Marketing vacatures - Media & Reclame | We Know People | We Know People

Marketing recruitment voor de energie, olie en gas branche

Bekijk 0 vacatures

Ben je momenteel op zoek naar marketing professionals in de energie-, olie- of gas sector voor jouw organisatie en daarom druk in de weer met recruitment? Dan merk je vast dat er met jou nog veel meer bedrijven op zoek zijn naar (interim) specialisten. Gelukkig hoef je de recruitment niet in je eentje te doen: bij We Know People helpen wij je door deze zoektocht op ons te nemen. Ons Recruitment Team in de gas- en oliesector staat klaar om jouw wensen en eisen te bespreken en een geschikte kandidaat te vinden. Wij gaan proactief voor je op zoek en stoppen pas als jij tevreden bent; ongeacht de type marketing professional die je zoekt. Wij vinden jouw match.

Ben je geïnteresseerd in de hulp van ons recruitment team voor jouw bedrijf in de gassector? Neem gerust contact met ons op! Wij gaan graag met je in gesprek om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Olie en gas recruitment
Het kan in deze krappe arbeidsmarkt lastig zijn het juiste talent te vinden. Een ervaren marketing professional in specifiek de olie- en gassector vinden is een extra uitdaging, vanwege de unieke kennis en vaardigheden die er nodig zijn. Idealiter vind je een marketing professional in de olie- en gassector die bekend is met de complexiteit en de technische aspecten van de branche. Zo heeft diegene niet alleen een sterke marketingachtergrond, maar ook begrip voor de uitdagingen en kansen die in deze sector voorkomen.

Bij We Know People zijn we gespecialiseerd in de werving en selectie van top marketing talent voor organisaties in de energie-, olie- en gassector. Deze sector vereist namelijk een marketing talent die bekend is met de uitdagingen die in de industrie kunnen voorkomen. Ons Olie- en Gas Recruitment Team heeft een groot netwerk aan marketing- en communicatie talenten, waarin wij gegarandeerd een talent voor jouw organisatie kunnen vinden. Het enige wat jij hoeft te doen, is doorgeven welke skills en ervaring jij zoekt in de professional en dan doet het Recruitment Team de rest. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij komen graag met jou in gesprek.

Tijdelijke marketing- of communicatie medewerker nodig?
Ben je geïnteresseerd in het recruiten van een tijdelijke marketing- of communicatie medewerker in de gassector, bijvoorbeeld vanwege een zwangerschapsvervanging? Daarvoor kun je ook terecht bij We Know People. Wij leveren de beste interim marketing-professionals die jouw organisatie tijdelijk kunnen versterken. Wij zoeken actief voor jou en zorgen ervoor dat je tijdens en na het hele zoekproces ontzorgd wordt.

Dit maakt dat je niet alleen voor vaste werknemers, maar ook voor interim talenten bij ons terecht kunt. Schakel je ons Recruitment Team in, dan brengen zij samen met jou in kaart waar jouw wensen liggen voor de tijdelijke invalkrachten. 

Werving en selectie voor de olie- en gas branche
Bij We Know People hebben we veel recruitment expertise in huis. Genoeg om voor jou zowel interim- als vaste marketing specialisten binnen de olie- en gassector te vinden. We kijken altijd eerst naar wat jouw wensen, behoeften en eisen zijn voor de talenten. Hebben we dit eenmaal duidelijk, dan gaat ons Recruitment Team aan de slag met het vinden van de juiste match. Met meer dan 10 jaar ervaring binnen de branche weten zij goed waar zij op moeten letten tijdens de selectieprocedure om er zeker van te zijn dat het de juiste kandidaat is.

We Know People draagt bij aan het werven van de beste (interim)marketing- en communicatie professionals in iedere branche - zo ook in de gasindustrie! Kunnen wij jou helpen bij het vinden van jouw nieuwe talent?

Lees meer

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.