Onderwijs recruitment uitbesteden | We Know People | We Know People

Marketing- en communicatie recruitment voor het onderwijs

Bekijk 0 vacatures

Zowel nieuwe leerlingen en ouders als fijne onderwijzers en collega’s benaderen: dat kan een hele klus zijn. Voor jouw nieuwe marketing- en communicatieprofessional is dit echter gesneden koek. Waar je zo’n communicatiespecialist vindt? We Know People staat voor je klaar. Zie ons als het verlengstuk van jouw onderwijs recruitment, maar dan specifiek voor de marketing- en communicatieafdeling.

Bij We Know People hebben we een groot netwerk van meer dan 30.000 marketingspecialisten. Wij leveren toptalent op het gebied van marketing, digital, communicatie of data met diepgang en karakter. Kunnen wij ook jou verder helpen bij je onderwijs recruitment? 

Neem contact op 

Hulp bij onderwijs recruitmentvraagstuk

Als onderwijsinstelling moet je veel diverse doelgroepen benaderen. Al een tijd op zoek naar een vakkundige docent voor dat ingewikkelde vak? En daarbij ook juist gemotiveerde leerlingen benaderen waarbij hun ouders ook nog eens meekijken? Met de marketing en communicatie wil je in het onderwijs alle verschillende doelgroepen benaderen. Met de specialisten en professionals van We Know People kun je erop vertrouwen dat dit gebeurt. 

Om je alvast een voorproefje te geven - dit zijn de diverse soorten profielen die wij kunnen werven bij onderwijs recruitment:

Bij welke vraagstukken helpen de specialisten nog meer?

De marketing- en communicatieprofessionals helpen bij de meest uiteenlopende vraagstukken. Naast het analyseren en uitzetten van verschillende marketingstrategieën, denkt dit team ook mee bij de communicatie. Zowel intern als extern! Als je bij ons een traject start, gaan we altijd eerst op zoek naar wat jouw wensen zijn voor een marketing- en communicatiespecialist en welke kwaliteiten je belangrijk vindt. 

Bij We Know People kunnen we je helpen als je vaste medewerkers zoekt met de onderwijs recruitment, maar ook als je voor een interim een topper zoekt die tijdelijk naadloos kan integreren met je onderwijsinstelling. Wij zoeken graag die interim specialisten voor jouw marketing- en communicatieafdeling.

Onze werving bij onderwijs recruitment

Bij de werving tijdens onderwijs recruitment, gaan wij vakkundig aan de slag. Jouw nieuwe interim marketing- en communicatiemedewerker? Wij hebben die binnen ons bereik! Bij de start van een samenwerking beginnen we bij het belangrijke begin: wat zijn jouw wensen, behoeften en eisen voor de kandidaten? Ons Media en Reclame Recruitment team gaat vervolgens aan de slag. Met meer dan 10 jaar ervaring binnen de onderwijsbranche weet dit team goed waar ze op moet letten tijdens de selectieprocedure.

Vind met onze onderwijs recruitment jouw oplossing

Wij helpen jou dus graag. Bij tijdelijke uitval, sabbaticals of bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof zoek je juist een interim talent om de balletjes hoog te houden. Op zoek naar een oplossing voor de langere termijn? Als je ons Recruitment team inschakelt, zullen zij goed met jou om tafel zitten om te achterhalen waar jouw wensen liggen en komen  we samen tot de perfecte oplossing voor jouw onderwijs recruitment!

Ben je werkzaam bij een onderwijsinstelling in het publieke domein? Dan helpen we je graag bij We Know Public.

We Know Public bemiddelt marketing-, digital- en communicatieprofessionals binnen het publieke domein. Dit doen wij voor alle organisaties die een maatschappelijk belang dienen. We Know Public is ontstaan vanuit de We Know People Group. De gespecialiseerde arbeidsbemiddelaar op het gebied van marketing, communicatie en digital talent. 

Lees meer

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.