Marketing vacatures - Software | We Know People | We Know People

Marketing en communicatiespecialist in software recruitment

Bekijk 0 vacatures

Op zoek naar een marketing- en/of communicatiespecialist die kennis heeft over de software branche? Dan ben je bij We Know People aan het juiste adres! Het kan namelijk een uitdaging zijn om een geschikte marketing- en communicatiemedewerker te vinden - al helemaal iemand die ook nog vakkennis heeft over software. Maar geen zorgen, ons recruitment team van We Know People kan deze zoektocht van jou overnemen. Ons gespecialiseerde Software Recruitment Team staat voor je klaar om jouw wensen en vereisten in kaart te brengen, om vervolgens proactief op zoek te gaan naar de perfecte marketing topper. Of het nu gaat om een vaste of interim marketing professional in de software branche, wij nemen de werving en selectie voor jou uit handen.

Benieuwd naar hoe ons recruitment team te werk gaat en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kijken ernaar uit om samen te werken en jou te ondersteunen bij het vinden van de ideale marketing- en/of communicatiespecialist voor de software branche.

Waarom We Know People voor recruitment van marketing topper in software?
Wat We Know People anders maakt dan andere recruitmentbureaus, is onze kennis, ervaring en ons uitgebreide netwerk van marketing- en communicatieprofessionals. In tegenstelling tot andere marketing recruitmentbureaus streven wij er niet naar om zomaar de eerste de beste profielen aan je voor te leggen. Nee, ons doel is om dé perfecte match te vinden - een die volledig aansluit bij de vereisten voor jouw organisatie.

Ons recruitment team wordt er speciaal op getraind om de markt als beste te kennen. Ongeacht de functietitel waarnaar jij op zoek bent binnen het marketing vak; wij weten precies wat we moeten doen om de juiste potentiële kandidaten te vinden en aan jouw organisatie te matchen. Hierdoor kunnen we alleen de allerbeste profielen aan je voorstellen.

Kan ons team jou helpen bij het werving en selectie proces van een marketing topper in de software branche?

Werving & selectie voor de software branche
Bij We Know People zijn we gespecialiseerd in de werving en selectie van marketing specialisten voor zowel vaste als interim medewerkers in de software branche. Nemen wij jouw zoektocht uit handen? Dan starten wij ons traject met een grondige inventarisatie van jouw behoeften en de gewenste vaardigheden die jij voor ogen hebt voor jouw marketing- en communicatiespecialist. Met meer dan 10 jaar ervaring in recruitment beschikken we over de benodigde kennis om tot de kandidaat te komen die perfect aansluit op jouw wensen.

Interim software recruitment
Bij We Know People staan we niet alleen voor je klaar als je op zoek bent naar vaste medewerkers in de software branche. Ook wanneer je een interim specialist nodig hebt die tijdelijk jouw team komt versterken, kun je bij ons terecht. Ons gespecialiseerde team gaat voor jou op zoek naar de perfecte interim marketing specialist met kennis over de software sector. En met ons uitgebreide netwerk van ruim 20.000 professionals vinden wij altijd de ideale match voor jouw organisatie. Vinden we deze niet binnen ons netwerk? Ook dan stoppen we niet en gaan we actief op zoek buiten ons netwerk.

Het team van We Know People staat klaar om jouw perfecte marketing match te vinden!
 

Lees meer

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.