Marketing vacatures - Retail| We Know People | We Know People

Marketing- en communicatie recruitment in de retail branche

Bekijk 1 vacatures

Ben je op zoek naar getalenteerde marketing- en communicatieprofessionals voor jouw organisatie in de retail branche? Het vinden van de juiste mensen kan een uitdaging zijn, vooral in een competitieve arbeidsmarkt. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Bij We Know People hebben we een ervaren Recruitment Team dat gespecialiseerd is in het werven van toptalent in de retailsector. Wij gaan proactief voor jou op zoek naar een marketing- en communicatie topper én stoppen pas wanneer jij je perfecte match hebt gevonden!

Retail recruitment
In de retailbranche kan het een uitdaging zijn om het juiste talent te vinden, vooral gezien de huidige competitieve arbeidsmarkt. Het vinden van ervaren marketing- en communicatieprofessionals met specifieke kennis van de retailsector is een extra uitdaging. Het liefst vind je immers iemand die niet alleen een sterke achtergrond heeft in marketing en communicatie, maar ook begrip heeft van specifieke aspecten van de retailbranche, inclusief de uitdagingen en kansen die zich voordoen.

Bij We Know People zijn we gespecialiseerd in retail werving en selectie van toptalent op het gebied van marketing en communicatie voor organisaties. We begrijpen dat de retailsector vraagt om marketing- en communicatiespecialisten die bekend zijn met de uitdagingen die zich in de industrie voordoen. Ons recruitmentteam heeft een uitgebreid netwerk van marketing- en communicatietalenten, waardoor we gegarandeerd de juiste professional voor jouw organisatie kunnen vinden. Het enige wat je hoeft te doen, is ons laten weten welke vaardigheden en ervaring je zoekt in een professional. En dan neemt ons Recruitment Team de rest voor zijn rekening. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op! We komen graag met je in gesprek.

Op zoek naar een tijdelijke retail interim met marketing kennis?
Ook dan staat ons Recruitment Team voor jou klaar. Denk bijvoorbeeld in het geval van een zwangerschapsvervanging of wanneer je extra mankracht kan gebruiken voor een (tijdelijk) lopend project. Bij We Know People kun je rekenen op de beste marketing professionals voor tijdelijke versterking binnen jouw organisatie. Wij gaan actief op zoek naar de juiste match en nemen de zoektocht geheel voor jou uit handen.

Dit betekent dat je dus niet alleen voor vaste medewerkers bij ons terecht kunt, maar ook voor interim talenten. Wij gaan graag het gesprek aan om jouw wensen en vereisten te achterhalen en zorgen daarna voor de juiste marketing- en communicatie topper in de retail.

Werving en selectie voor retail recruitment
Wij hebben bij We Know People veel expertise in huis als het gaat om recruitment om zowel interim- als vaste marketing specialisten te koppelen aan organisaties. Niet alleen binnen de retail branche, maar ook andere branches als toerisme, zorg en transport. Wij luisteren altijd naar jouw wensen en specifieke eisen voor de talenten, waarna ons Recruitment Team direct aan de slag gaat met het vinden van de juiste match. 

Met meer dan 10 jaar ervaring binnen de branche weet ons team goed waar zij op moeten letten tijdens zo’n selectieprocedure om met volledige zekerheid de juiste kandidaat te vinden. We Know People draagt bij aan het werven van de beste (interim)marketing- en communicatie professionals in iedere branche - zo ook in de retail industrie! Kunnen wij jou helpen bij het vinden van jouw nieuwe talent?
 

 

Lees meer

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.