Marketing- en Communicatie recruitment voor de gezondheidszorg & welzijn | We Know People

Werving en selectie van een marketeer in gezondheidszorg & welzijn branche

Bekijk 2 vacatures

Ben jij in deze krappe arbeidsmarkt op zoek naar een marketing- en communicatieprofessional met ervaring in de gezondheidszorhg en welzijn sector? Dan heb je vast al gemerkt dat het vinden van een geschikte kandidaat in de gezondheidszorg en welzijn een behoorlijke uitdaging kan zijn. Maar geen zorgen - want het team van We Know People staat klaar om jouw marketing recruitment van je uit handen te nemen! Ons gespecialiseerde Welzijn Recruitment Team gaat aan de slag met de werving en selectie van jouw marketing topper in welzijn. Dit doen wij uiteraard altijd op basis van jouw wensen, vereisten en kijkend naar de cultuur en ambities binnen jouw organisatie. Als we dit eenmaal in kaart hebben, dan gaan we proactief aan de slag met het vinden van de perfecte match.

Ongeacht of het nu om recruitment gaat voor een vaste of interim medewerker: wij helpen jou bij de werving en selectie van jouw nieuwe kandidaat. Ben je geïnteresseerd in onze recruitment mogelijkheden? Neem snel contact met ons op; we bespreken graag hoe we voor jouw organisatie aan de slag kunnen gaan.

Marketing recruitment in de gezondheidszorg & welzijn 
In de welzijnswereld is diepgaande vakkennis essentieel om marketing- en communicatie taken optimaal uit te voeren. Bij We Know People begrijpt ons Recruitment Team dit als geen ander. Daarom recruiten we niet alleen talent met expertise in marketing, maar ook in het gezondheidszorg 
& welzijn vakgebied. Door een specialist te vinden met kennis over beide vakgebieden kunnen de juiste doelgroepen sneller begrepen en bereikt worden door middel van effectieve communicatie. En dat is immers wat jij ook wenst voor jouw organisatie.

Bij We Know People zijn we gespecialiseerd in het werven van diverse profielen binnen marketing, communicatie, data en e-commerce. Als het vinden van de juiste match voor jouw vacature een uitdaging vormt, staan we voor je klaar! Werving en selectie van marketeers (ook in de gezondheidszorg & welzijn branche) behoort namelijk tot onze kernexpertise.

We Know People voor jouw recruitment
Of je nu enkel op zoek bent naar één professional voor een specifieke marketing rol in de welzijn sector, of dat je van plan bent een volledig team van specialisten samen te stellen, wij staan klaar om je hierin te ondersteunen. Ons ervaren Recruitment Team is gespecialiseerd in het vinden van ideale kandidaten die perfect aansluiten bij jouw eisen en bedrijfscultuur. Aarzel niet om contact op te nemen om jouw situatie te bespreken. Wij ondersteunen jou graag bij het aantrekken van de juiste specialist voor jouw organisatie!

Een interim marketeer in welzijn?
Bij We Know People kun je niet alleen terecht voor je zoektocht naar een vaste medewerker - ook wanneer je op zoek bent naar een interim in de gezondheidszorg & welzijn staat ons team voor je klaar. Onze expertise ligt namelijk ook in interim recruitment en wij doen er daarom alles aan om jou van de beste tijdelijke versterking te voorzien. Dit doen we dankzij ons uitgebreide netwerk van meer dan 30.000 specialisten in de marketing- en communicatiewereld. Zit jouw match echter niet tussen ons netwerk aan professionals? Ook dan stoppen we niet met onze zoektocht, maar gaan buiten ons netwerk op zoek. Wij doen er alles aan om jouw organisatie te voorzien van de beste match.

Lees meer

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.