Recruitment uitbesteden - in de NGO sector | We Know People | We Know People

Marketing- en communicatie recruitment voor ngo’s

Bekijk 1 vacatures

Draait jouw recruitment als ngo op volle toeren? En heeft jouw grootste recruitmentvraagstuk betrekking op marketing- en communicatiespecialisten? Dan helpen de specialisten van We Know People graag verder. Aangezien jouw organisatie zich met veel energie inzet op maatschappelijk belangrijke vraagstukken, wil je de marketing en communicatie goed op orde hebben. Dat moet staan! 

Bij We Know People zijn we gespecialiseerd in de werving & selectie van marketing- en communicatie professionals, zo ook in de ngo-sector. Zie ons als jouw verlengstuk binnen de ngo recruitment op het gebied van marketing en communicatie. Met meer dan 10 jaar ervaring binnen de branche weten wij als geen ander waar we op moeten letten tijdens de selectieprocedure van jouw nieuwe marketing- en communicatieprofessional. Kunnen we ook voor jou aan de slag?

Ngo recruitment voor echte professionals

Zet jij je als ngo in voor het bevorderen van milieubescherming, gezondheid, ontwikkelingswerk of mensenrechten? Dan wil je natuurlijk een ijzersterke marketing- en communicatieafdeling. Mist het daar aan (vakkundige) handen? We Know People helpt. Wij hebben een groot netwerk van meer dan 30.000 marketingspecialisten met ruime ervaring op het gebied van marketing en communicatie in de ngo-sector.

Tegenwoordig vind je niet zomaar een professional die vakkundig werk maakt van jouw marketing en communicatie. Geïnteresseerd in onze marketing recruitment voor de ngo-sector? Wacht niet langer en neem direct contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste marketing- en communicatie werknemers voor jouw organisatie. 

Neem contact op

“Wie helpt mij bij mijn ngo recruitment?”

Benieuwd wie jou verder helpt bij de zoektocht naar de beste marketing- en communicatiespecialist? Ons Recruitment team heeft een groot netwerk waarin jouw ideale marketing- en/of communicatiemedewerker zich bevindt. Geef simpelweg door naar welke skills en ervaring jij op zoek bent en ons team doet de rest. 

Om je alvast een voorproefje te geven - dit zijn de diverse soorten profielen die wij voor je kunnen werven:

Belangrijke skills bij ngo recruitment

Onze zoektocht naar de beste marketing- en communicatieprofessional stopt pas als jij tevreden bent. Wij zullen tijdens onze samenwerking niet zomaar kandidaten aan je voorstellen. Zeker als ngo is een ijzersterke communicatie natuurlijk essentieel. Daarom moeten kandidaten altijd aan bepaalde skills voldoen, zoals:

  • Strategisch inzicht van de markt
  • Oplossingsgerichtheid met een creatief randje
  • Analytisch vermogen
  • Flexibel in het schakelen met diverse afdelingen
  • Sterke magementskills

Kies voor We Know People

Onze persoonlijke, professionele en effectieve aanpak staat centraal in alles wat we doen bij ngo recruitment. We geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en kandidaten, waarbij we ons richten op het leveren van kwaliteit en het voldoen aan jouw verwachtingen en behoeften. Wij nemen graag de last van het wervingsproces uit handen, zodat jij je kunt concentreren op de groei en ontwikkeling van jouw ngo. 

We Know People heeft al meer dan 10 jaar ervaring. Naast de branche van ngo's hebben wij ook veel ervaring in de media- en reclamebranche, maar ook bijvoorbeeld bij casino’s & loterijen.

Ben je werkzaam bij een NGO of non-profit organisatie? Dan helpen we je graag via We Know Public. We Know Public bemiddelt marketing-, digital- en communicatieprofessionals binnen het publieke domein. Dit doen wij voor alle organisaties die een maatschappelijk belang dienen. We Know Public is ontstaan vanuit de We Know People Group. De gespecialiseerde arbeidsbemiddelaar op het gebied van marketing, communicatie en digital talent. 

Lees meer

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.