Samenwerken met We Know People | Neem contact op | We Know People

Wat kan We Know People voor je doen? 
 

Wij zijn We Know People, een high-end recruitmentbureau met een gespecialiseerd netwerk. We Know People levert toptalent op het gebied van (digital) marketing en communicatie met diepgang en karakter. Passend bij de ambities en cultuur van jouw organisatie. Voor ons staat een persoonlijke aanpak voorop. Daarom is ons advies voor jou op maat gemaakt en inhoudelijk sterk.In deze krappe arbeidsmarkt kan het vinden van een nieuwe collega een behoorlijke opgave zijn. Veel mensen hebben al een fijne baan en daarom kost het veel inspanning, tijd en overredingskracht om hen te laten bewegen naar een andere baan. Wij zorgen dat jij focus kunt houden op je eigen organisatiedoelen door het werven van (digital) marketing- en communicatieprofessionals volledig te verzorgen.

Wij kijken verder dan praktische zaken en ervaring. We creëren nieuwe relaties ook op basis van persoonlijkheid, ambitie en cultuur. Wij kijken naar de persoon achter het cv. Recruitment done right noemen we dat. Op een persoonlijke, professionele en effectieve manier gaan wij de samenwerking aan. Zonder grote woorden of poespas, maar direct en resultaatgericht, vanuit een oprechte connectie met jou. Zo vinden we de kandidaten die met de juiste expertise en bevlogenheid het verschil maken voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op!

Oscar Voskuil


+31 6 43029898
oscar@weknowpeople.nl                                   


Marketingactiviteiten

Met een intern marketingteam, een uitgebreid netwerk en een trouwe community, staan we in direct contact met de professionals in de markt. Het inzetten van extra marketingactiviteiten door ons eigen marketingteam, betekent dan ook dat wij de juiste doelgroep voor jouw vacature weten te bereiken.

Website

Het efficiënt onder de aandacht brengen van vacatures bij de juiste doelgroep is belangrijk voor een succesvolle match. Daarvoor (her)schrijven we jouw vacature en leggen we de focus op storytelling en employer branding om de doelgroep te inspireren, interesseren en te binden. Visuele content speelt hier ook een belangrijke rol in. 

Socials

Voordat potentiële kandidaten solliciteren is het nodig dat zij zeven keer in contact zijn geweest met het merk. Vandaar dat de wervingscampagne breed uitgezet wordt op de verschillende kanalen. 

Doelgroepgerichte social post met visuele content, naam, tag en logo. Daarnaast de mogelijkheid om dit aan te vullen met een bedrijfsvideo en interview voor extra zichtbaarheid. 

Advertenties

Het bereik van de vacature wordt vergroot door het inzetten van betaalde campagnes op LinkedIn, Google Ads, Google Jobs en in een betaalde Jobslot op LinkedIn. 

Daarnaast is het mogelijk om doelgroepgerichte vacaturecampagnes in te zetten op verschillen jobboards. 

Video

De mogelijkheid om de vacature extra onder de aandacht te brengen, door het verhaal van de organisatie te vertellen. Hiervoor komen wij graag langs om persoonlijke content te maken. Door middel van visuele content leggen we de sfeer op de werkvloer vast. Hiervoor bespreken we vooraf eventuele wensen.

Plan een digitale kennismaking

Ben jij als organisatie op zoek naar collega's om jouw team te versterken en wil je meer weten over de mogelijkheden? Via onderstaande knop kies je zelf een datum en tijd voor een korte digitale kennismaking. Hier vertelt Thomas je meer over onze diensten en wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Organisaties waarmee we samenwerken zijn onder andere