van bijvoorbeeld ICT’ers, maar ook specialisten die werken in de bouw of techniek. Vaak is de benodigde kennis van de inhoud van de vacatures complexer dan non-technische vacatures, waardoor er een onderscheid is gemaakt. Echter, de werkzaamheden zijn vergelijkbaar met die van een corporate recruiter en omvatten het uitvoeren van specifieke wervingsstrategieën, het screenen van sollicitaties, het voeren van gesprekken en het begeleiden van kandidaten door het gehele aannameproces.

Het doel is om de juiste persoon te vinden die aan zowel de technische vereisten voldoet, maar ook een goede culturele match vormt met de organisatie. Een tech recruiter kent de markt goed, zoekt daardoor gericht en weet op die manier de juiste matches en mogelijkheden te bespreken.

Persoonlijk advies?
Stuur mij een
bericht!

Laura Gorseling

Oscar Voskuil

+31 6 43029898
Oscar@weknowpeople.nl
Werving & selectie voor
Tech marketeers

Ons toegewijde marketing recruitment team begrijpt de specifieke uitdagingen en trends in de technologische sector. Wij luisteren naar jouw wensen en gaan actief aan de slag met de werving en selectie van een marketingprofessional die niet alleen kennis heeft van het marketingvakgebied, maar ook bekend is met de dynamiek van de tech-industrie.

We Know People is gespecialiseerd in het vinden van toptalent op het gebied van marketing en communicatie voor organisaties in de tech-sector. Ons interim recruitment team beschikt over een uitgebreid netwerk waarin jouw ideale marketingprofessional zich bevindt. Vertel ons simpelweg welke vaardigheden en ervaring je zoekt, en wij zetten alles in het werk om de perfecte match te realiseren.

Interim Tech marketing recruitment


Of je nu op zoek bent naar een interim marketingprofessional om tijdelijke projecten te ondersteunen of een vaste marketing- en communicatiespecialist voor de langere termijn, wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op, en we gaan graag voor je op zoek naar de perfecte kandidaat. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van de ideale marketingprofessional voor de tech-sector.