Succesverhaal van We Know People: 12,5 jaar in recruitment | We Know People

14 maart 2024

In een wereld van ondernemingslust ontstaat er soms iets onverwachts, iets wat uitgroeit tot een succesverhaal. Voor Cyrille en Alette van We Know People, begon het avontuur van het ondernemerschap in de zomer van 2011.

Met een breed scala aan ideeën - van een kantoorartikelenplatform tot vakantiehuizenfondsen en zelfs een kinderopvang - was recruitment niet het eerste waar de zussen aan dachten. Maar uiteindelijk ontdekten ze dat het verbinden van mensen aan bedrijven heel goed bij hen paste. Hun passie voor mensen in combinatie met hun nieuwsgierigheid, maakt dat recruitment een sector is waarin ze heel goed kunnen gedijen. 

De sleutel tot succes is volgens Cyrille en Alette doorzettingsvermogen. Niet alleen een bedrijf opzetten maar het ook verder laten groeien en ontwikkelen vergt tijd en toewijding. Elke fase van groei brengt nieuwe uitdagingen en veranderingen met zich mee, wat het avontuur des te interessanter maakt. We Know People werd een verlengstuk van henzelf, gedreven door intrinsieke motivatie en de wens om te zien hoe ver ze konden komen. De keuze voor een niche en het opbouwen van een gespecialiseerd team draagt bij aan dit succes.

Door zich te specialiseren op het brede marketing vakgebied en mee te gaan met de digitale transformatie, weet We Know People relevant te blijven in een steeds veranderende markt. Met de lancering van de labels We Know Public en We Know Executives spelen ze in op de groeiende vraag naar digitaal talent zoals bijvoorbeeld in de publieke sector.

Na meer dan een decennium in het vak hebben Cyrille en Alette de ups en downs van de industrie zeker gezien. Van de uitdagingen tijdens de financiële crisis tot de overweldigende vraag naar talent net na de pandemie. Ze hebben zich weten aan te passen aan elke verandering. De afgelopen jaren is de persoonlijke en doeltreffende aanpak van We Know People onder meer terug te zien door de komst een specialistisch marketing team dat middels de inzet van vacature marketing snel de juiste kandidaten weet te bereiken in deze krappe arbeidsmarkt. Door zich aan te passen aan de veranderende behoeften van zowel kandidaten als opdrachtgevers, blijft We Know People een belangrijke speler in recruitment, 12,5 jaar na hun start.

Door de mix van vastberadenheid, specialisatie en aanpassingsvermogen hebben Cyrille en Alette van We Know People bewezen dat zelfs in een wereld van verandering, succes binnen handbereik ligt voor degenen die bereid zijn te evolueren.

Ben jij op zoek naar de perfecte aanvulling voor je marketing team? Bij ons ben je aan het juiste adres, met een team van professionals gespecialiseerd in marketing recruitment. We staan paraat om je te begeleiden bij het vinden van de optimale kandidaat voor jouw openstaande  marketing positie. Nieuwsgierig naar de diverse mogelijkheden en hoe wij jouw team kunnen versterken met het juiste talent? Schroom niet en neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw team kunnen verrijken met de perfecte match.

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.