Marketing vacatures - Media & Reclame | We Know People | We Know People

Marketing- en communicatie recruitment in de technologiebranche

Bekijk 3 vacatures

Ben jij op zoek naar een marketing- en communicatie specialist die niet alleen kennis heeft op marketinggebied, maar ook in de wereld van technologie? Dan ben je bij We Know People aan het juiste adres! Ons Technologie Recruitment Team staat klaar om naar jouw uitdagingen in deze branche te luisteren en beschikt over een groot netwerk om jouw perfecte marketing- en communicatie topper te vinden voor de technologie branche.

Ben jij geïnteresseerd in de hulp van ons team om jouw perfecte match te vinden? Neem dan contact met ons op! Wij luisteren graag naar jouw wensen en bespreken hiervoor de aanpak voor de recruitment van jouw marketing- en communicatieprofessional in de technologie branche. 

Recruitment in de technologie branche
Wanneer je op zoek bent naar een marketing- en communicatie professional in de technologie branche, is het je vast al opgevallen dat het erg lastig is een marketing topper te vinden die ook nog de vereiste kennis heeft over de branche. Echter, het is niet onmogelijk als het ligt aan het Technologie Recruitment Team van We Know People. Ons team is door de juiste kennis, ervaring én grote netwerk in staat om de juiste marketing talenten te vinden die passen bij jouw specifieke wensen en eisen voor je organisatie.

Hoe verloopt het recruitmentproces bij We Know People?
Kies jij ervoor om via We Know People tot jouw nieuwe marketing topper te komen? Dan werven en selecteren wij de juiste professional voor jouw organisatie. Hierbij hanteren wij altijd een professionele, effectieve, maar vooral persoonlijke aanpak. 

Wij begrijpen namelijk dat iedere organisatie uniek is en eigen eisen en voorkeuren heeft als het gaat om het vinden van een geschikt marketing talent. Ongeacht of je nu op zoek bent naar een marketingmanager, communicatiespecialist of een andere professional met een marketing- en communicatie profiel. Wij luisteren naar jouw wensen en zoeken naar een professional die perfect past bij de doelstellingen, cultuur en vereisten binnen jouw organisatie.

Bereik het juiste talent met ons grote netwerk
Met meer dan 30.000 actieve community members in ons netwerk, staan we in direct contact met de beste professionals in de markt. Ons uitgebreide netwerk aan marketing en communicatie professionals, maar ook onze kennis en ervaring, maakt ons anders dan andere recruitmentbureaus. Wij gaan op zoek naar dé perfecte match voor jouw organisatie.

Ongeacht de functietitel die je zoekt, weten we precies hoe we potentiële kandidaten kunnen vinden die passen bij jouw vereisten. Zo stellen we enkel de beste profielen aan je voor. Op zoek naar een marketing recruitment bureau dat écht wat over marketing weet en de technologie branche kent? Bij We Know People helpen we je graag. 

Tijdelijke marketing- of communicatie specialist nodig?
Ben jij niet zozeer op zoek naar een vaste medewerker, maar kun jij wel een tijdelijke kracht binnen de organisatie gebruiken? Of dit nu is vanwege een zwangerschapsvervanging, een piekperiode of een bijzonder project: bij We Know People kun je ook terecht voor de beste interim marketing professionals die jouw organisatie tijdelijk kunnen versterken. We gaan actief op zoek naar geschikte kandidaten voor jou en zorgen ervoor dat je gedurende het gehele zoekproces en daarna volledig wordt ontzorgd.

Schakel je ons Recruitment Team in, dan brengen zij samen met jou in kaart waar jouw wensen liggen voor de tijdelijke invalkrachten. Wij staan voor je klaar om de perfecte match te vinden!
 

Lees meer

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.