Wat zijn de mogelijkheden voor de juiste marketing professional? | We Know People

Aannemen van de juiste marketing professional: wat zijn de mogelijkheden?

29 oktober 2023

De wereldwijde coronacrisis raakt ons allemaal, zowel privé als zakelijk. De manier waarop wij werken is in een korte tijd drastisch veranderd. Thuiswerken, conference calls en zelfs digitale vrijmibo’s zijn voor velen onder ons een vast onderdeel geworden van de werkweek. De impact die de coronacrisis uiteindelijk op het bedrijfsleven en op de economie zal hebben is helaas nog onzeker. Maar wat we gelukkig wel zeker weten: onderscheidend vermogen en de inzet van (datagedreven) marketing is én blijft belangrijker dan ooit; en goede experts met strategische online kennis maken hierbij het verschil.

Het werven van de juiste marketing professional is niet eenvoudig

In de huidige tijd, waarin samenwerking op afstand en thuiswerken de norm zijn geworden, kan het invullen van een marketingfunctie, -rol of -opdracht best uitdagend en lastig zijn. Want kunnen we, zo op afstand, die nieuwe marketing collega wel goed inwerken? En worden, met deze nieuwe manier van werken, de gewenste resultaten wel behaald? En stel dat we toch meer behoefte hebben aan flexibele, in plaats van vaste, ondersteuning, wat dan? Dit zijn allemaal vragen waar veel organisaties mee worstelen. En laten we eerlijk zijn, zelfs onder normale omstandigheden is het werven en selecteren van een goede marketing professional, die past bij jouw organisatie en team, vaak al een hele uitdaging. Bij We Know People denken we graag met je mee, juist ook in deze tijd. We Know People is een specialistisch recruitmentbureau met jarenlange ervaring in  (digital) marketing, data intelligence en communicatie. Voordelen van werken met We Know People:

  • Wij hebben een community van ruim 20.000 professionals;
  • Onze marketing professionals zijn breed en flexibel inzetbaar; 
  • Zij zijn ervaren en hierdoor snel ingewerkt;
  • Wij streven ernaar om binnen enkele dagen de juiste match voor jou te vinden.
     

Wij maken de juiste match 

Er zijn verschillende manieren waarop wij je kunnen helpen bij de invulling van een functie, rol of opdracht. Het juiste type dienstverband is afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Van hulp bij werving en selectie, tot detachering en interim ondersteuning door een freelancer; wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die We Know People als specialistisch recruitmentbureau biedt. 

Vaste marketingondersteuning dankzij werving en selectie 

Een medewerker in vaste dienst nemen wordt soms als risicovol en daardoor als financieel onaantrekkelijk gezien. Toch heeft dit type dienstverband veel voordelen. Medewerkers die de keuze maken om zich voor een langere periode aan een werkgever te verbinden, zijn vaak erg trouw aan de organisatie en gaan graag een goede en langdurige werkrelatie aan met de werkgever en collega’s. Daarnaast zijn zij bereid om mee te groeien met de wensen en behoeften van de organisatie. Dit levert de werkgever, juist in deze onzekere tijd, veel voordelen op. Is dit het type dienstverband dat goed past binnen jouw team en organisatie? Dan is werving en selectie via We Know People mogelijk de ideale oplossing voor jou. Wij ondersteunen jou graag bij het werven en selecteren van de juiste marketing professional.

Interim marketingondersteuning op basis van detachering

Heb je geen vaste maar interim marketingondersteuning nodig? Of simpelweg behoefte aan meer flexibiliteit? Dan is de inzet van een van onze interim marketing professionals, op basis van detachering, misschien iets voor jou. Hoewel de kosten van een gedetacheerde professional iets hoger liggen dan wanneer een medewerker in vaste dienst werkt en de samenwerking vaak om iets meer afstemming vraagt, biedt dit type dienstverband ook veel voordelen. Zo brengen gedetacheerden brede vakkennis met zich mee en zijn ze flexibel inzetbaar. Daarnaast treedt de gedetacheerde niet bij jou in dienst, waardoor jij als opdrachtgever geen werkgeversrisico’s draagt. Ideaal dus in tijden van onzekerheid en wanneer jouw organisatie snel wendbaar moet zijn en blijven.

Interim marketingondersteuning op freelance basis

Heeft jouw organisatie behoefte aan specialistische ondersteuning op projectbasis? Bijvoorbeeld van een interim manager of interim marketeer? Dan kunnen wij je helpen bij het vinden van een freelancer die snel en flexibel inzetbaar is. Hoewel de kosten van een freelancer vaak hoger liggen dan wanneer een medewerker in loondienst werkt, zijn de flexibiliteit die dit type dienstverband biedt en de snelle inzetbaarheid, een grote plus; zeker wanneer jouw organisatie werkzaam is in een snel veranderende industrie of sector.

Wij denken graag met je mee

We Know People biedt, als specialistisch recruitmentbureau, marketingondersteuning in de vorm van verschillende typen dienstverbanden. Het type dienstverband dat goed past bij jouw organisatie en team, is afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Maar uiteraard ook van het soort functie, de rol of het type opdracht. Heb jij jouw keuze al gemaakt? Of praat je toch liever nog even verder met een van onze Recruitment Consultants? Neem dan gerust contact op met Alette, zij denkt graag met je mee en vertelt je meer over hoe wij jou het beste zouden kunnen helpen.

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.